Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 14 godine

Pa znaš šta, Lass, ako je taj imao iole veze s pivom, a ti se nisi udala za njega, onda stvaaaaarno nisi nikakav drug. :16: Eh, gresi, gresi i poroci... :) Ali večeras će da se lizne malo nektara u količini većoj od jedne čaše... konačno mi je vreme za b-dan :013: , i u planu je pica-pivo, zla mama ovog vikenda ne pravi nikakve pite, ko voli nek ide u buregdžinicu.

Da skratim priču... standardni brlj-jelovnik, tj. preko dana samo tečnost (jogurt), salata (krastavac s trunkom nemasnog sira) i možda neko voćance, uveče pica... sutra mamurluk. :headbang:

Lep dan svima želim :mahac: , uživajte na suncu!
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 14 godine

dudank napisao:uveče pica... sutra mamurluk. :headbang:Lep dan svima želim :mahac: , uživajte na suncu!
    Uživaj i ti, dušo, zaslužila si. :pivo: Rado bih ti se pridružila.
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 14 godine

Odlicno Duda nam se vratila u formu sa brlj danima :013: :013: svidja mi se svidja, ja sam ostavila brlj dan za nedelju, sutra izlazimo svi, celo drustvo pa stomak mora da se udene u 'aljince :wink:

Lep provod Dudic, uuzzzivaaj :009:
  • Lucija
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Lucija » pre 14 godine

Kako su sinoć plesali pivo i pica u Dudinom prisustvu! :evil:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

E sad vi meni još samo kažite da li sam ja normalna kad mi je pica jednom nedeljno dovoljna motivacija da ne brljam narednih 6 dana. :16: Meni Italija treba da dodeli orden... ne znam koje ordenje imaju, ali neki sam zaslužila. :D I prvi put sam jela malčice ljuto od 20. septembra... radost neviđena. I samo tri piva, toliko sam se obradovala pici da sam zaboravila na pivo. :)

Jedino mi fali trenutno što nema gde da se mrdne goozom... nešto je baš mrtvo u poslednje vreme, nema gde čovek da se dobro oznoji a da nije dno dna od muzike... valjda će nešto da se promeni sad kako ide lepo vreme. :neznalica:

Juče sam merila obime, btw, jer mi se učinilo da su kao malo spali... izmerim, a ono kakvi crni spali, katastrofa do katastrofe... struk 72, butina 52, u odnosu na 68 i 46 koliko sam imala sa samo dva kila manje. Kukovi sa 90 otišli na 95. Probam one čuvene uske pantalone koje sam kupila zimus... ufffffffff. I ništa, sad kreće borba za obime... tradžedi.

D: jabuka
    U: salata od krastavaca
    R: nemastan sir oko 200 g, salata
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: roštilj kobasice na suvom tiganju (one žive od čistog mesa), salata

I svečano upisujem prvu zvaničnu FA... zumba, Beto i ja. :D
  • Lucija
    Početnik
    Početnik

I samo tri piva

:16:

nema gde čovek da se dobro oznoji a da nije dno dna od muzike...

Zbog kilica valja dŽuskati i uz crnjake od narodnjaka. :D

I svečano upisujem prvu zvaničnu FA... zumba

Bravisimo! :skakutalo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

O, da... izdržala sam celih 18 minuta. :( I to je nešto za početak... valjda. :010: Nego što je i ovaj disk malo dosadan, tako da ću ovih dana samo malo da se podsetim koraka, a onda će to biti zumbanje u mojoj režiji... u svojoj režiji se više oznojim nego s Betom. :D
  • Lucija
    Početnik
    Početnik

Da li to radiš gledajući na youtube-u i postoji li neka dobra verzija tamo? Za mene je ovo novina, pa i ne znam o čemu je reč tačno. (opet zapitkujem :oops: )
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Iz legalnih razloga pišem na pp... :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Danas molim za malo progledavanja kroz prste... juče sam u toku dana počela elegantno da otičem, i danas imam na vagi kilo više, što će uz malo sreće spasti do sutra, pa mi se baš ne unosi ta cifra u tiker. :D

Nemam upalu mišića od jučerašnjeg rktanja, samo su onako malo umorni, pa se danas nadam da izdržim bar 25 minuta. Jedini problem su mi listovi na nogama, oni su juče i otkazali, i donekle ramena. Baš užas koliko su mi oslabile noge, tj. bar da su oslabile po obimu, nego se raspljoštile, a ničemu ne služe. :bas_tuzan: Tja, nema ništa od kukanja... ne znam da li da opet okačim one satenske pantalonice ovde negde, pa da ih gledam dok đipamo Beto i ja. :cry: (Mogu da ih navučem do kukova trenutno... divota.)

D: velika jabuka
    R: gomila salate od krastavaca, nemastan sir oko 200 g
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V1: 2 dvopeka, 2 dl jogurta, mlad luk
    "grickalica" - salata od krastavaca
    V2: 5 malih ćevapa, 100 g sira, mlad luk

zumba 22 minuta
    Poslednja izmena od dudank u 16 May 2011, 00:22, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 14 godine

Satenske pantalonice ako su navućene samo do kukova nije u pitanju samo kilo dva već malo više od toga. Još nešto,pošto ti najviše osoba svraća u dnevnik treba da znate da je telo svake godine teže od prethodne bez obzira na kilažu. Kilaža je praktično ista, a vaga pokazuje veću težinu. Drugačije se izgleda sa istom kilažom napr. 50 kila u 20 i 40 godina. Sa 20 to je predivno, a sa 40 i više već deluje odbojno i teško za gledanje. Lepo osoba izgleda iz daljine, ali kada joj se približi onda izgleda stara i zbrčkana i preumorna, nedostaje joj par kila da joj se izravnaju tek najavljene borice. Ti se Dudo mnogo vraćaš unazad. :(
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

To se i ja čudim. :( Mislim da je od nekretanja, gore sam tanka, listovi su mi se isto stanjili, a samo stomak, butine i pozadina porasli. Stvarno sam te pantalone kupila kad sam imala 51,6 kila, bile su mi knap ali bez problema sam ih zakopčavala, a sad imam oko 53. (Inače su normalne dugačke pantalone, to im ja od milošte tepam da su "pantalonice", odavno nisam za šorceve osim na moru. :) ) Gledala sam u nekim medicinskim tabelama, za moje godine, visinu i građu preporučuje se 52 kg kao idealna zdrava težina, tako da mi stvarno nije cilj previše drastičan, u stvari me i ne zanima više toliko vaga koliko da mi ne kipi salo na sve strane. Na mojih metar i pedeset devet stvarno ne ide da imam toliku pozadinu... bruka. :D

Edit* - sad sam se setila nešto da uradim, pošto sam juče merila samo levu nogu. Izmerila sam obe butine, obim je malo veći zbog te naduvenosti, pa je leva noga na najširem mestu 53 cm, a desna je 50 cm - TRI CM manje od leve!!!!! Levu sam inače slabije koristila jer mi je rez s leve strane i nisam mogla dobro da se oslanjam na nju, i ona se skroz razbljakavila. Na desnoj nozi je i koža zategnutija, iako sam levu pet puta više mackala kremama, upravo iz tog razloga. Super, sad imam asimetrične noge...
    Poslednja izmena od dudank u 15 May 2011, 16:33, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Lucija
    Početnik
    Početnik

treba da znate da je telo svake godine teže od prethodne bez obzira na kilažu. Kilaža je praktično ista, a vaga pokazuje veću težinu.

Može li ovo da se pojasni? Uopšte mi nije jasno. :neznalica:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mislim da je Ana mislila na celokupni utisak kilaže, tj. na obime i izgled... to je tačno, ja sam prošle godine sa 49 kg mirno ulazila u neke stvari koje sam nekada nosila sa 45. Jedino mi se struk malo proširio.
  • LEPA_i_ZALJUBLJENA
    Amater
    Amater

od LEPA_i_ZALJUBLJENA » pre 14 godine

dudice blesice evo i mene..a stize i TAJ ponedeljak :)
Odgovori 9033 postova