Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • tanjaBgd
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od tanjaBgd » pre 12 godine

hvala svima na odgovoru koji btw nisam ni dobila
  • Filip&Leon
    Početnik
    Početnik

Re: Pitanje u vezi UN dijet

od Filip&Leon » pre 12 godine

Imam jedno pitanje.. Un dijeta za skidanje 5 kg, da li preporucujete? Inace sam prvi put smrsala sa un 15 kg nakon porodjaja, drugi put nekih 5 kg pa bih sad Jos 5.. Probala medicinsku i skinula 2.5 kg i doktorku Ali mi ne odgovara sto se ne Jedu slatkisi bez kojih, na zalost, ne mogu.. Da li bi malo stroza unka pomogla da skinem Jos 5 kg? Molim za misljenje i savet!
  • tatino tozla
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od tatino tozla » pre 12 godine

po mom misljenju unka nije za male kilaze tj skidanje ispod 10kg
    ...I may look calm but in my mind i have killed you three times...
  • Ixy
    Početnik
    Početnik

od Ixy » pre 12 godine

:) Da li smem susam na UH dan?..tj..kiflu sa susamom...
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:) susam kao i laneno seme,kim i td.mozes koristiti svaki dan,u salatama,na kiflama i td. :)
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

od Alisa_GG » pre 12 godine

ja imam jednu dilemu.. danas mi je drugi dan i ja uopste ne osecam nikakvu glad jel to ok ili da jos smanjim obroke mada stvarno jedem minimalno? pojedem normalnu porciju rucka za veceru pola porcije uz jedno parce hleba za rucak i bez hleba za veceru.. ni uzine ne uzimam nego popijem kafu jer uopste ne osecm glad..
    jedino sto osecam jeste da mi se jede slatko al to meni vise nedostaje ukus nego sto mi organizam trazi.. :005:

Jos jedno pitanje: da li u vitaminskom danu neko voce sme da se zameni nekim povrcem??
  • teety
    Početnik
    Početnik

od teety » pre 12 godine

Cao,nova sam ali citam vas i citam i citam :D i bas sam sretna zbog pozitivnih iskustava,komentara i uopste uspjesnosti dijete i njenog raznovrsnog jelovnika...inace sam prava izjelica i slab karakter za dijete ali sreca ne treba mi puno kg da skinem pa mogu reci da mi ova djeta u potpunosti stima jer se ne odrice nicega :013: ...Da ne duzim ja sam neke dvije sedmice na "brlja" dijeti,tj.pridrzavam se redosleda namirnica ali brljam jer volim da brljam u svakom smislu te rijeci :neznalica: Nebi da se vodi neko mojim primjerom ali zelim da kazem da i pored toga kilogrami polako idu dole i uspostavlja se neki normalniji rezim ishrane,gledam da ne mjesa, puno namirnice u jednom danu,ne jedem meso svaki dan nego jednom u ta cetiri dana ili ni toliko,ako je na jelovniku riba i volim sto izbjegavam meso jer sam krvna grupa A koja bi trebala da zaboravi meso u ishrani a ja mesozder :013: ...
    Javicu se opet zanima me ima li brljalica kao ja i kako im je islo,da mi ne zamjerite al sta cu kad nemogu,recimo kafu pijem sa mlijekom i vjerujete ona mi tako stima da mi nekad utoli glad. Ovo mi je trebalo da malo uvedem reda u ishranu,jelo se sve i svasta u svako doba pa vidjet cemo kako cu dalje,a nimalo mi nije tesko i svidja mi se ovaj nacin ne mjesanja namirnica i jedan vitamiski dan svako malo cisto da s eorganizam malo iscisti...
    Svima puno srece zelim i citam vas,i citam podrska ste velika javim se opet :009:
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

ne znam da li iko odgovara na pitanmja al dobro ajd ko pita ne skita za prethodna pitanja sam nasla odgovore sad me zanima da li i kad sme da se jede kuvani kukuruz jel to ide u skrobni dan?
  • mahdi
    Početnik
    Početnik

od mahdi » pre 12 godine

smiješ kukuruz, na škrobni dan, da. :)
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

Superrrrrrrrrrrrrrrrr hvalaaaaa
  • Ixy
    Početnik
    Početnik

od Ixy » pre 12 godine

Da li za proteinski dan smem krem kokosju supu..ako jedem piletinu?:) I da li smem lubenicu za vocni dan?
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

Lubenicu smes,a za krem kokosiju supu nisam sigurna,ali mislim da ne.
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

I ja mislim da ne sme jer ima dodatog gustina tj skroba ili jaja ili pavlake zavisi da bi bila krem :P bistra pileca supica je najbolja :)
  • Ixy
    Početnik
    Početnik

od Ixy » pre 12 godine

Joj ja sam je stalno jela za proteinski dan...danas mi je 18 dan..smrsala sam 10kg za sada. :( Valjda nije velika greska..
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

Pa ako si ti uspela mozda tebi ni ne smeta samo mislim da nije po propisu unke.. recimo ja kad pojedem pola parceeta bilo kakvog hleba na primer aj sutra imam pola kile vise ako ne i kilu a vidim da svi jedu hleb skoro :neznalica:
Odgovori 4679 postova