Neno, ti uvek svratiš, a baš bih mogla i da skuvam jednu

da zajedno popijemo.

Rezervisali smo apartman, huh, nekako mi sad sve to već izgleda realnije...

Realnije izgleda i moj celulit, koji se zimus nakotio kao nikad, od nekretanja... krenula sam kao nešto da ga masiram (do pre neki dan nisam mogla jer mi je i najmanje drmusanje tela izazivalo užasne bolove, i još ne mogu baš onako kako bi trebalo), a već duže vreme se mackam i nekom kremom koja je kao šatro body firming... na šta li će to da liči, pojma nemam, al' šta mi je, tu mi je. Sinoć sam primetila da mi je desno koleno skroz deformisano od sedenja nakrivo (ono nosi maltene celu težinu tela), tj. deformisao se kvadriceps tamo gde se spaja s kolenom, pa se zanosim mišlju da počnem s nekim laganim vežbicama za noge, čisto da ih dovedem u upotrebljivo stanje. Jedno vreme sam radila neke vežbice, ali to sam morala da prekinem kad je krenula ona bolna etapa... videću danas kako će to da izgleda.
Danas, inače, slobodan dan posle dužeg vremena

, i divan dan uprkos tome što su mi golubovi izmasakrirali noćnu frajlu... svima lep dan želim!
D: jogurt sa začinima
U: manja banana
R: barene povrćke, kriška sira do 150 g
U: neskafa sa 1,5 dl mleka
V: šnicla nasuvo, gomila salate (zelena + luk), mlekoI možda preko dana jedno pifce - dobila sam pa mi nešto šeta šećer...