Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • BlackMaja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od BlackMaja » pre 14 godine

moze, ja sam i onako strucnjak u ispustanju neartikulisanih zvuka... Sve za tebe :D
    Slika
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik

od lenka debelka » pre 14 godine

mislim na tebe :009:
  • _Lucija_
    Početnik
    Početnik

od _Lucija_ » pre 14 godine

Dudo, srećno danas! :009:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 14 godine

Držim ti pesnice! Izdrži, ne znam šta da ti kažem, samo znam da ti nije lako! :(
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 14 godine

Hvala i ne brinite, javljam se kad dođem... :) Mmm, danas ću ući u aerobnu zonu bez vežbanja... kako kročim preko praga, tako mi srce ode na 150. :16: Samo vi meni držite pesnice da ne crknem dok mi ne bude dao sve te silne lokalne, taj deo je užasan jer ih praktično daje u ranu, a posle je nekako lakše. A i zalepi me flasterom za sto pa nema mrdanja. :010: No, preživećemo... sve je to za zdravlje. :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Samo da ti pozelim da bude lako, brzo i kratko...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Preživela, pola sata seckanja, ali uopšte nije bilo strašno. Međutim, sad počinje da boli, dr kaže da će noćas i sutra biti vrlo gadno, pa ako me nema, da ne brinete... :)

Svima veliki :009: , hvala što ste slali pozitivne vibracije!!!! :)
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

Gotovo... Svaka cast... Drzimo fige da ne bude bas tako "gadno" kao sto on kaze... Ljubac najveci Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Ono najgore si prebrinula pa sad i ako boli znas da ne moze dugo... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Videćemo kad prođe lokalna... :) Mnogo je sekao i ušivao, pa je svašta moguće (ukupno trajalo 50 minuta, sad sam pitala mm, tri reza, a konce ne smem da brojim :16:), ali nisam rekla glavnu stvar, a to je da dr misli da smo konačno "isterali zeca iz šume" i da bi ovo vrlo lako mogla biti poslednja intervencija ove vrste. :skakutalo: Posle bi me eventualno čekala korektivna hirurgija, ali o tom potom... svanuće mi već ako je rešen glavni problem. :)

Bože, upravo sad vidim kako sam izujedala sebi ruku... :16: Cena mirnog ležanja na hirurškom stolu. :)

A kad se već junačim, da upišem i jelovnik:

D: /
    R: parče hleba
    U: jogurt i parče hleba
    V: juneća supica, parče junetine, verovatno i dvopek

Jedno dva dana izbegla bih salate, da mi ne nadimaju stomak... u suštini bi trebalo da izbegavam i mlečne proizvode jer pijem antibiotik koji se ne gađa s njima.
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 14 godine

Ajde brzo ozdravi, ja citam i citam ali nikako da nadjem sta si operisala :oops: , u svakom slucaju zelim ti brz oporavak.
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik

od lenka debelka » pre 14 godine

Bravo Dudo, ti si zena zmaj!!!! Zelim ti da te sto manje boli :009:
  • _Lucija_
    Početnik
    Početnik

od _Lucija_ » pre 14 godine

Jupiiiiiiiiiiiiii!!! Baš lepe vesti!!! :skakutalo: I ti nam se odmah javljaš, umesto da sada ležiš i odmaraš, ccc. :)
    Kako mi je drago da se i taj deo priče završio. :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Boki, to je bila gomila fistuloznog tkiva koje je moralo da bude uklanjano deo po deo, suviše je grozno da pišem detalje jer ta golgota je počela još u jesen 2001. kad mi je jedan drugi doktor zbog pogrešne procene prosekao debelo crevo i uspeo da mi zagorča život, i ovo danas je zapravo bila peta operacija, plus bezbroj sitnih intervencija, ali ja se iskreno nadam da se svemu tome nazire neki kraj. :) Sad ne mogu da se svrtim, ležim ali mi dosadi, pa onda prozujim... oko 10 uveče trebalo bi skroz da popusti lokalna, pa ću tad znati na čemu sam s bolovima, a dotle mogu još malo da se junačim. :-P (Tresnula bih ja i pivo, ali ne gađa se s novalgetolom. ;) )
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

O boze, lekari... Pre nego ispricam slucaj iz svoje kuce, znam da ta fistuloza kako se vec kaze, uglavnom napada tamne ljude, tamnokose, tamnopute...

A moj otac se pre par godina javio doktoru u bolnici zbog neizdrzivih bolova u stomaku, nije mogao da odredi gde ga boli... Nakon dva sata su ustanovili da je to upala slepog creva i da se to podhitno operise. Tako je i bilo. Proslo je par sati od operacije, on, nije mu dobro, pada, onesvescuje se, temperatura 40, pada u komu... Skontali su da je ostala gaza u rani... hello :shock:
    Drzi ne daj, otvaraj opet, spasavaj coveku zivu glavu. Uspesno. Nakon par dana zagnoji opet, razlog nesterilizovani konci. Pola godine je lezao u bolnici jer je tezak seceras, rana nije mogla da zaraste, on nervozan, pada u depresiju. I oni su njega jos par puta seckali zbog tog gnoja da to ociste, i nakon 8 meseci prebace ga u Beograd da bi doktor Bajec rekao da on hitno mora da ima neku operaciju (ne secam se koju) tako da je njega doktor operisao i nikada vise nije imao problem. Taj isti mu je ustanovio upalu pankreasa i izlecio.
    Na zalost rana je ostala, kao rupa, imas utisak da ti ruka ulazi u stomak. Inace je moj otac bas debeo covek. Genetski, sa oceve strane su svi debeli i rumeni :oops: I sad ga ima 130kg

I eto... Vise nikada (pa ni sada kada mu je lose) ne javlja se lekaru bas iz tog razloga. Ne znam sto ispricah sve ovo, ali valjda da objasnim kakvi su indijanci ti doktori. Posebno nasi Smederevski :zid:
    Slika
Odgovori 9033 postova