Joj, kad biste znale kako je to jedna blagorodna dušica, stvarno biste ga odmah kaparisale.

Jedini uslov je da buduća žena zna da kuva... kad je imao 5 godina, pričao je da će da se oženi sisatom debelom plavušom koja zna da kuva, ali sad je samo ovo poslednje uslov.

Još da skine mladoženja ova četiri kila viška... i kako mu, nesrećniku, sve ode u tibicu i podbradak.

Još vodimo borbu oko toga, dete je sad disciplinovano maksimalno što se tiče izbora namirnica, ali ne vredi kad voli da pojede količinski... ješno na mamu.
Mama je isto sinoć brljala... juče sam ceo dan gledala Lecine i Mimine jelovnike i jedno 20 puta sebi ponovila da moram malo da izbacim skrobne namirnice, i svih 20 puta odgovorila sebi "Pa daaaaa, ja sam karakter"... i onda je karakter uveče iskopao neki stari pasulj iz frižidera i oždrljekao se (to je bilo umesto planirane večere, ali svejedno)... a posle sam "doručkovala" hleb i paradajz u dva noću... ništa mnogo kalorija, ali se nerviram što nikako ne mogu da se skinem sa skroba, a moram, ne samo zbog ovo malo viška, nego da bih digla imunitet, treba više da se izborim sa ovom ranom. Btw, rana je bolje nego juče, tako da sam pametno odabrala da idem danas, nadam se da će konačno konci da lete napolje, i da vidimo hoće li biti još seckanja, dr smatra da ne treba, a ja nimalo ne bih volela da mi nešto bukne na moru, pa glasam da uradi reviziju jednog dela... što je sigurno, sigurno je. (Reče Majkl Džekson.)
Eh, da, u međuvremenu mi upade i dobar poslić, tako da ćemo, izgleda, definitivno na more... još ne smem da se radujem, sve vreme je bilo pod znakom pitanja iako smo uplatili kaparu.

(A i bila sam se založila da konačno uzmemo auto, sad nam ipak sve više treba, ali more je more... i ono nam treba.

)
D: jogurt s lanom
R: preskočen zbog dr
U: 2 nektarine, neskafa sa 1,5 dl mleka
V1: malo nasuvo pečenog mesa (mešavina belo meso - guda, oko 100 g), krompir-salata (oko 150 g)
V2: čajna (oko 60 g), salata od pola velikog paradajza i kašike siraEdit* - Skinuli smo konce, bolelo je užžžžasno... imala sam svakojake, ali danas je baš bilo gadno.

I drala sam se kao konj, prvi put u životu.

Za 7-8 dana kontrola, pa da vidimo hoće li trebati još nešto.