.. Ali sam ukapirala iz komentara na to moje pitanje da je bolje jesti samo ta tri obroka pa sam tako i uradila.

Somborka napisao:Ma samo ti slobodno uzmi uzinu,isto kao na vocni dan kad treba uzimati na svaka 2 sata vocke,tako i ovim danima do rucka,da ti organizam dobija snagu,mozes umesto da jedes voce iscediti ga i napraviti prirodan sok,i to ti je obrok.
snezanica napisao:sad jedno pitanjce od mena
Jedna dr mi je rekla da za moj problem sa probavom mogu da koristim
[b]U malo tople vode,kasikica meda i pola kk cimeta[/b]
kako se to uklapa u UN,zbog meda ,naravno
alfa napisao:Količine su ti tu vrlo, vrlo fleksibilne.
Okvirno neka to bude jedan (pun) tanjir. Ali, najbolje je ako se ograničiš na količinu koja te zasiti i tu staneš. Važno je ne prejesti se, ali i ne biti gladan.
Malo iskustva će ti tu puno značiti.
big teacher napisao:Sutra mi je 3 krug vocnog dana,...kad mi neko spomene jabuke pozli mi...ima li neko nekakav recept ili nesto-bilo sta sto se moze iskombinovati s vocem da taj vocni dan pregurami imam li potrebu da se izvagam??? danas mi famelija govori kako sam smrsala i jesam li se vagala a ja ne smijem nesto ni stati na vagu...pa se pitam da li moze posle 3-eg kruga da se vagam???
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.