Cao,nova sam ali citam vas i citam i citam

i bas sam sretna zbog pozitivnih iskustava,komentara i uopste uspjesnosti dijete i njenog raznovrsnog jelovnika...inace sam prava izjelica i slab karakter za dijete ali sreca ne treba mi puno kg da skinem pa mogu reci da mi ova djeta u potpunosti stima jer se ne odrice nicega

...Da ne duzim ja sam neke dvije sedmice na "brlja" dijeti,tj.pridrzavam se redosleda namirnica ali brljam jer volim da brljam u svakom smislu te rijeci

Nebi da se vodi neko mojim primjerom ali zelim da kazem da i pored toga kilogrami polako idu dole i uspostavlja se neki normalniji rezim ishrane,gledam da ne mjesa, puno namirnice u jednom danu,ne jedem meso svaki dan nego jednom u ta cetiri dana ili ni toliko,ako je na jelovniku riba i volim sto izbjegavam meso jer sam krvna grupa A koja bi trebala da zaboravi meso u ishrani a ja mesozder

...
Javicu se opet zanima me ima li brljalica kao ja i kako im je islo,da mi ne zamjerite al sta cu kad nemogu,recimo kafu pijem sa mlijekom i vjerujete ona mi tako stima da mi nekad utoli glad. Ovo mi je trebalo da malo uvedem reda u ishranu,jelo se sve i svasta u svako doba pa vidjet cemo kako cu dalje,a nimalo mi nije tesko i svidja mi se ovaj nacin ne mjesanja namirnica i jedan vitamiski dan svako malo cisto da s eorganizam malo iscisti...
Svima puno srece zelim i citam vas,i citam podrska ste velika javim se opet