Pre svega, SRECNA NOVA GODINAAA
Iskreno vam zelim sve najlepse, da vam se ostvare sve zeljice koje zelite,a koje su pametne
I naravno, manje kilica, da ih bude taman kol'ko treba, a uz to odlicno zdravlje
i puno para, trebace nova odeca
i sreca,ona nam je neophodna
E sad,ja sam nova, dijeta danas pocela, zelim oko 15 kg da izgubim,i nadam se da cu uspeti.. Jedno pitanje, posto je bila ng, pa mi danas imamo neko meso,prase za rucak
, a meni je proteinski dan, pa jel bih mogla ja malo tog, nemasnog,potrudicu se, mesa da pojedem? POz svima 

ne jedem kozicu, niti cesto prasetinu,al ajde sad, kao ng ;D

naime, danas sam za rucak mojima spremala becarac, mada mislim da to neki zovu sataras
Malo proprzenog luka na malo ulja, paprike,paradajz, i dinstano svinjsko meso. Da li bih ja to mogla da jedem za proteinski dan? Paradajz,paprika su neutralne namirnice, malo mesa, svega par parceta, ali pun tanjir svega toga..i naravno supa posle
Sta mislite?
POzzz..idemoo do kraja!! 

prezivjecu i to...joj kad se samo sjetim povrce i humus...pa onaj arapski pita hleb...necemo sad...jednog dana kad budem vitka ...sjescu i nazdracu se humusa i povrca.
Debeliccka napisao:Tako se može spremiti boranija ili grašak ili nešto slično sa mesom i na P dan povaditi meso i pojesti (uz još nešto neutralno) a sutradan jesti ove skrobne sastojke na P dan, sa se tečnošću iz jela
)

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.