a sto je najbolje, sto vise zelim da skinem te kile, to vise brljam
da ako se uozbiljimo, i meni bas smetaju 

Imam bre 53 bez kućice. Sinoć sam mazohistički obukla helanke (gledaj, svete, kako sam se usvinjila!), kad ono stvarno preliva sa šank-stolice, jbt, moraće da nabave veće za mene... ne znam po kome ono prave, stolice broj Viktorija Bekam. Sve moraš da se držiš za točilicu da ne padneš... evo ućutala sam.

Odma' do lude babe u helankama.

dudank napisao: i pojesti 5 tanjira.

Odma' do lude babe u helankama.
Za ovo 'baba' imaćeš toljaganje uživo.

Lucija napisao:Odma' do lude babe u helankama.
I ja bih rado pored te zgodne 'babe'.Za ovo 'baba' imaćeš toljaganje uživo.
![]()
Nego, nisi mi odgovorila ovo za operaciju. Nisam razumela da li se ponavlja opet ceo postupak?

a da uzmes ti jednu za kod kuce pa da malo malo isprobavas da li pasujes
to ce ti biti bolji pokazatelj od vage

Probudili me jutros grozni bolovi i mučnina, ali verovatno je samo neka mala upala, inače bih se po svoj prilici previjala po kući. (Naravno, odmah sam se setila svoje majke, kojoj se slepo crevo setilo da proradi u 45. godini.) Sad se smiruje, ležala sam dosad, ali baš je odvratno bilo.
Možda je od one jabuke juče, pojela sam je s ljuskom, a nisam jela nikakvu ljusku poslednjih 7,5 meseci.
tamarica85 napisao:a da uzmes ti jednu za kod kuce pa da malo malo isprobavas da li pasujesto ce ti biti bolji pokazatelj od vage
![]()
Al' što volim da se nakačim na ono čudo... kompleks male žene, šta li. 

Drugo ne priznajem...
Ma ima da odmilim na to more makar četvoronoške... nije bre nama u prirodi da se predajemo tako lako. 

!!! Toliko mi jezivo nedostajete, da 'oću da se izujedam (najbolje u predelu pozadine ne bih li je tom prilikom i redukovala
). Svako malo pišem IT-u o nedopustivoj situaciji u Bg kancelariji (ne mogu da izađem na stručne sajtove
), ali nas ne zarezuju mnogo, po principu - jel' moš' ti da radiš svoj posao - sedi i tuti!
Dudić, veliki i zvučan!!!Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.