Sta kazete?

Debelinja napisao:Enci Menci, trebalo bi 2-3, koliko ja znam.
Zna li neko da li ona Frikomova kineska mesavina spada u neutralno povrce? Mislim, jesu neutralni svi sastojci osim 2 koje ne znam gde da svrstam bambus i sojine kliceSta kazete?
potrazi medju pitanjima, ja sam postavila pitanje da li sme kineski mix bas zbog soje i Lass mi je odgovorila da je to Ok 

Doduse, taj mix mi vec neko vreme cuci u frizu, tek juce-prekjuce mi pade na pamet da mogu i njega da spremim

Nema na čemu

Pre dijete nisam ni znala da mogu ovoliko pojesti... Jutros (proteinski) opet 1/2kg višanja, jedino me to izjeda, nemam meru sa višnjama i trešnjama obožavam ih (). Vodu iz dana u dan sve više pijem, nisam mogla odmah 2l na dan. FA nikakva, sedim ceo dan u kancelariji, posle po malecnog u jaslice, pa kućni poslovi , eventualno šetnjice neke, uglavnom 1h.Od sutra nosim sa sobom vijaču na posao
Ah da i danas neću stići da ručam na poslu, već tek kad stignem ćiku, a to je oko 16h,tako da ćeemo večerati malo kasnije (oko 20h) pa i legati 2sata nakon jela... Uh ala sam se raspisala
Pozzz
Korisnika u ovom forumu: zabzab i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.