Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 14 godine

Nezaobilazni Bora Čorba (preživeli smo Bajagu, preživećemo i njega :D ), ali posle idu S.A.R.S., Tanja Jovićević... negde između valjda uskače i Marčelo, a završnica u sitne sate je neki-zaboravila-sam-koji DJ... iskreno, jedino Tanji se tu stvarno radujem, ali s obzirom na to da retko imamo bilo kakve koncerte, daj šta daš. :D Nekad je inače ovo bio grad koji nijedna grupa nije zaobilazila, imali smo čak i neki međunarodni pank mini-festival, baš smo visili po koncertima... ko zna, možda će opet to donekle da zaživi, jer koliko vidim, publike ima. :)
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od lenka debelka » pre 14 godine

Publike uvek ima ako je reklama dobra, doduse kod vas posto je manje mesto zna se sve unapred uvek, ovde kod nas ja ako ne pratim stalno vecito mi se desi da cujem kako je bio neko koga sam htela da slusam :neznalica:
    No uvek ima zivih svirki po klubovima pa se nekako snadjemo :headbang:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 14 godine

Dudić, vidim, pregurala si najgore, sad idu bolji dani, započeti koncertima, a da ne završe, već samo krunišu morem...želim ti sve najbolje.
    Umalo da zaboravim, sin ti je kao bombona. :)
    :009: :009: :009:
  • miss baloncic
    Početnik
    Početnik

od miss baloncic » pre 14 godine

Publike ima, jer se i pozelela nekog drugog zvuka od onog sto se redovno servira i potura preko media. Cudo da neko ko je svirao s Tanjom nema potrebu da rok malo vise popularizuje na svojim Televizijama,al valjda parice , parice kupuju nekima i ukus i culo sluha prilagodjavaju zveckanju-zvek, zvek , zvek :010: :010: :010:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Neno, hvala, i ja se nadam da će tako da bude! :skakutalo:

Nena3110 napisao:Umalo da zaboravim, sin ti je kao bombona. :)

I to ona tvrda bombona... i sladak i okrugao. :zuba:

miss baloncic napisao:Publike ima, jer se i pozelela nekog drugog zvuka od onog sto se redovno servira i potura preko media.

Ma da, meni je baš ovo s Borom pokazatelj koliko se narod uželeo bilo čega što makar liči na rok... pamtim kad je tamo negde krajem osamdesetih na Riblju Čorbu došlo jedva 300 ljudi, u vreme kad je već prolazila njihova slava... mi smo bili probirljivi, bilo nam normalno da nam npr. Partibrejkersi ili Rambo dođu vikendom na klupsku svirku, da ne pričam o pravim velikim koncertima... kakav crni Bora Čorba... a sad daj i njega, samo nek nije go narodnjak... nisam snob i umem da se razludim uz svaku muziku (posle dovoljno piva :oops: ), ali fali mi, brate, malo ovog tvrđeg zvuka u mom rodnom gradu. :( Ako mi pukne film, odoh možda na jedan dan EXIT-a... mogla bih baš da naciljam Nika Kejva. :)

Grrr, raspričala sam se umesto da šljakam... nek me neko :nasilan: .
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Noćas me obori virus i temperaturčina. :( Koncert sam izdržala junački gotovo do kraja, bilo mi je loše, ali sam mislila da je od umora, kad ono cvrc... jutros i malo dete nastrada od temperature.

Nisam brljala s pivom, samo s pljeskavicom... s pljeskavicama, komada dva. :) Ali provela sam više od šest sati na nogama, tako da mi to taman dođe kao V1 i V2.

Ne znam koliki minus da pišem, danas sam na vagi malo teža i imam 52,4, ali ovih dana sam išla i do 51,8... upisaću neku srednju vrednost, nek bude 52,2. Znači, ove nedelje je bilo -0,5 sigurnih. :)

Nastavljam istim sistemom, 1400 bez skroba. Od fizikalija ništa dok mi se ne oporave noge od festivala. :)

D: jogurt s lanom
    U: 2 breskve
    R: verovatno čorbica od tikvica
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: pileće belo meso, salata, sir (rasporediću u 2 večere)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 14 godine

Ramba ne mogu da smislim. :x Bajaga ima par dobrih pesama,inaće on po meni samo recituje. Da nema gitare ništa. Bora od kada se upristojio, okupao i oprao kosu ne smeta mi!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Za ovu poslednju dvojicu apsolutno se slažem. Naročito mi je Bajaga kao nešto za zabavište... taši-taši ručicama, tako nekako. :010: A Bora bi bio OK kad bi imao dovoljno pameti da svira svoje najbolje stvari (a ne one najizlizanije), i kad ne bi između baljezgao. Sinoć me je inače razočarala Tanja Jovićević, glas joj je skroz pukao i sve peva u rasponu od pet tonova... OK, nije ona birala da joj se to desi, ali ja ne bih nastupala da su mi toliko crkle glasne žice. :( A bilo je dirljivo koliko je naroda došlo, ono što kažem da su ljudi po malim gradovima poslednjih desetak godina željni bilo čega... baš je bila prava koncertna atmosfera, uopšte čak nije ni bilo važno ko je na bini, i lepo i tužno... ja pre 10 godina sigurno ne bih ni otišla na ovako nešto, ali kad se ništa ne dešava, pomeraju se i kriterijumi. :neznalica:
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 14 godine

Samo da ti mahnem. :mahalo:
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik

od lenka debelka » pre 14 godine

Pih bzvz sto si se razbolela :( a i dete, kombinacije bolesti ukucana su najgore kad te strefe :(
    Ali bravo za pola kile, pola po pola... :headbang:
  • laura
    Početnik
    Početnik

od laura » pre 14 godine

draga Dudank samo da te pozzz. Ugojila sam se 1 kg od proslog cik cakovanja pa sam smanjila unos na 1000-1000-1500-1000-1000-2000-1000. To je 1200 dnevno. Zelim vam brz oporavak :009:
    Strpljen spasen
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

tratinčica napisao:Samo da ti mahnem. :mahalo:

Priznaj da se bliži more! :-P

lenka debelka napisao:kombinacije bolesti ukucana su najgore kad te strefe :(

Kod normalnog naroda može da se opravda virulentnošću gripa, ali meni je čak i ortoped krpio decu u paru... :010:

laura napisao:draga Dudank samo da te pozzz. Ugojila sam se 1 kg od proslog cik cakovanja pa sam smanjila unos na 1000-1000-1500-1000-1000-2000-1000. To je 1200 dnevno. Zelim vam brz oporavak :009:

Hvala, Laura... ali ti si, izgleda, nekom ranijom dijetom žešće usporila metabolizam ako si uspela sa onako malo kalorija da se ugojiš... pa ja ovolišna žena jedem više od toga sad kad sam na strogoj dijeti. :( A bojim se da će ovo novo smanjenje još više da te uspori. Ne znam šta bih ti pametno rekla, ali u svakom slučaju držim pesnice da krene vaga naniže! :)
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 14 godine

Priznaj da se bliži more! :-P

Paaaaaaa??!!! :roll: :roll: :wink:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma samo onako pomenuh more... ko još voli da izgleda lepo u kupaćem, pffff... :roll: :16:

Ja sinoć napravila mali ubrlj, nije s kalorijama, ali jeste s namirnicama... u poslednjem momentu nisam imala snage da spremam sebi mesce i ogrebla sam se od ukućana za gibanicu, pošto je bila spremljena bez ulja, a baš puna i prepuna nemasnog sira i jaja... ništa krupno, uklopljena je u 1400, ali čisto da se zna da nisam ispoštovala jelovnik 100%. Imali smo neku gužvu ovde, radni sastanak od više sati... imamo i danas, pa ću se najverovatnije uklopiti uz to što jedu ostali. Nemam više temperaturu, ali još mi puca glava i sva sam slaba, baš me zveknula one noći.

D: jogurt s lanom
    U: 2 breskve
    R: bistra pileća supica s povrćem iz nje
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: juneća musaka iz koje ću da izbacim krompir :D , salata
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

Nije ni cudo da te smotala pre'lada kad si turila goouzoo u sorcicu na vjetrometinu ... :-P
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
Odgovori 9033 postova