ninanajna napisao:Zdravo svimaZelela bih da zapocnem ovu dijetu on ponedeljka, ali pre toga da vas zamolim da mi resite neke nedoumice
Zanima me, sta ako sam ja budna do 4h ujutru, kako onda isplanirati poslednji obrok u 20h? S tim da isto tako ustajem u 14-15h popodne.
Dosta mi je usporen metabolizam pa me zanima da li mogu da podelim ove namirnice u 5 obroka, jer se inace tako hranim. Pa npr. kada je proteinski dan da jedem za dorucak 2 vocke, za uzinu i rucak da podelim rucak tj. da pojedem jedno parce mesa za uzinu , a onda za rucak jos jedno sa salatom i hlebom. I da isto tako podelim i veceru. Ako vec nisu dozvoljene uzine izmedju obroka, tj. neko voce ili povrce.
I kao poslednje, zelela bih da drzim ovu dijetu mesec dana, tj. do prvog vodenog dana, jer mislim da ne bih izdrzala vise, a imam par kilograma viska, pa me zanima da li ce mi pomoci da ih skinem?
Inace se hranim zdravo ali sam dobila par kg tokom zime, treniram i to, pa se nadam da se nece vratiti ako ranije prestanem.
Hvala unapred na pomoci
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.