Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • BlackMaja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od BlackMaja » pre 14 godine

Pusti ti dete neka ono raste, rucka i razvija se, lako ce na dijeticu.

Ala se ti nasekira sto si ruckala pasulj, pa ko jos pasulju moze odoleti. :prasence:
    Ne znam koliko efekta mogu imati one tabletice za imunitet, ako bar ne mozes sa skroba da se skines bar njih da pijes, ECOMER. Vidim da Ivanu dosta pomazu, a on ti je masina za unistavanje hrane :D

Vidim da je skidanje konaca proteklo bolno, i zao mi je zbog toga :( Drzim moje magicne fige da sve bude u redu. I nemoj ti insistirati na dodatno seckanje, neka ga, on bolje zna..
    Za more cu se napraviti blesava (da ne ureknem) ali su magicne figice tu da sve bude onako kako ste planirali..

Poljubac :009:
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 14 godine

Ma sad je on OK, uglavnom konstantno drži 2-4 kila viška, ali bio je to mnooogo veći višak... sad samo pazimo da se to opet ne otme kontroli, a za koju godinu, kad krene da šeta devojčice, verujem da će i sam pripaziti. :)

Mene je još sramota kako sam juče galamila i mrdala, dvaput sam ubeđivala doktora da me pusti sa stola, što mi se nije desilo ni kod gorih intervencija... valjda su mi malo otišli živci, sreća te njemu još nisu otišli, inače bi me svaki doktor na njegovom mestu lupio po glavi da me umiri... mislim, jeste odvratno bolelo, konci duboko a mišić upaljen, rana buknula, svaki je čupao kao žicu iz armiranog betona... u stvari i jesu bili konci kao žice, to me častio "monofilamentnim"... ali eto, preživeh, i sad je i to iza mene. :)

Ne uzimam ništa od tih čuda za imunitet, majka me ubeđuje baš za "ekomer", ali sve se to pravi od ribe... a ribe su moja čuvena fobija... kad samo pogledam ono pakovanje, meni već klecnu noge. :cry: Mada je poslednjih meseci mogo bolje, čuk-čuk-čuk, otkako je uklonjen glavni izvor problema, ali još se moj jadni organizam batrga. :placljivko: Od one prve operacije još stoji krater koji nije smeo da se ušiva, i to je skroz podložno svakoj infekciji spolja, užas živi... ma mene kad hoće, ono hoće. :D

Da se upiše i klopa, pa na šljaku... :)

D: jogurt s lanom
    U: 2 nektarine
    R: salata od krastavaca
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: planski brlj vikendom (videćemo šta)
    Poslednja izmena od dudank u 18 Jun 2011, 16:12, izmenjeno 1 put ukupno.
  • ela
    Početnik
    Početnik

od ela » pre 14 godine

i dalje ne mogu da povezem sta si operisala.mnogo mi je zao :(
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pominjala sam negde, vrlo složenu razgranatu fistulu koja je imala i ogroman gnojni "džep" i zahvatila je mnogo tkiva, pa je to moralo da se radi iz delova... daj bože da nije ostao još neki krak. :D

Da ne zaboravim, merila sam se danas i nisam se ugojila za ovih 15 dana mirovanja, tako da večeras regularno brljam i od sutra polako krećem sa fizičkim aktivnostima. :NN04:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 14 godine

Kako da se ugojiš, kada se mućiš sa bolovima i nije ti nidoćega! :(
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma najrizičnije su te faze kad te ne boli dovoljno da izgubiš apetit, a ne mrdaš. :) Ali provukoh se nekako... sad valjda konačno kreće prava borba za skidanje ovo malo viška i za ulazak u svu garderobu. :) Od danas krećemo postepeno s vežbicama, pa dokle stignemo... zasad mi je samo bitno da ojačam, sva sam kao pihtija.

Sinoć sam se svečano omrsila testeninama i još svečanije rekla doviđenja skrobu na neko vreme, pa da vidimo da li sam karakter. :)

D: jogurt s lanom - 120
    U: 2 male nektarine - oko 60
    R: čorbica od zelene boranije i luka - 130
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka - 120
    V1: juneća šnicla, salata od krastavaca - oko 450
    V2: sir, paradajz - oko 300
    Poslednja izmena od dudank u 20 Jun 2011, 13:21, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Leca
    Amater
    Amater

od Leca » pre 14 godine

Danas ti je jelovnik za primer, a ne kao ona guda sa krompor salataom od pre neki dan :evil:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Umalo da ga upropastim noćas, Leco... :) Prijeo mi se dvopek u sitne sate, pa je bilo malo borbe, ali na kraju pobedih ja. :007: Mada jeste bilo malo oskudnije s kalorijama, to ću da ispravim većim količinama ili ću dodavati još nešto mlečno, ali uglavnom će to biti raspored za naredne dane jer s takvim izborom namirnica nepogrešivo krene da mi se topi salce, probano i potvrđeno. ;)

Danas me čeka toooona posla, a meni se nekud zuji... eh, sudbo. :bas_tuzan:

U: dve nektarine
    R: čorbica od tikvica i šargarepe (nagusto, povrća oko 600 g)
    V1: juneća šnicla, paradajz
    V2: nemastan sir, paradajz

Da ne bude zabune, i ručak pojedem iz dvaput kad su ovakve kabaste čorbice. :)
    Poslednja izmena od dudank u 20 Jun 2011, 22:53, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

od Cirkončić » pre 14 godine

Evo i ja da te posetim! :) Koliko sam primetila, ti paziš šta jedeš i brojiš kalorije... :) I nemaš uopšte veliki višak! :013: Sigurna sam da će to vežbice da srede! :skakutalo: Svaka čast za istrajnost! Čitala sam početak tvoga dnevnika, kako si sa mnogo više kilograma krenula da redukuješ svoju ishranu i evo te sada sa jako malo viška! Svaka ti čast! Ugledaću se na tebe... :013:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala na poseti :31: , samo ne znam za ovo o ugledanju... da nisam bila prase, ne bih vratila ova 4 kila. :) Sad prasence mora da pazi šta jede, dabome.

Juče sam uspela ipak malo da zbrišem iz kuće s drugaricama, nisam nešto radikalno hodala ali sam ugrabila svež vazduh na jezeru, slatko se nadisah. :) A onda u pola osam dolazim kući i shvatam da su kreteni isključili vodu... i inače nam isključuju leti vodu, ali obično tek posle 12 noću... sudopera puna do plafona, malo dete zabrljilo u kompjuter i nije natočilo rezervu... dođe mi da se preselim u neko selo i da lepo imam bunar kao čovek. :(

Nastavljam isto kao juče i prekjuče, samo s nekom varijacijom povrća za ručak, ukupno 1400... ovo je fenomenalno, vaga već krenula naniže. :)

U: nektarine (4, ali kao da su 2, manje u životu nisam videla)
    R: čorbica od kelerabe nagusto
    V1: juneća pljeskavica, salata
    V2: sir, salata
    Poslednja izmena od dudank u 21 Jun 2011, 13:38, izmenjeno 1 put ukupno.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

A onda u pola osam dolazim kući i shvatam da su kreteni isključili vodu... i inače nam isključuju leti vodu, ali obično tek posle 12 noću...

Steta sto ne letujes u CG... Imala bi sjajnu pripremu... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Neka, fala... :D Svojevremeno u "Slovenskoj plaži" samo što nismo koleru dobili svi kolektivno... ne želim. :010:
  • slonche88
    Amater
    Amater

od slonche88 » pre 14 godine

Jao, kakav ti je malisa! :) Meden! :ljubav2:
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

Puzu moj bozanstveni ... Samo da se zahvalim za zabicu - ljubila sam ekran dva sata (i zaljevala suzama radosnicama)!!!
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

A što ti je pojela tortu... nevaljala, nevaljala žabica. :)

Vaga i dalje ide naniže, svaki dan pokaže po trun manje. :) Nisam počela s pravim vežbama, još se samo razgibavam i istežem, tako da ne trošim dodatno kalorije... ovo slabljenje je samo zahvaljujući kombinaciji namirnica, skroz sam oduševljena. :013:

Danas sve isto kao juče... dosadan jelovnik, ali ipak da ga upišem. :)

U: 4 male nektarine
    R: čorbica od kelerabe
    V1: juneća šnicla, salata
    V2: mala izmena - salata od sira, luka, paradajza, paprike, zelenih maslina, kapra
    - a moji za večeru jedu isto to, samo uz dodatak masl. ulja i testenine :cry:
    Poslednja izmena od dudank u 22 Jun 2011, 19:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori 9033 postova