nadam se da si ipak uspela da izadjes malo i da olabavis od svog tog posla
p.s. Cessstitaammm ti na godisnjici
i usput, sta je ovo svi spominju neki burek po forumu 

nadam se da si ipak uspela da izadjes malo i da olabavis od svog tog posla
i usput, sta je ovo svi spominju neki burek po forumu 

black label.
Sinoć sam bila grrrrrrogi od posla i zalepila sam se za ekran kao lopar... i sreća te mm uvek snimi kad presisam, tako da me je lepo uzeo za ručicu, naterao me da se sredim - eHtra
- i izveo me na tekilicu, i ružicu mi kupio... ne vino nego pravu ružu od lepe devojčice s korpicom...
E sad, koliko se popilo, ne znam, izgubila sam računicu jer je i gazda častio (obradovao se čovek što mu najbolja mušterija prezdravlja
), ali pošto sam uspela da srećno stignem do kuće na tankim štiklama od nekih 12-13 cm, sudim da je bilo taman... Digla se jutros u pola devet da šljakam i sva sam nešto k'o leptirić. 
, a ja danas konačno završavam ovo čudo
pa vam se pridružujem u dnevnicima.

I taman juče da se malo kao opustim, ali naravno, maler mora u kompletu, stomak me je tako najstrašnije izdao da mi je život preseo.
Na kraju sam morala da pojedem nekoliko suvih kolačića i da roknem sedativ da bih umirila peristaltiku creva... komirala se, naravno, i danas ustala naduvena kao balonče, ali bar je sve drugo pod kontrolom. 

. I ja sam ovih dana kao kišna glista (da iskoristim malo termine, nadam se da ih je bilo u onoj enciklopediji
), plus učenje.

Na kraju sam morala da pojedem nekoliko suvih kolačića

Otprilike su samo kolačići i ostali u meni.
I super su bili, neslatki skroz... lokumići mali. 

lasata napisao:Zapala sam u pripreme za sezonu pa samo projurim na brzaka... Sad citam tvoj dnevnik unazad... Cestitancija na godisnjici...
Samo ti juri dalje, i da ova sezona donese lepe parice! 
mica66 napisao:ja se jos davim sa katalogom za leto
AnaV napisao:Ubedjena sam da ćeš otići na zaslužen odmor i da ćeš uživati u moru. Nije sve u kupanju. Šetaj, gledaj i uživaj kada imaš sa kim i u kome!
Meni je more punjenje baterija za celu godinu... E još kad bi mi upalio trik da ubedim moju majku da pođe s nama... da jednom u životu ima ko uveče da ostane uz malo dete, a mi da skitamo i da se romantično gledamo...
Uf, kako ja lepo maštam, a sutra je opet pohod kod doce, bude li mi nešto radio, ima da mi se skroz zacrni i to Crno more.
kad pritegne, ne znas da li ti je gori posao ili ti konci... ali dobro, izgura ti to pa sad mozes da odmoris, a i te konce bi doca mogao malo da olabavi pa da na miru blejis sto bi rekli 
uzivaj u lepom danu 

Danas sam popričala s docom... i rekao mi da uplatim more.
On nikad ne obećava nešto kad nije milion posto siguran, tako da ovo mogu da računam kao sigurno... došlo mi da ga izljubim.
(I nije me zatezao, i za to mu hvala.
)
, i uopšte je jedan divan dan. 
, hvala što me bodrite!

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.