Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 14 godine

BlackMaja napisao:a da turis ti kaficu pa da i ja dodjem i pokupim koji dinarcic :D

Samo izvoli! :headbang: Tj. za pajice još čekam konačnu potvrdu da su moje (nit sam orala, nit sam kopala, stvarno pale s neba :) ), ali bar kafe ima... bogata kuća. :16:

Mim, ako budeš nešto ovako brčkala, obavezno ubaci malo butera, sinoć sam probala tako (ponestalo maslinovog) i duplo je bolje... sad me mrzi da prevodim miks začina sa mađarskog (pakovanje se i zove "kombinacija za vok"), ali razbija kako je dobra.

Eh, ne bih ja bila kuče radoznalo kad ne bih pogledala... so, beli luk, crni luk, korijander, slačica, đumbir, crni biber, kari, šećer, mlevena paprika, crni kim, smeđi kim, cimet, karanfilić. Od svega ovoga najviše se osećaju beli luk, đumbir i karanfilić, ostalo samo daje nijansu... eto, da ne bi tebe, ne bih virnula u rečnik... sad mogu i sama da napravim mešavinu. :) (Koliko danas.)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Sedim i dvoumim se... treba da odlučim da li konce da vadim danas ili sutra (dr mi prepustio da biram), naravno, ja bih danas, a verovatno je bolje da izdržim još jedan dan... a s druge strane, uhvatio me žešći kašalj (prekjuče stoka isprobavala neke nove cigarete i preterala s njima), i ako danas ne odradim te konce, postoji opasnost da sami izlete... :16: Nisam pametna, valjda ću odlučiti u narednih sat-dva. :)

Na meniju 'ladan roštilj, zato što je malo dete juče tražilo da proslavimo peticu iz klavira, a mmm (moj muž megaloman) otišao pa kupio kao za slavu... inače mi nije bilo svinjsko u planu. Nije mi bilo u planu ni da doručkujem to što sam doručkovala, ali me jutros uhvatila neka glad, pa mi bilo najlakše tako da meznem s nogu.

D: "sendvič" od integralnog hleba (30 g) i paradajza
    R: jogurt s lanom, 2 parčeta integralnog (30 g)
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka, 2 nektarine
    V: izmena - brlj s pasuljem, pa posle s hlebom... samo stoka može pored roštilja da odabere pasulj
    Poslednja izmena od dudank u 17 Jun 2011, 13:50, izmenjeno 1 put ukupno.
  • BlackMaja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od BlackMaja » pre 14 godine

cestitke za peticu :pivo:

I kakva je odluka pala na kraju? :)
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ne odoh... rešila sam da izdržim još jedan dan, da još malo splasne rana, mada mi se smučilo i jedva čekam da me otpara doca. Opančići, sitan vez... :02:
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

gde me nadje stom pesmom :headbang: ahahah

pa doobro, sutra moras pa moras... Jeli, jel i kod vas gotova skola sutra,a?
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Škola gotova od prekjuče... ili moje dete zabušava... :16:

Sad me podseti, danas smo dobili (konačno) detetovu sliku od fotografa... volim što je sastavio trofrtaljke s čarapama, ali zato je košulja u tonu sa očima... :)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 14 godine

Sladak je bez obzira na čarape, ljubi ga majka! :)
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

Nije fraza, ali je presladak. Slika
    Slika
  • Dobar Komad :-)
    Početnik
    Početnik

od Dobar Komad :-) » pre 14 godine

Meden je deckic,ljubi ga majka. :D
    Sta cu ja kad sam i sama slaba na male decake. :wink:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Nego jel' ga to neka snajkE uhvatila pod ruku? :evil:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hahahh, ne, nije snajkE, nego učiteljičina instalacija, imali su obavezu da kupe odabranoj devojčici ružu i da je uvedu u salu kao odrasli maturanti. :D Zato se sav i stisnuo tako, otprilike mu nije prijatno što uvodi devojčicu koja je za glavu viša od njega...
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

A sto tetka Maja ima lepe sestricineee :020:

hehehe :007:
    Slika
  • madam mim
    Amater
    Amater

od madam mim » pre 14 godine

Uh, kakav je sladak, da ga pojedeš kao on roštilj :D ! Što se čarapa tiče, kad sam videla kako se moje dete obuklo kad se vraćala sa rekreativne - kao iz humanitarne pomoći! HUlahopke, pa letnje tričetvrt helanke, užas blagi!
    Nego, vidiš, tvoje mlađe dete taman malko starije od moje balerine..... :roll:
    :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Joj, kad biste znale kako je to jedna blagorodna dušica, stvarno biste ga odmah kaparisale. :) Jedini uslov je da buduća žena zna da kuva... kad je imao 5 godina, pričao je da će da se oženi sisatom debelom plavušom koja zna da kuva, ali sad je samo ovo poslednje uslov. :D Još da skine mladoženja ova četiri kila viška... i kako mu, nesrećniku, sve ode u tibicu i podbradak. :( Još vodimo borbu oko toga, dete je sad disciplinovano maksimalno što se tiče izbora namirnica, ali ne vredi kad voli da pojede količinski... ješno na mamu. :(

Mama je isto sinoć brljala... juče sam ceo dan gledala Lecine i Mimine jelovnike i jedno 20 puta sebi ponovila da moram malo da izbacim skrobne namirnice, i svih 20 puta odgovorila sebi "Pa daaaaa, ja sam karakter"... i onda je karakter uveče iskopao neki stari pasulj iz frižidera i oždrljekao se (to je bilo umesto planirane večere, ali svejedno)... a posle sam "doručkovala" hleb i paradajz u dva noću... ništa mnogo kalorija, ali se nerviram što nikako ne mogu da se skinem sa skroba, a moram, ne samo zbog ovo malo viška, nego da bih digla imunitet, treba više da se izborim sa ovom ranom. Btw, rana je bolje nego juče, tako da sam pametno odabrala da idem danas, nadam se da će konačno konci da lete napolje, i da vidimo hoće li biti još seckanja, dr smatra da ne treba, a ja nimalo ne bih volela da mi nešto bukne na moru, pa glasam da uradi reviziju jednog dela... što je sigurno, sigurno je. (Reče Majkl Džekson.)

Eh, da, u međuvremenu mi upade i dobar poslić, tako da ćemo, izgleda, definitivno na more... još ne smem da se radujem, sve vreme je bilo pod znakom pitanja iako smo uplatili kaparu. :) (A i bila sam se založila da konačno uzmemo auto, sad nam ipak sve više treba, ali more je more... i ono nam treba. :) )

D: jogurt s lanom
    R: preskočen zbog dr
    U: 2 nektarine, neskafa sa 1,5 dl mleka
    V1: malo nasuvo pečenog mesa (mešavina belo meso - guda, oko 100 g), krompir-salata (oko 150 g)
    V2: čajna (oko 60 g), salata od pola velikog paradajza i kašike sira

Edit* - Skinuli smo konce, bolelo je užžžžasno... imala sam svakojake, ali danas je baš bilo gadno. :cry: I drala sam se kao konj, prvi put u životu. :) Za 7-8 dana kontrola, pa da vidimo hoće li trebati još nešto.
    Poslednja izmena od dudank u 17 Jun 2011, 23:15, izmenjeno 1 put ukupno.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

O Boze... Bas mi je zao sto je bilo tako tesko... :(
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Odgovori 9033 postova