Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • Nicky_72
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Nicky_72 » pre 16 godine

Gigo dobro jutro,vidim da ste uspesno pregurali ova dva dana,i ja sam da se pohvalim.Na vagu ne stajem ali je evidentno da sam skinula visak od zimus,i sada krecem dalje.Sinoc me je uhvatila kriza oko 18 sati,pa sam pojela jednu papriku punjenu kupusom(tursija).Posle toga bila sa decom na promociji CD-a jednog mladog pevaca iz mog grada i provela se extra.Odmah sam zaboravila na glad.Jutros nisam pojela voce,evo tek sada,nisam gladna.Jedva cekam da vidim tvoje rezultate,a sada idem do svog dnevnika da pisem danasnji jelovnik.I jos nesto vazno,pocela sam da pesacim oko 3,5 km dnevno,peske do kuce i to mi dodje super rekreacija.Cekam jos koji dan da otopli pa pocinjem sa dragim ujutru pre posla da pesacim do manastira Djurdjevi stupovi(sigurno cuo),a to je trim staza uz blago uzvisenje i predjem u jednom pravcu 3 km i jos toliko u povratku.To je pravo znojenje i topljenje sala.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

PaunovoPero napisao:Dobro jutro Giggce:)Moze jedno pitanjce,posto vidim da pominjes merenje...Sta mislis kad je najbolje da se mjerim?Posle koliko vremena?Moja kuma se meri svakog ponedeljka ujutru,znaci na svakih nedelju dana...pa sad ne znam...ima li neko pravilo i za to :ZZ06:

suzana napisao:Dobro jutro Gigo i Mimi!
    Imam jedno pitanje za Gigu: kažeš da ti je vaganje oko ručka najbolji pokazatelj, a šta ti ne doručkuješ i ne piješ do ručka?
    Meni je moja doktorica rekla da se najbolje vagati ujutro natašte odmah nakon WC-a pa ja tako radim...

Evo meni dva pitanjceta za merenje.
    Naravno da doručkujem čak šta više to obavljam posle umivanja i naravno da pijem tečnosti, ali se i praznim i trošim.
    Jeste da kažu da je merenje ujutru nakon jutarnje posete WC-u najbolje, ja lično sam ubeđenja da i pored vitaminskih doručaka koji su laki za želudac i on ih odmah prerađuje i još popijem koju čašu vode ili čaja da i još usput kojeg zaostalog pražnjenja tečnosti je su najbolji rezultati merenja negde pred ručak. Meni lično neki put kad se merim zna da bude i do kilograma razlike u minus od ujutru pa do pred ručak.
    Imam par osoba koje u komšiluku pratim sa dijetom i oni se mere po mom savetu i kod njih je ista situacija, al nismo svi isti pa probajte da vidite kako će Vam se pokazati taj sistem.
    Merenje obično vršim nakon vitamonskog dana ili nakon vodenog dana ili mene i to po isteku dana pred ručak kao što sam rekao.

Nicky_72 napisao:...I jos nesto vazno,pocela sam da pesacim oko 3,5 km dnevno,peske do kuce i to mi dodje super rekreacija.Cekam jos koji dan da otopli pa pocinjem sa dragim ujutru pre posla da pesacim do manastira Djurdjevi stupovi(sigurno cuo),a to je trim staza uz blago uzvisenje i predjem u jednom pravcu 3 km i jos toliko u povratku.To je pravo znojenje i topljenje sala.

Ih čuo Nicky, bio, doduše samo jednom, al nikad ne reci nikad da neću opet. To je lepa razdajina za trim, pa da je i samo provedeš u šetnji pa je odlično.
    Slika
    Slika
  • tanana77
    Početnik
    Početnik

od tanana77 » pre 16 godine

Evo i mene da ti pozelim srecan 2 krug...i da,sad cu da kradem tvoje recepte...
  • suzana
    Početnik
    Početnik

od suzana » pre 16 godine

Hvala na odgovoru, Giga! Nego, šta kaže vaga? Ajd, znatiželjna sam...
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Dobro Gile, hoce li malo ohanuti ta guzva kod tebe na poslu... Nedostaju mi vremenski izvestaji... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

E koliko sam smetnut od ovh završnih računa i gomile poslova a od pojednih sam pred nervnim slomom, dobro da još držim i dijetu. Ko zna možda me još jedino dijeta drži da konačnom nepuknem.

Evo i malo vedrine u mom tmurnom raspoloženju, od početka dijete 02.03.2009 palo je prvo merenje i prijavljujem 125,1 kg znači -1. Tiker promenjen. 8)
    Slika
    Slika
  • tanana77
    Početnik
    Početnik

od tanana77 » pre 16 godine

Juhuhu :013: bravo za Gigu :pozdrav: :pozdrav: :pozdrav: :pozdrav:
    Cestitancija!
  • suzana
    Početnik
    Početnik

Bravo, Gigo! Ma znala sam ja da je sigurno minus, samo sam čekala potvrdu..
  • nini
    Amater
    Amater

od nini » pre 16 godine

Bravo Gigo za minus, stvarno svaka ti cast. A Mima, sta njoj vaga kaze?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Da izdeklamujem jelovnik za danas:

06.03.2009 dan 05/91 proteini

D: Jedna manja banana
    R: 2 filea soma na teflonu, kupus salata sa malo ajvara bosiljkom i đumbirom i blago ljutkastim feferonama (mima plakala), parče integralnog hleba i naravno supica
    V: 1 file soma na teflonu i kupus od ručka (mima neće)
    Slika
    Slika
  • cikla
    Amater
    Amater

od cikla » pre 16 godine

cestitam na minusu :013:
    uh sto ti volis ljuto :NN04:
  • suzana
    Početnik
    Početnik

Jadna Mima, Giga tak fino kuha da žena plače :D
  • braankaa
    Početnik
    Početnik

od braankaa » pre 16 godine

Cestitke na minusu :14: :14:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Bravo za -1kg... Vidim ja da ces ti opet da heftas pantalone... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Fimka
    Početnik
    Početnik

od Fimka » pre 16 godine

Bravo za minus :013:
    mm ljutooo i ja volim da zaljutim... takve smo mi bačvanke :16:
    Lepa žena je dobra samo nedelju dana, dobra žena je lepa ceo život
Odgovori 9479 postova