Setila sam se one tupave parodije "Meet the Spartans", kad crtaju sebi pločice po stomaku.
Neverovatno kako neka takva mala glupost ume da mi ulepša dan. 

Setila sam se one tupave parodije "Meet the Spartans", kad crtaju sebi pločice po stomaku.
Neverovatno kako neka takva mala glupost ume da mi ulepša dan. 

Smori me ovo kliktanje, pa traženje stranice, ufff...

i da ti pozelim da lepo zaspis
Mrrrzim kad uvece krenem u dubioze... saosecam se potpuno 

?
. I ja mrzim večernje dubioze i trebale su mi godine da se odučim od njih, ali kad presisam s poslom, desi se... i tad radi čarobni šlem, tj. mm mi stavi svoju šaketinu na teme i tako zaspim.
, ali sad se polako vraćam na stazu... ufff. 

Nikad više neću da pijem kafetin... uvek mi to uradi ("uvek" je jednom u godinu dana, ali je svejedno odvratno kad od tablete ne možeš da spavaš - plus suši usta, ustajala sam bar 5 puta da pijem vodu).
Dopunila sam na kraju kalorije sa nekoliko zalogaja koječega kaloričnog što se vuklo po frižideru, i ne mogu da verujem, noćas/jutros nisam bila gladna. Ih, da hoće malo duže da me podrži ova faza.

D: jogurt s lanom

Pola nasada... 

Trebalo je da pravim danas onaj gulas po tvom receptu, ali... Mozda u cetvrtak, ako mi ne bude previse toplo da bih se motala oko sporeta. 

Ali mi dade malo dete ideju, tj. nije mu se nešto svidela, pa krenuo da me ispituje šta bi moglo tu da se menja, i na kraju smo došli do neke varijante da bi to moglo da bude i nešto s pečurkama i paradajzom... jedva čekam da isprobam, samo ne mogu danas jer ne praktikujemo jaja baš toliko dana zaredom.
Tako da još ne znam šta će biti za klopu... a možda neću ni da se vezujem za ručak (emotivno
), nego nešto onako... 'će vidimo. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.