Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • Ixy
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od Ixy » pre 12 godine

Samo zbog hleba? :shock: ...Pa ja vidim neki ovde mesaju proteine i ipak imaju ucinka..:/. Od sutra onda samo onu kocku..koja je u stvari samo pojacivac ukusa :D. Pa ja ne znam ja svaki dan skoro gubim pola kile.Eto od juce sam cak 1 kg izgubila.Ja sam pre bila neprijatno mrsava...ali sam onda slomila nogu i bila jedno 7 meseci u krevetu :/ ugojila se 20+ kg..I onda jos vise posle..Sad sam odlucila da smrsam i to je to :D
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

od Alisa_GG » pre 12 godine

Sve je to individualno.. na mene se bas sve lepi a dopada mi se ova un dijeta jedem hleb tj neko pecivo na uh dan al kad ne mesam skroz je druga prica .. i kad ne budem na dijeti vise i onda cu da nastavim da jedem sve bez hleba .. ja sam za prvih 9 dana izgubila 6kg a sad evo vec 6 dana stoji a sve jedem po propisima... :neznalica: vise sam brljala u tih prvih 9 dana kad sam po koji smoki jedino stavila u usta kad cuvam ovog malog :bas_tuzan:
  • Ixy
    Početnik
    Početnik

od Ixy » pre 12 godine

:D Ma ne brini se,ume to malo da zakoci...:) Krenuce to naglo...I to sa obzirom da si cak imala 68 kg ako sam dobro procitala tvoj dnevnik.Pa ne znam..mozda je meni brzi metabolizam jer sam pre bila baaas mrsava :( Eto kako sve moze da se okrene
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

Meni je bio normalan pa je sad jako usporen a najniza kilaza mi je bila od kako sam ove visine 68kg kazu treba jos manje po matematici ali sto se tice mog izgleda ja ne bi ni grama manje :D
  • Ixy
    Početnik
    Početnik

od Ixy » pre 12 godine

Pa kako tebi najbolje odgovara :D Joj...samo kad vidim slike pre nego sto sam se ugojila...motivacija odmah.Ja ni ne osecam nikakvu glad uopste...nije mi tesko..:D
  • teety
    Početnik
    Početnik

od teety » pre 12 godine

Moze li mi neko pomoci,danas mi je uh dan a pojela sam za rucak pomfrit kupila malom usput da jede pa me privukao onako vreo i pojedem ga pa posle samo supicu,neznam sta da radim dalje za veceru da jedem kao da m ije skrobni ili uh ili nista najbolje :crybaby: inace brljnem s vremena na vrijeme al nisam bas totalno ovako,dal bi neko dao savjet do vecereeeee,pleaseee
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

Nastavi kao uh dan i sutra vocni .. pravi se da ga nisi pojela i trudi se da ubuduce ne brljnes tako :) ja tako uradim nije to smak sveta :)
  • teety
    Početnik
    Početnik

od teety » pre 12 godine

Hvala,hvala upravo spremam veceru tako sam i planirala,bas ti hvala ma izjelica sam ja a sad idem na more na par dana trudicu se da ne brljam,djeta je stvarno prihvatljiva i moze se iskombinovati uvijek nesto samo malo volje i jakog karaktera :009:
  • Milan_Dj
    Amater
    Amater

od Milan_Dj » pre 11 godine

Ja bih voleo da se jave ljudi koji su izdrzali 90 dana UN dijete i da napisu koliko su smrsali.
    Uglavnom vidim ove lestvice mrsavljenja i vecina je na pola a poslednje objave bile davno :D

Planiram od ponedeljka (a kad drugo :004: ) da pocnem sa UN dijetom, ali vec vidim probleme u tome da nema sanse da pijam 2l vode dnevno, da jedem testeninu bez sosa, picu sa povrcem :005: i tako to, pa ocekujem tezak period...

Ono sto me posebno zanima je:
    1. Da li proja moze da se jede i kojim danom?
    2. Da li mogu da konzumiram 100% sokove u vitaminskom danu?
    3. Standardnu veceru nikada nisam praktikovao, to su obicno bili slatkisi i slanisi; da li je problem da veceram voce a dorucak da izbacim jer se budim oko 12h :D pa planiram da rucam (propisano) u 14h a da veceram 2 vocke oko 18h?

Hvala na odgovorima.
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 11 godine

:D Oj,Milane!Ko kaze da nema aktivnih clanova foruma koji su izdrzali 90 dana UN? :D Evo ja i Mrsa (Debelichka) jesmo(koliko ja znam :D ).
    1.Proju mozes na UH dan.
    2.100% vocne sokove,kao i ostale gazirane i negazirane sokove,alkohol i td.nije dozvoljeno piti tokom dijete.
    3.Nazalost,dijetu moras pratiti takva kakva jeste,jer bilo kakvo menjanje redosleda remeti ti proces mrsavljenja.Za tvoje vreme od ustajanja do polaska na spavanje ne znam kako bi se dijeta uklopila.Zapamti da ti je najkrajnjiji rok za veceru 20h,eventualno 21h ali to ti ne preporucujem.Mozda ce ti neko to bolje znati objasniti.Ustwari,glavni na forumu je Pezos314 on je glavni za UNKU,obrati se njemu. :) I SRETNO!
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

od Alisa_GG » pre 11 godine

Ja ustajem oko 12 svaki dan skoro.. pojedem cim otvorim oci neke dve vockice i krenem na spremanje rucka i rucak bude oko 15h taman tako da probaj i ti sebi tako da organizujes.. veceram malo kasnije oko 21h zato sto lezem uvek tek oko 2 pola 3 ujutru :neznalica:
  • Milan_Dj
    Amater
    Amater

od Milan_Dj » pre 11 godine

@Somborka - Oj! :D
    Hvala na odgovorima.
    Nekako vas malo ima, ali bitno je da vas ima. Moj cilj je 15-20kg manje. Danas sam testirao ovaj vitaminski dan i nije mi dobro :( glava boli, zato cu morati da popijem u nastavku dana ove zalihe Next sokova :skakutalo: ionako ne necu moci da ih pijem kad pocnem sa dijetom...
    Bice tu velikih problema oko spremanja hrane, ali uzecu neki recept za UN sajta (oni klompiri sa susamom mi se svidjaju).
    Jedno je sigurno, s obzirom na iskustvo u drzanju dijeta, nema lakih dijeta, i bice ovo napet period zato vas mozda smorim sa jos nekim pitanjem :007:

@Alisa - moracu i ja tako izgleda. Bitan je taj neki ritam, tj. da obroci budu u isto vreme.
    Ali ne znam zasto moram taj ponedeljak da cekam :) , od sutra krecem i to je to.
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

od Alisa_GG » pre 11 godine

Ma ja uvek jedem u drugo vreme ovo sam ti rekla samo okvirno dorucak mi je od 9-12h rucak mi je od 14h do 17h vecera od 18h do 22h :roll:
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 11 godine

:) Pa ima nas malo,nazalost,mnogi su poceli kad i ja al su odustali i nestali sa foruma :placljivko: .Ja sam skinula 24kg za 90dana dijete. :D Mene nije bolela glava na vocni dan,ali bila sam gladna i zeljna prave hrane,i postao mi je najgori i najdosadniji dan u UN dijeti,a sad mi taj dan i fali jer toliko voca ima,pa i omiljena moja lubenica,a ja ne smem puno jesti voca :placljivko: ma haos!U prawu si to za dijete,sve su teske jer te nateraju na odricanje mnogih stwari,ali po mom misljenju UN je dosad najbolja jer jedes sve,ali po danima i nemesas namirnice niti obroke,i pokazala se odlicno u skidanju kilograma.Mene je poslednji mesec Un poceo boleti zeludac do ludila da bi nakon zavrsetka dijete i jos mesec dana odrzavanja skontala da mi je voce pocelo smetati na prazan zeludac,i evo otkad imam redovan dorucak sve je ok. :neznalica: Ali nemoj da te to sputava,ja sam osetljiva na sve i svasta,izgle :bas_tuzan: da.
  • Maggie Kaye
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od Maggie Kaye » pre 11 godine

Milane, napravi dnevnik, tako ćemo te lakše pratiti i eventualno davati neke savjete i smjernice. Mislim da se taj podforum najčešće posjećuje i da ima dosta aktivnih UN "dijetalaca". :)
Odgovori 4679 postova