Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • sstefanovic58
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od sstefanovic58 » pre 12 godine

Hvala na podrsci :D... a kako mogu da otvorim novi dnevnik i da nabavim ova cuda sto oznacavaju koliko kg u - :D
  • ria
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od ria » pre 12 godine

sstefanovic58 napisao:Hvala na podrsci :D... a kako mogu da otvorim novi dnevnik i da nabavim ova cuda sto oznacavaju koliko kg u - :D

Nema na čemu, tu smo da podržavamo jedni druge. :D
    Evo ovdje imaš kako i šta sa dnevnikom: viewtopic.php?f=17&t=1190 .
    A ovdje ti je kako postaviti tiker: viewtopic.php?t=76 .
    Taman tako možemo da te pratimo i podržavamo, pomažemo i ostalo. :)
    1. cilj!
    Posle 44. dana UN dijete -9kg. Sa 74kg na 65kg.

2. cilj!
  • MarijaKatarina
    Početnik
    Početnik

od MarijaKatarina » pre 12 godine

Da li mogu da koristim soju i kojim danom?
  • EnciMenci
    Početnik
    Početnik

od EnciMenci » pre 12 godine

Narode imam jedno pitanjce kada je rec o lubenici i dinji :D Dozvoljeno je jedno parce za doruca ili uzinu ovim danima, a vocnim dva, e sad da li dva parceta lubenice i dva dinje ili samo jednog dva parceta? :shock: :shock:
    P.S Nadam se da sam dobro objasnila sta sam htela da pitam :shock: 8)
  • sstefanovic58
    Početnik
    Početnik

od sstefanovic58 » pre 12 godine

Ja licno ne doruckujem ali znam da moze dva parceta dinje ili dva parceta lubenice. A sto se tice VITAMINSKOG dana onda moze i dinja i lubenica. :)
  • Rajacica
    Početnik
    Početnik

od Rajacica » pre 12 godine

na dijeti nisam jedno mesec dana. Vratila sam jedno, 3, 4 kg. e sad, zanima me, mogu li ja opet na dijetu, s obzirom da odrzavanje nije proslo?
  • EnciMenci
    Početnik
    Početnik

Mozes draga, i ja sam od sutra definitivno na djeti i ja sam vratila 3 kg :( Isto nisam drzala odrzavanje :(
  • bejbidi
    Početnik
    Početnik

od bejbidi » pre 12 godine

Zavrsavam mi se dijeta prekosutra, a nisam dovoljno skinula pa me zanima da li mogu jos jednom da obrnem krug od 90 dana bez drzanja odrzavanja? Ili ne mogu odmah da krenem ispocetka?
  • Marilyn
    Početnik
    Početnik

od Marilyn » pre 12 godine

Imam par pitana

1. Mora li se juha na proteinski dan jesti nakon mesa il može i prije mesa kao predjelo (na što sam navikla)?
    2. Nisam sigurna u koju vrstu namirnica spadaju kukuruz i grašak?
    3. Mogu li se za doručak pojesti više od dvije voćke ukoliko su manje, tipa smokve, šljive?

Možda su ova pitaja već bila al nisam ih našla. Pokušala sam čitati sve al toliko je toga.
  • bejbidi
    Početnik
    Početnik

od bejbidi » pre 12 godine

Za ovo prvo pitanje nisam sigurna pa necu odgovoriti, a kukuruz i grasak spadaju u skrobni dan i moze da se pojede vise od dve ako su sitne vocke u pitanju.
    :)
  • EnciMenci
    Početnik
    Početnik

bejbidi napisao:Zavrsavam mi se dijeta prekosutra, a nisam dovoljno skinula pa me zanima da li mogu jos jednom da obrnem krug od 90 dana bez drzanja odrzavanja? Ili ne mogu odmah da krenem ispocetka?

Trebalo bi da ideš dalje u smislu da držiš održavanje, jer i u tom periodu gubiš kilažu, a organizam ce se malo odmoriti od "šoka" izazvanog djetom 8)
  • hocu60
    Početnik
    Početnik

od hocu60 » pre 12 godine

e ovo meni nije jasno....zasto sok? zar UN nije zdrava , zar nije napravljena da se covek sto moguce zdravije hrani i postepeno izgubi ono sto mu smeta, ono sto je visak, sto je problem? zasto je sok biti laksi, i bez problema sala ?
    zasto od dobrog treba odmaranje?

zar ogranzam tad nije laksi, zdraviji, odmorniji, znazniji ?
    un daje i meso, i voce, i povrce, i slatko.....?

sta mi onda fali na kraju....

:05:
  • Marilyn
    Početnik
    Početnik

Pitanje; prije par godina kad sam bila na UN nije bilo užina. Samo tri obroka. Jel to neka novina ili su to "brljevi"?
  • EnciMenci
    Početnik
    Početnik

hocu60 napisao:e ovo meni nije jasno....zasto sok? zar UN nije zdrava , zar nije napravljena da se covek sto moguce zdravije hrani i postepeno izgubi ono sto mu smeta, ono sto je visak, sto je problem? zasto je sok biti laksi, i bez problema sala ?
    zasto od dobrog treba odmaranje?

zar ogranzam tad nije laksi, zdraviji, odmorniji, znazniji ?
    un daje i meso, i voce, i povrce, i slatko.....?

sta mi onda fali na kraju....

:05:

Ne u tom smislu, normalno je da je bolje i zdravije da si lakši i nije reč o tome da UN-ka nije zdrava, reč je o tome što si kroz djetu redukovao unos mnogih namirnica koje si ranije unosio više nego što je trebalo, recimo masti, više ugljenih hidrata i slicno. Održavanje koje sledi iza ovih 90 dana služi da bi se organizam navikao na tu kilažu koju si postigao tokom djete, a da se kilogrami ne vraćaju. Program održavanja je isti kao i sama UN djeta, samo je šira u smislu kombinovanja namirnica, ali se isto može izgubiti na kilaži. Ljudi uz pomoć Un djete za 90 dana izgube i više od 15kg i normalno je da je to šok za organizam
    8) :009:

Marilyn napisao:Pitanje; prije par godina kad sam bila na UN nije bilo užina. Samo tri obroka. Jel to neka novina ili su to "brljevi"?

Užine nisu brljevi, dozvoljene izmedju doručka i ručka na 2h po jedna voćka. Imaš post o užinama gde se možeš detaljno informisati :009: :009:
  • Marilyn
    Početnik
    Početnik

Opet ja s pitanjem :D
    Često mi se desi da na proteinski dan jednostavno ne mogu večerati. Presita budem i imam osjećaj da bi mi zlo bilo da pojedem to što sam jela za ručak. Zanima me šta je u tom slučaju bolje ne večerati (što sam čitala da usporava metabolizam) ili napraviti brlj pa večerati nešto drugo. Komadić nekog "laganijeg" proteina.

:neznalica:
Odgovori 4679 postova