Od danas nemaš prava da se žališ u vezi sa izgledom!
Gledam i nožice i meni izgledaju odlično. Kako si ti opisala, pomislila sam da je jedna stvarno vidno oblija od druge.
Tako da ti više ne verujem(o).

Od danas nemaš prava da se žališ u vezi sa izgledom!
Gledam i nožice i meni izgledaju odlično. Kako si ti opisala, pomislila sam da je jedna stvarno vidno oblija od druge.

AnaV napisao:Povraćala si 100% od piva, koje je bilo neispravno. Od piva može da se dobije takvo trovanje da nisi ni svesna.
Bećarac obožavam, ali na kraju obavezno dodam jaja. Još ga nisam spremala.
Inaće sada sam pročitala da ti kod mame imaš zdravu i neprskanu hranu. Blago tebi!
Ove godine ćemo imati i bamje, jedva čekam!
Jeste, težina je OK, samo mora da se zateže, zateže... već dva dana sam lenja i ne vežbam, izgubila sam volju jer znam da naredne tri nedelje opet neću moći.

zato sam sinoć grickala onoliki hleb.
Lucija, ne teraj me da se slikam u kupaćem pa da ceo forum ima noćne more.
Jeste, težina je OK, samo mora da se zateže, zateže...
Vala sam se i ja nešto olenjila (bezrazložno) i vidim da i pored normalne težine ima tu dosta da se 'struže'.
jer znam da naredne tri nedelje opet neću moći.

, ali što pre, to bolje, samo da više ne razmišljam. Mislim, ti ćeš prva znati... čuće se do Plane kad se budem drala. 

, biće dva seckanja, nekoliko konaca i oko tri nedelje oporavka. Nije baš da se radujem, ali moram to da preguram kako znam i umem. Uopšte nije prijatna procedura, i muka mi je kad samo pomislim, ali već sutra uveče biću srećna što je to iza mene, samo što treba izdržati dotle. (I još tri nedelje posle, hahah, ali to je psihički podnošljiviji deo.
)
, ali nemam zabranu, doca mi štaviše rekao da mu sutra ne dolazim gladna. (Što će reći da ovog puta neće da mi prčka po crevima... uteha.
)
)
"kockice od mlevenog mesa", ne znam kako da nazovem (zbrčkao mm), i uz to salata od krastavaca s prelivom od kis. mleka i malo majoneza (1 žumance umućeno sa vrlo malo ulja i sa limunom)

A anestezija boli kao šest đavola, nije ona obična, nego neka specijalno jaka i bolna, i nju mi daje na 5-6 mesta... neće čovek da mi krne totalnu, izmuči me baš.
Znam da totalka nije zdrava za srce, ali meni će ovako da rikne srce od straha. 

Jao, ljudi, nije mi lako, ali preživeću nekako... hvala vam mnogo što ste uz mene (kao i uvek, uostalom
).
Drzim pesnice da prodje sto brze, bezbolnije i uspesnije!!! Ljubim!Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.