Ugusih se od smeha! 

Ugusih se od smeha! 

I ja sam prezadovoljna s obzirom na onoliko nekretanje i sve, samo mora da se poradi na zatezanju gooze i nogu, tj. već radim na tome, ali potrajaće. Bitno da sam ja ispunila sebi životnu želju da se udenem u leoparda, pa makar sevao celulit... 

Divota jedna!!!! Svana caaast i veeliki 

Iskreno, treba mi svaka mrvica pozitivne energije, bliži se ta nova operacija i hoću da je dočekam sa osmehom... u sredu ću valjda znati kad je tačno. Ovog puta neću imati ograničenja s namirnicama, tako da ću moći da nastavim normalno da jedem, to mi je dodatno olakšanje. Samo mi ne dajte da se ugojim.

za tebe! Ma umemo i mi male žene da budemo opasne...
Čekam ja strpljivo i tebe da vidim u miniću, da znaš. Ja sam bila kao loptica-skočica... sve to može da se sredi, veruj mi!!! 

(Ko nije pratio - ceo mesec je bio 1400 kcal + obavezni visokokalorijski dan vikendom + nekoliko puta sam prebacila tih 1400 zbog labavog proračuna.)

Jao, moracu da namolim mamu da ga napravi ovih dana! 

Volim da ga jedem kad je hladan, taman malo rashladi vrele letnje dane... Divnu si mi ideju dala, ja sam skroz zaboravila na becarac! 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.