Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • madam mim
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od madam mim » pre 14 godine

Jedan brzi :009: , ne stižeeeeeeeeeem ništa, ali vas svejedno volem :D
  • Bobica_sad_ili_nikad
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od Bobica_sad_ili_nikad » pre 14 godine

Kako volim kad udjem u neciji dnevnik i vidim na prvoj strani neku veliku cifru i nade da ce se smanjiti...a onda pogledam na tiker i vidim da je ta osoba zaista ostvarila zamisljeno :)
    Svaka cast!
  • mica66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od mica66 » pre 14 godine

dudank napisao:Daj bre, Mico, pa nećeš valjda da se vraćaš 2-3 meseca unatrag da bi čitala o mojoj rani... :16: Nije ti baš neko štivo. (Sem ako ne želiš da ubiješ apetit. :010: )

Zanima me sve sta se sa tobom desava. A apetita nemam - jedem zbog nervoze, a onda to nije nikakvo zadovoljstvo ...

dudank napisao:V1 i V2: "nešto" što je pravio mm :005: - kao krčkanija od pirinča i belog mesa, pa ima malo dodate slaninice i prženih kobasica radi fazona... i uz to gomila zelene salate

Ovo je ono sto Las i ja zovemo "zbrlj" i to su klope koje su najukusnije i najsladje ...
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 14 godine

Uffff, Mico... da si bila noćas ovde, imala bi čega i da se nagledaš. :D Svečano obaveštavam da sam uspešno preživela najtežu noć od operacije, ne znam kako je preživeo komšiluk... do pola noći sam jaukala, a od pola ridala, popila kacu novalgetola, čupala kosu i izubijala frižider ni kriv ni dužan. Izgleda da su konci zakačili neke žešće nerve i noćas su ih 'ladno testerisali satima :010: , dakle, ovo nemojte probati kod svoje kuće ako niste profesionalci. I na neku foru mrdam i dalje... š'a ti je živo čeljade. :D

Danas ništa ne planiram sem da preživim bolove ako opet krenu, malo li je... :)

D: salata
  • mica66
    Amater
    Amater

Gospode Boze ... Ima li neke pomoci od doce - pobogu? Kako si sad?
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Pa kako to tako odjednom Puzicu? Kad ti je pritezao konce? Nisam otpratila... :( I zasto danas nisi otisla do njega ili mu se javila telefonom... E mukice tvoje, do neba se cuju... Nadam se da je sad bolje i da ces imati mirnu noc... :009:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pritezao u sredu, pa malo preterao. :( To sad sajle punom snagom seku meso... moje lično meso... odddvrrrrratno. :cry: Ma samo da preguram još neki dan... biće to opet dobro, tako ide, u talasima. Mada je ovaj put cunami. Ne znam ni šta bi mi dali protiv bolova... bljak.
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 14 godine

Dudic tebe su ti konci bas pritegli :( kad citam, najezim se, mogu da zamislim koliko to boli :placljivko: mogao bi dr sledeci put da bude milostiv pa da ne priteze kao lud :neznalica:

Nadam se da ce ti biti bolje :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Izgleda da je kriza prošla, ali sad sam se nahvatala straha, nisam znala da i u ovoj fazi može ovoliko da boli. :( U stvari, bolelo je najgore dosad, ovako nije bilo ni posle operacije. Ne znam kako će dalje ići... ako se ovo još jednom ponovi, odo' ja bogu na istinu. :17: Ne znam ni kako ću da se izborim sa dr... razumem ja da on ovo radi za moje dobro, ali moraće ipak malo da ulagani... nisam ja Supermen.

Zbog lekova sam morala da pojačam malo hranu, tj. hrana je bila dijetalna (govedina pečena u rerni, čorbica od kiselog kupusa, kuvana cvekla, jogurt), ali uz svaki obrok sam dodavala hleb da mi ne bi riknuo želudac, van toga se nisam opuštala. Valjda ću sad moći da smanjim ova čuda, osećam se skroz zatrovano od hemije. :( Neću da pišem šta jedem jer je stanje još nepredvidljivo... u međuvremenu cupkam jer do večeras treba konačno da znamo sve rezultate svih ispita. :)

Odoh da radim, svima lep dan želim! :mahac:

Edit* - Oduvali smo svih devet ispita, s prosekom 9,2! :skakutalo: Štreber, štreber, kažem ja... :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Bravo, bravo, bravo... :skakutalo:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • tamarica85
    Amater
    Amater

E ovakva vest moze itekako da popravi raspolozenje :skakutalo: braaavoooo mama, kakvo dete imas :skakutalo:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 14 godine

Zašto štreber, ne preteruj?!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Anči, pa šta da mu kažem kad jeste štreber... :16: Upišeš dete na umetničku akademiju i normalno očekuješ neku boemštinu... makar neki apsint ako već neće da seče sebi uši, a on samo sedi i uči... :16: I još mi istera pare iz džepa, pošto sam ga ložila da bi "baš bilo divno da ima aprilski rok slobodan za neko putovanjce u inostranstvo"... odsad pazim šta pričam. :010:

Mene konci i dalje kolju, i počinjem da se pitam kako će dr sutra uopšte to da pogleda kad toliko boli... ne znam ni kako ću da odem do dr. :010: Znam samo da ću se fizički braniti ako proba i da me pipne. :D

E sad, jelo... juče sam verovatno malo preterala s hlebom, a bogme i mlekom, ali danas već manje tučem na hemiju... na vagi opet malo više, a UOPŠTE mi ne treba da se sad opuštam, znači, bacam se na disciplinu... jedno dva dana sam više i pušila (zapravo palila i gasila), ali juče sam uspela da se vratim na limit koji sam sebi propisala... jesam u priličnom grču, ali sve će se to isplatiti kad mi jednom život opet postane normalan. :)

D: jogurt sa začinima
    R: čorbica od zelene boranije, kriška sira (do 200 g)
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka, jabuke s pudingom i šlagom - ali takoreći bez šećera (živeo mm, merio šećer nekom maleckom kašikom :) )
    V1: opet neki zbrlj od mesa sa malo pirinča, salata od cvekle s belim lukom
    V2: malo mesca, cvekla, mleko
    Poslednja izmena od dudank u 15 Feb 2011, 18:31, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • tamarica85
    Amater
    Amater

Cuj Dudo, ti sutra kad odes kod dr., ako krene da priteze a ti njega pritegni za kragnu pa da vidi kako je to :D mogao bi malo da "oladi" sa tim pritezanjem kad ti pravi tolike muke :?

Hehhee tako se i moj tata ispalio kad je mislio da se necu zaposliti :D epa zeznuo se,ali mu je bilo drago zbog toga :) naravno obecanje je bilo ispunjeno... kad ti se sredi ta rana i bolovi, sredices ti lako i hranu :009:
  • mica66
    Amater
    Amater

Sjajno ti je dete, a ti vidi sa docom sta moze da uradi pa da ti bude lakse ... bar malo ...
    Znaci ti sigurno svaki korak ka boljitku. Koliko si cigara sebi propisala? Ja se jos borim ...
    I ne uspevam ...
Odgovori 9033 postova