Lus, odmah da te obavestim da sinoć nisi ništa propustila... loša organizacija, loše ozvučenje, tako da niko nije imao živaca ni da gleda, a kamoli da se pridruži. Pa smo se svi lepo razmileli po kafićima da se makar ugrejemo. Ali moj šok pre polaska... pošto sam svesna da imam više kila nego obično, uzmem teksas suknjicu koja mi je inače za broj veća, i majko mila, jedva je navukoh... 'ajd što je jedva navukoh, nego što konce cimnuh njome... sve sam zvezde videla.

Pa odozgo najveći i najdeblji džemper koji imam (propao mi plan za moj novi mornarski džemperić

), pa onda onda onaj divni osećaj dok sediš na šank stolici i praviš se da ti je super, a ispod džempera ti pojas suknje precvikao creva na pola i digao ti dijafragmu u nos, dok ostalo pokušava da se razlije po podu... odavno to nisam osetila, i ne da mi ne prija, nego ne želim više u životu da osetim.
Ovaj silni dvopek juče bio je zato što sam opet imala problema s vodom i naduvavanjem, a dvopek sa šoljicom jabukovog sirćeta obično pomogne u blažim slučajevima (i pomogao je). Večera je bila iz dvaput, nisam sve ono pojela odjednom. Vaga je krenula naniže... biće u ponedeljak minusića.
U međuvremenu me čeka generalka kuhinje (prozor mi je kao zadnje staklo Lastinog autobusa), naravno da ne mogu da rkćem, ali naći će mi mm već nešto da briskam i sređujem dok on rmbači.

Danas je malom detetu pravi rođendan, pa bih volela da kuća izgleda pristojno ako slučajno neko svrati. Tako da eto meni malčice FA.

Klopa standardno... možda večeras pivce ako nam svrne društvo, ali brojaću kcal.
D: jogurt sa začinima - 120
R: 2 dvopeka, satrica (jogurt, lajt pavlaka, crni + beli mlad luk, nekoliko kapi maslinovog ulja) - oko 350
U: jedno kiselo mleko, neskafa sa 1,5 dl mleka - 220
V1: čorbica od povrća - oko 200
V2: ??