314pezos napisao:Uh što volem kad se probudim sednem za komp, konektujem se, otvorim forum, uđem u dnevnik i dočeka me Jaga![]()
krcko napisao::D pa tvom posto ima malo do cilja
bice tu mnogo vise u minus u ovom drugom krugu
ja sam jos daleko da bih menjala ciljnu tezinu
jaga napisao:314pezos napisao:Uh što volem kad se probudim sednem za komp, konektujem se, otvorim forum, uđem u dnevnik i dočeka me Jaga![]()
Hvala Gigili ako stvarno tako mislis ali ne znam cime sam to zasluzila![]()
Voleo, ne voleo, nagledaces me se za ovih 90 danajer necu da te ispustam iz vida
darada napisao:Dragi Giga i dragi svi,
stižem i ja ponekad na forum. Napravila sam ticker - to je napredak. Koliko god da sam zauzeta knjigu u sveščicu u kojoj pišem šta sam pojela svuda nosim sa sobom. Sledeća dva vikenda ću opet biti službeno odsutna. Prošlog vikenda me je naročito zamaralo kada me je ljubazno osoblje u hotelu opsedalo sa pitanjima "Zašto nećete malo šunke???". "Malo torte?". Priznajem, Giga, pila sam vino, ali crno
![]()
Juče sam se merila, kilica 81, struk sa 90 na 80cm, kukovi sa 110 na 102cm. Pantalone, komada dva, kupljene u januaru, brpj 44, sada su mi široke. Idealna težina za moju visinu (188cm) je 74kg. Šta ako ranije stignem dotle? Danas mi je 34 dan dijete ali me brine što ću od 12-19aprila biti službeno u inostranstvu. Šta tada? Kako to da preguram, Mislim da zbog obaveza neću moći u nabavke po radnjama.
lasata napisao:Gile, zamajac tezine bi trebao da ima 10kg... U toku sam jer ovih dana pazarim Orbitek...
braankaa napisao:E jos kad bi rekao koja je cena i u kojoj radnji to mislis da kupis
314pezos napisao:
Nego da se pohvalim, ako zatvorim neku finans konstrukciju eto meni radosti, jer ovo već dugo planiram da kupim.
Korisnika u ovom forumu: zabzab i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.