To se i ja čudim.

Mislim da je od nekretanja, gore sam tanka, listovi su mi se isto stanjili, a samo stomak, butine i pozadina porasli. Stvarno sam te pantalone kupila kad sam imala 51,6 kila, bile su mi knap ali bez problema sam ih zakopčavala, a sad imam oko 53. (Inače su normalne dugačke pantalone, to im ja od milošte tepam da su "pantalonice", odavno nisam za šorceve osim na moru.

) Gledala sam u nekim medicinskim tabelama, za moje godine, visinu i građu preporučuje se 52 kg kao idealna zdrava težina, tako da mi stvarno nije cilj previše drastičan, u stvari me i ne zanima više toliko vaga koliko da mi ne kipi salo na sve strane. Na mojih metar i pedeset devet stvarno ne ide da imam toliku pozadinu... bruka.

Edit* - sad sam se setila nešto da uradim, pošto sam juče merila samo levu nogu. Izmerila sam obe butine, obim je malo veći zbog te naduvenosti, pa je leva noga na najširem mestu 53 cm, a desna je 50 cm - TRI CM manje od leve!!!!! Levu sam inače slabije koristila jer mi je rez s leve strane i nisam mogla dobro da se oslanjam na nju, i ona se skroz razbljakavila. Na desnoj nozi je i koža zategnutija, iako sam levu pet puta više mackala kremama, upravo iz tog razloga. Super, sad imam asimetrične noge...