Ludo volim sve aparate koji olakšavaju život, ali mislim da bread maker nikad neću kupiti... i to samo zbog onog dela gde se spoje dva susedna hleba kad se peku.

(A i mali je nekako, brate.

)
Šala, šala, u stvari to ja pokušavam da zabašurim činjenicu da danas nema minusa.

Bilo ga je prekjuče, a onda su me urnisali novalgetol i pms, tako da nema pomeranja tikera, i ne znam kad će biti jer mi deluje da ću ovog meseca da se otelim.

Prošlog puta se nešto žešće poremetilo, dobila sam regularno, ali kad su krenuli oni strašni bolovi, samo odjednom stade, nije trajalo ni 24 sata. Tako da nemam pojma kako će ovog puta biti, samo znam da sam naduvena najstrašnije.
Inače su mi danas nikle cvećke.

Prošle godine sam se ispatila oko njih, i krenule su divno, a onda samo pljopnule, da bi ih na kraju mučki dotukla kuma dok smo mi bili na moru. (U stvari je bio kriv loš humus, da ne grešim dušu.) E sad sam se malo edukovala i opremila i glumim malog baštovana, i mnogo mi je lepo kad mi cvećke niknu iz samog semena, onda su baš "moje".

Ove godine je u planu mirisna bašta, tj. terasa, za slučaj da i leto moram da prečučim kod kuće... pa da se pije pivce usred tog cveća.

(Između ostalog sam posejala i ukrasni duvan, još samo da nađem neko ukrasno pivo za sejanje.)
Upravo čekam da vidim koje će povrće danas da ulovi mm... znači, jelovnik dopisujem.
D: jogurt sa začinima - 120
R: 2 dvopeka s prelivom od paradajza - 150, juneća čorbica - oko 100
U: kupus salata - oko 50, kiselo mleko - 120
V: juneće šnicle, zelena salata, grilovane tikvice, nekoliko štapića pomfrita - valjda nešto oko 500?