Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od lenka debelka » pre 14 godine

ti rece pre neki dan kako ko da gledas u svoj jelovnik kod mene :)
    evo danas, sir i ljute paprike :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 14 godine

Mmmm, ima kod mene sira koliko hoćeš u dnevniku, maltene mi ne prođe dan bez njega. :) Kad ostarim, odoh na Kavkaz da čuvam ovce ili šta već gaje tamo. :)

Sinoć sam izvojevala malu pobedu, drmnuo me pms i već mi je pošla ruka sama prema likeru od čokolade jer je to bilo jedino slatko u kući... i ipak ga nisam sipala, bilo je dovoljno da pomislim na svu garderobu u koju treba opet da se udenem. :) Kukovi su mi spali na 94,5, jipi-jej, idemo ka normalnim dimenzijama.

D: suva pečenica oko 50 g
    U: jogurt s lanom
    R: krastavci sa sirom i masl. uljem, 1,5 dvopek
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: zaboravila da večeram :zid:, uzela malo suvog mesa koliko da ne krči stomak
    ...i malo piva
    Poslednja izmena od dudank u 27 May 2011, 17:34, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 14 godine

Upravo sam se zabrinula gdesi, kad ti napisa post.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nema me zato što danas imam malo labaviji dan u pogledu posla. Kad radim, ja sam maltene non-stop uključena ovde, da mogu povremeno da virnem kad pravim pauzu od minut-dva. A danas konačno mogu da odvojim vremena da ljudski odradim neke kućne poslove, ne samo onako u prolazu... i malo da prošetam, makar po prodavnicama. :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Kakav lep dan napolju. :)

Danas ustadoh sa upalom mišića, strašno, jedan jedini dan nekih normalnih domaćih poslova i ja se već raspadam... ali mi je mnogo prijalo. Vrhunac je bio razvlačenje kora i pravljenje baklave s višnjama u 11 uveče, pošto je student poslao poruku u stilu "Dolazim sutra, napravite mnogo hrane", ja pitam šta mu se jede, a on odgovara: "SVE!" :16: Tako da sam morala da krenem još sinoć da bismo postigli, a posle sela za comp i šljakala do jutros (to mi već nije prijalo). Usput sam obavila zujanje po prodavnicama i ne mogu da verujem :( , nigde nema sandala kakve mi trebaju, da li se pokupovalo za maturu ili šta... ovde je obično sasvim pristojan izbor cipela i baš ima dosta prodavnica, prošle godine sam štaviše umirala od muke što ne mogu da kupim bar deset pari, sve mi se sviđalo, a sad nešto bez veze. Dosta lepih modela, ali izbor boja nikakav. :( Pih, baš sam se razočarala.

Po podne treba da preživim roditeljski, uvali mi mm... a u međuvremenu da naspremam brdo hrane... da se malo ponegujem za večerašnju prigodu... pojma nemam kako ću sve da uklopim, a nemam snage ni da se pokrenem, još dižem sistem kafom.

Zbog kuminog rođendana je b-dan, tako da preko dana idu samo jogurtići i salate, da ne iskoči tiba, a uveče pivo-pica... ili tekila-pica, pica u svakom slučaju. :)

Svima lep dan želim! :mahac:

Edit* - Ne mogu da verujem, kukovi 93!!!!!!!!!!!!!!! :skakutalo:
  • slonche88
    Amater
    Amater

od slonche88 » pre 14 godine

dudank napisao: Vrhunac je bio razvlačenje kora i pravljenje baklave s višnjama u 11 uveče, pošto je student poslao poruku u stilu "Dolazim sutra, napravite mnogo hrane", ja pitam šta mu se jede, a on odgovara: "SVE!" :16:

:zuba:
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

od BlackMaja » pre 14 godine

axaxaxaxa, to je genijalno... Radnicka klasa, sta ces, hahahahaaha...
    Slika
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 14 godine

Dudic vidim ja da ces ti uskoro da se uvuces u one tvoje pantalone sa sve kaisem :skakutalo: :skakutalo: doduse, cim prestanes da jedes jedno jelo u maratonskim kolicinama (citaj po 3 dana :D) eto rezultata :)

Veliko dete ima odlicnu ideju, to cu ja mojima da posaljem :D lep provod kod kume, drmni jedno pivce i za nas :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Šta da vam kažem kad smo sinoć ostavili pun pleh baklava, a jutros zatekli pola. :16: Od roštilja je otišlo samo kilo... i tako. :roll:

E sad, ovo "jutros"... kad se babo vrati kući... :16: Stvarno smo došli jutros, što će reći da je bio vrlo lep provod. :) Uspeli smo na kraju čak i da igramo, mm i ja, potrefila se fina atmosfera pa smo mogli da se izludimo a da nas niko ne gleda belo, i baššššššš sam uživala. :) Ugrabila sam da se uslikam pre pice i piva, tako da prilažem mua u sinoćnjem izdanju, bez stomaka:

I ne znam šta da pišem za jelovnik, trebalo bi večeras nakratko da skoknemo do nekih prijatelja, a oni fenomenalno kuvaju i garant su nešto planirali... zasad teram kao juče, jogurt i salate, za slučaj da bude neka večera kod njih, jer danas ne bih da prekardašim s kalorijama, pa da upišem posle... jedino tako. :)

Svima lep dan želim! :mahac:
  • Dobar Komad :-)
    Početnik
    Početnik

od Dobar Komad :-) » pre 14 godine

Samo cu jedno reci : waaaaaaaaaauuuuuuu! :009:
  • slonche88
    Amater
    Amater

od slonche88 » pre 14 godine

Duplo wooooooooooooooooow! :D
  • Loptica90
    Amater
    Amater

od Loptica90 » pre 14 godine

Troduplo wooooooooooooow :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Zato ja stalno zvocam po vašim dnevnicima... kad sam ja sa 41 godinom mogla da se sumošem i da se dovedem u pristojno stanje, pa još hiljadu puta pre treba to da uradite vi koje ste i mlađe i slađe. :) Sad ću da vam zvocam duplo više, same ste krive... :16:
  • Loptica90
    Amater
    Amater

od Loptica90 » pre 14 godine

:16: :16: Samo ti zvocaj, to nama i treba! :)

Ja se borim sa vrucinom danas, znojenjem, i zeljom za hranom- stigla mi ''tetka iz Crvenke'', pa bih vola mogla da pojedem :placljivko:
  • Dobar Komad :-)
    Početnik
    Početnik

od Dobar Komad :-) » pre 14 godine

Sa volom sacekaj proteinski dan,ali ostavi pola vola i za veceru! :16:
Odgovori 9033 postova