Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • Kipece salce
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od Kipece salce » pre 12 godine

Caos! Bila sam na Uni i skinula sam 21 kg sto je bilo predobrooo!!!Evo me opet posle godinu dana. Nesecam se koliko sam proslog puta jela ali sada sam se zabrinula i htela da pitam dali je za drugi dan dijete previse pojesti 3srednja barena krompira,kasiku ajvara,dve pecurke ispecene na teflon,jedan mali okrajak hleba i salatu od mladog kupusa(da napomenem da sam pojela jednu celu mladu glavicu kupusa :-/ ) i onda sam sve to zalila sa 3 dl supe od povrca.... :bas_tuzan:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 12 godine

Sve ok, pa i ta supa 8)
    Slika
    Slika
  • tatino tozla
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od tatino tozla » pre 12 godine

da li moze da se pije kisela voda u toku dijete ili mora obicna?
    od kako sam prestala da pijem kiselu mnogo manje vode popijem nego sto bi inace popila
    ...I may look calm but in my mind i have killed you three times...
  • Kipece salce
    Početnik
    Početnik

:neznalica: cini mi se da ne ali neka kaze neko ko bolje zna....
    Ja isto imam pitanje :) sutra mi je proteinski dan i uzela sam 400 gr juneceg cistog mesa. E pitanje je koliko mogu da stavim u supu u kojoj bih dodala jos i sangarepe i karfijol i koliko supe tako sa mesom i povrcem smem da pojedem... Supa je bez rezanaca....
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 12 godine

tatino tozla napisao:da li moze da se pije kisela voda u toku dijete ili mora obicna?
    od kako sam prestala da pijem kiselu mnogo manje vode popijem nego sto bi inace popila

kisela ili još bolje gazirana voda tokom perioda skidanja kilograma je zabranjena jer CO2 sa kojim se vrši gaziranje usporava dnevni metabolizam 8)
    Kipece salce napisao:sutra mi je proteinski dan i uzela sam 400 gr juneceg cistog mesa. E pitanje je koliko mogu da stavim u supu u kojoj bih dodala jos i sangarepe i karfijol i koliko supe tako sa mesom i povrcem smem da pojedem... Supa je bez rezanaca....

Preporučena količina proteinskog obroka za ručak je oko 250 gr a za večeru pola tako da možeš tu planiranu količinu mesa da iskoristiš za takvu supicu i onda 2/3 za ručak a 1/3 za večeru 8)
    Slika
    Slika
  • Kipece salce
    Početnik
    Početnik

Super!
  • tatino tozla
    Početnik
    Početnik

od tatino tozla » pre 12 godine

hvala gigo :)
    ...I may look calm but in my mind i have killed you three times...
  • Kipece salce
    Početnik
    Početnik

Opet ja sa pitanjima :nasilan:
    08.06 putujemo za Srbiju,taj dan mi pada testenina, e sada mi cemo tek preko noci da krenemo.I interesuje me posto cu ceo dan imati obaveze a celu noc moram da budem budna(to mu dodje nekih 24 sata) dali mogu uz put nesto da uzinam? Posto necu moci da izdrzim sledeci dan do dorucka.Primer bademe,lesnike,suvo grozdje barem nesto tako...
    I negde sam citala za suve sljive,nemogu da probadjem to,da se uvece natope u vodi i da se pojedu za dorucak i voda se popije. Koliko sljiva je to ako neko zna?
  • Milica982
    Početnik
    Početnik

od Milica982 » pre 12 godine

Posle dve vocke za dorucak koliki pauzu treba napravim do rucka?
    Ustajem svako jutro 6h. Radim od 8-16. Ne znam kako da se uklopim ni sa jednom dijetom. Probala sam da ne jedem 4 sata posle dve vocke i budem JAKO gladna, a svi kazu da ne treba da se oseti glad...
    [b][b]Koliku razliku treba da pravim izmedju dorucka i rucka?
  • Beti Bup
    Početnik
    Početnik

od Beti Bup » pre 12 godine

Evo malo stimulansa i zabave http://modelmydiet.com/
  • bidzi
    Početnik
    Početnik

od bidzi » pre 12 godine

Milica982 napisao:Posle dve vocke za dorucak koliki pauzu treba napravim do rucka?
    Ustajem svako jutro 6h. Radim od 8-16. Ne znam kako da se uklopim ni sa jednom dijetom. Probala sam da ne jedem 4 sata posle dve vocke i budem JAKO gladna, a svi kazu da ne treba da se oseti glad...
    Zar ne mozes da jedes na poslu?
    Doruckuj dve vocke,pa nakon dva tri sata pojedi bananu za uzinu,ona ce ti pomoci da izdrzis do rucka.
  • tanjaBgd
    Početnik
    Početnik

od tanjaBgd » pre 12 godine

bidzi napisao:
    Milica982 napisao:Posle dve vocke za dorucak koliki pauzu treba napravim do rucka?
    Zar ne mozes da jedes na poslu?
    Doruckuj dve vocke,pa nakon dva tri sata pojedi bananu za uzinu,ona ce ti pomoci da izdrzis do rucka.

Pocela sam sa UN dijetom juce, ali imam jedno pitanje koje nigde nisam nasla. Sobzirom da se ne sme gladovati, shvatila sam da moze da se uzima uzina izmadju dorucka I rucka ,ali nigde nisam nasla da li se sme uzimati uzina I izmedju rucka I vecere. \hvala unapred, ne bih da pogresim negde, pa zato bolje da pitam
    Tanja
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

Izmedju rucka i vecere nema uzine! :) SREĆNO!!!
  • tanjaBgd
    Početnik
    Početnik

Somborka napisao:Izmedju rucka i vecere nema uzine! :) SREĆNO!!!

Hvala, na brzom odgovoru, sto znaci da sam malo pogresila prva dva dana, ali ispravljam vec danas. Malo mi je tesko bez hrane, jer ustajem oko 5 i dug mi je dan i jer sam celog zivota imala problem da se malo ugojim,i prvi put me je snaslo ovo gladovanje ova dva dana kao i visak uistinu 6 kg, ali je visak, po meni. Jos jednom hvala mnogo i veliki pozdrav svima
  • tanjaBgd
    Početnik
    Početnik

Cao,
    Imam pitanje koje ne mogu a da ne pitam, jer sam nestrpljiva. Videla sam u nekim dnevnicima da ljudi mrsave nakon samo 4 dana, meni je danas sesti dan i ni grama nisam smrsala, Da napomenem imala sam mali kiks prva dva dana pojela sam malo voca izmedju rucka i vecere, ali zaista par tresanja, i to odmah ispravila vec treci dan, zato jer nisam znala da ne sme. Hrana koju jedem je nekaloricna i pridrzavam se striktno, nisam nista nakon toga pogresila i pojela nesto sto ne treba. Pritom se krecem dosta u toku dana. I moram da kazem da mi je malo lose od ovolikog gladovanja. Ovo sve pisem da bi ste imali uvid sta radim. Kada da ocekujem bar mali pomak, kad zapravo mislite da ce malo da krenu nizbrdo kilogrami?

I da pojasnim , visoka sam 175cm i tezina mi je 62, htela bih da se vratim do mojih idealnih(celog zivota istih)57, malo me je uplasio komentar koji sam procitala da se neki i ugoje sa UN dijetom. Iako mi je neverovatno, jer toliko ljudi je ovde naslo spas. :crybaby:

Hvala unapred na odgovoru, pozdrav Tanja
Odgovori 4679 postova