Vega napisao:Možda bi ipak smela lan ubaciti u te začine za jogurt, naravno ako ga sitno samelješ na električnom mlinu. Tako mi se čini manje opasnim od bibera...
Probala sam, ne vredi. A biber začudo ne smeta ni najmanje. Iskreno, najteže mi pada što ne smem papriku, a ostavila sam je na milion načina.
Tamarice, na minusu se vredno radi.

Izgleda da je krenuo pms pa sam malo naduvena, ali nadam se da ću do ponedeljka da budem načisto s neto živom vagom. E sad se dvoumim oko brlja, htela sam da to bude sutra, i da bude pica ili neka pogača, a sad mi malo dete iskuka slatkiše... pa da je bar neka baklava ili torta, ne bih je ni pogledala, nego smo odabrali koh od pirinča s jabukama, skroz lagana stvarčica koja mami... i trenutno sam baš nesigurna u sebe. Da je veliko dete tu, oni bi to spucali dok dlanom o dlan i ne bih imala oko čega da se dvoumim.

A ovako... hm, videćemo šta će biti brlj.
D: jogurt sa začinima - 120
R: lovačka sarma
(opet ću je jesti tri dana
), 2 dvopeka - po mojoj proceni, u normalan tanjir stane za jedno 250 kcal, + dvopek = 375
U: neskafa sa 1,5 dl mleka, pomorandža - oko 150
V: opet sarma, malo veća količina nego za ručak, 2 dvopeka, čaša mleka - oko 700, ali podeljeno na dva delaEdit* - Od kolača sam probala samo 2-3 zrnca pirinča što su ispala pri sečenju... i zaključila da nije vredno da žrtvujem sutrašnji brlj.