Ljudi, je l' zna neko šta je ovo u vazduhu? Juče opet glava, i na kraju me mm nakljuka kafetinom, i onda nisam mogla da spavam, zaspala sam jutros oko 7, možda i kasnije.

Nikad više neću da pijem kafetin... uvek mi to uradi ("uvek" je jednom u godinu dana, ali je svejedno odvratno kad od tablete ne možeš da spavaš - plus suši usta, ustajala sam bar 5 puta da pijem vodu).
Juče radost kad sam tačno sračunala musaku i ustanovila da četvrtina džinovske tepsije ima okruglo 600 kcal, mislila sam da to podelim u dve večere, kad ono cvrc, ne mogu tehnički toliko da pojedem, pali nešto kapaciteti.

Dopunila sam na kraju kalorije sa nekoliko zalogaja koječega kaloričnog što se vuklo po frižideru, i ne mogu da verujem, noćas/jutros nisam bila gladna. Ih, da hoće malo duže da me podrži ova faza.
U međuvremenu mi salaukovina upljeskala cveće iako ga nadstrešnica i zidovi zaklanjaju, tj. zaklanjaju od normalne kiše, a ono juče nije bilo normalno kako je šibalo. Posle sam spasavala biljčice, danas mi se čini da je skoro sve preživelo, ali morala sam dobru polovinu iznova da sadim, kiša bukvalno raskopala zemlju i izbacila ga napolje. Jal' je kiša, jal' su golubovi... nikako jadno da se otrgne i procveta. Bar mi se zeleni terasa...
Klopa isto kao juče, zadala sam sebi da dovršim musaku.
D: jogurt s lanom
U: jogurt
R: sir, salata od krastavaca, juneća čorbica
U: neskafa sa 1,5 dl mleka
V1, V2: musaka od tikvica, salataMera za musaku - koga mrzi da sam računa kalorije: 3 kašike ulja, 300 g crnog luka, 2 kg tikvica, pola kašičice bibera, 1/2 kg skroz mladog i nemasnog sira, za preliv 2 kisela mleka i 6 jaja, pred kraj pečenja odozgo posuto sa malo gustog soka od paradajza i seckanog belog luka i origana - tepsija od oko 40-42 santima u prečniku, ukupno 2400 kcal, količina za 8 dobrih porcija.