tatino tozla napisao:da li moze da se pije kisela voda u toku dijete ili mora obicna?
od kako sam prestala da pijem kiselu mnogo manje vode popijem nego sto bi inace popila
Kipece salce napisao:sutra mi je proteinski dan i uzela sam 400 gr juneceg cistog mesa. E pitanje je koliko mogu da stavim u supu u kojoj bih dodala jos i sangarepe i karfijol i koliko supe tako sa mesom i povrcem smem da pojedem... Supa je bez rezanaca....
Zar ne mozes da jedes na poslu?Milica982 napisao:Posle dve vocke za dorucak koliki pauzu treba napravim do rucka?
Ustajem svako jutro 6h. Radim od 8-16. Ne znam kako da se uklopim ni sa jednom dijetom. Probala sam da ne jedem 4 sata posle dve vocke i budem JAKO gladna, a svi kazu da ne treba da se oseti glad...
[b][b]Koliku razliku treba da pravim izmedju dorucka i rucka?
bidzi napisao:Zar ne mozes da jedes na poslu?Milica982 napisao:Posle dve vocke za dorucak koliki pauzu treba napravim do rucka?
Ustajem svako jutro 6h. Radim od 8-16. Ne znam kako da se uklopim ni sa jednom dijetom. Probala sam da ne jedem 4 sata posle dve vocke i budem JAKO gladna, a svi kazu da ne treba da se oseti glad...
[b][b]Koliku razliku treba da pravim izmedju dorucka i rucka?
Doruckuj dve vocke,pa nakon dva tri sata pojedi bananu za uzinu,ona ce ti pomoci da izdrzis do rucka.
Somborka napisao:Izmedju rucka i vecere nema uzine!SREĆNO!!!
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.