E pa Gile, stvarno si mi otvorio oci... To sa tim 'knjigovodstvenim zurkama' ovde nije tako samo da znas... Valjda ih je mnogo pa se pogube nekako... Svi u haosu i rasulu pa kad dovrse posao nisu ni za sta... Ali sad je meni jasno zasto moj knjigovodja svake godine u ovo doba godine ide u Novi Sad... Ja trebala da uplatim onaj racun SOKOJ-u a on kaze, to cemo u ponedeljak jer ja idem u Novi Sad... E baraba jedna... On tako svake godine posle zavrsnog pali u Novi Sad a ja mislila da ide na neki seminar... Heheh, pa onda se mozda i znate posto se zove isto kao ti...
A sto se tice tih mekika, ja bih da sam na tvom mestu to uvela kao obavezni nedeljni dorucak... Mislim kad ti dusa iste... Pa skinuo si od pocetka dijete (ne mislim ove na forumu nego i pre toga) 55kg... I ja se ponekad pitam sto ti je ovaj drugi krug UN dijete i trebao kad je tebi odrzavanje islo tako dobro... Mogao si do cilja da nastavis sa odrzavanjem... Ali dobro nece ti naskoditi ni ovaj malo liberalniji krug UN dijete... Bogte, pa ja sad imam toliko kilograma koliko si ti skinuo...
@Haklberi - Auuuu Hak, al' ga danas kolegijalno branimo... Ti si pretpostavljam podmicena sa kanticom...

A meni se omaklo onako na bunovno...