Pozz!
mila1975 napisao:Kada mogu da koristim lan i susam ?
Hvala !!!
EnciMenci napisao:Ako ustanes u 5h i odmah doruckujes, uzinas oko 10h, a rucak je moguc tek oko 15.30h, da li postoji mogucnost jos neke vocne uzine do rucka? Ranije sam mogla da izdrzim, ali juce i danas sam na poslu bila bas gladna, skoro su mi se ruke tresle, nalivala se vodom dok nisam dosla kuci da rucam, ali sam zajista jedva izdrzala
ildiko napisao:mislila da pečem krompir u rerni sa paprikama, lukom, šangarepom na kašici ulja (u kesi za pečenje),... ali sa kobasicama... E sad, jel bih ja mogla to sve zajedno da ispečem(isto na 1kaš.ulja i u kesi za pečenje), ali da ja ručam samo povrće??! I zanima me da li na skrobni dan mogu da se jedu čorbice sa povrćem pre nego se uhvatim nekog krompirčeka, pirinča (pošto sam ja ranije to praktikovala) ...?!Navikli na kašikui baš bih ručala neku čorbicu
Minimaus napisao:Ima li ogranicenja u kolicini jagoda i tresanja na vocni (vitaminski)dan u UN dijeti? Citam da neki broje koliko su komada pojeli. Buduci da ovo voce obozavam, bolje da ne jedem ako ne smijem da ih se najedem.
Rajacica napisao:da li na skrobni dan mogu da ispecem krompir na jednoj kasiki ulja naravno?!
EnciMenci napisao:Danas mi je vitaminski dan, po programu sutra pada proteinski, da li ga je moguce zameniti sa UH danoma?
Minimaus napisao:Da li je moguce drzati vodeni dan umjesto vitaminskog dana, a ne nakon njega?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.