Hvala!Ove trake su odlične.
Možeš da ih koristiš da vežeš pivo u gepeku, da ti se flaše ne polupaju.. Znači za takozvano fiksiranje piva.
U zdravlju da ih koristiš!
Ja sam dosta posjecivao ovaj sajt dok sam mrsao:Lepo!
Nego hdetoh da te pitam da mi poslajes neki pouzdani sajt o teretanama da malo procitam pre nego sto je jednog dana uputim. Ima toga mnog na internet pa ne znam sta bih pre citala.
Hvala Yo-Yo!Na klupi ti zavidim (jer nemam gde jos i nju da uturim), a gume imam i ja i zaista su fenomenalne. Vodi racuna da ti ne ostaju izlozene suncu, da ne bi gubile elasticnost, a mozes povremeno i malo da ih castis tankim premazom glicerina (apotekarskog), da ti duze traju.
Pump on!
Ovu spravu sam kupio trijezan ko efendija.Otreznio se ili si tu spravu za mučenje kupio pjan?
Kako sad s kilogramima, uticali praznici, tako to? (Pitam formalno, ne treba ni da odgovaraš... ako se ja pitam, više uživam kad pročitam da se neko lepo proveo, najeo, napio.)
Morala bih malo da "preformulisem" raspored po kuci, jer mi vec u "javnoj sobi" (dnevna+kuhinja+trpezarija) dominantnu poziciju drzi spinning bicikl (moja ljubaW, ruzan, k'o da je ispao iz teretana s kraja 80tih il' pocetka 90tih, al' ima zamajac od 25kg spram ovih obicnih sa zamajcem do 10kg), a izmedju garniture i sanka mi je uglavljen veliki kockasti fokuser koji mlatim zivaca radi.Sto se tice kulupe kada zavrsim sa treningom sklonim je u kraj i ne zauzima ona puno prostora. Ne znam kakvo je tvoje stambeno pitanje, ali ako vas ne zivi 10 u kuci ne trebao biti problem da se ubaci klupa.![]()
Podsetnik:
Ne znam kako sam nekada ranije mogao da funkcionisem na ovakvoj hrani.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.