Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Na čijem tikeru krcko tvom ili mom 8)
    Slika
    Slika
  • krcko
    Početnik
    Početnik

od krcko » pre 16 godine

:D pa tvom posto ima malo do cilja
    bice tu mnogo vise u minus u ovom drugom krugu

ja sam jos daleko da bih menjala ciljnu tezinu
  • jaga
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od jaga » pre 16 godine

314pezos napisao:Uh što volem kad se probudim sednem za komp, konektujem se, otvorim forum, uđem u dnevnik i dočeka me Jaga :)

Hvala Gigili ako stvarno tako mislis ali ne znam cime sam to zasluzila :009:
    Voleo, ne voleo, nagledaces me se za ovih 90 dana :D jer necu da te ispustam iz vida :-P
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
  • darada
    Početnik
    Početnik

od darada » pre 16 godine

Dragi Giga i dragi svi,

stižem i ja ponekad na forum :D . Napravila sam ticker - to je napredak. Koliko god da sam zauzeta knjigu u sveščicu u kojoj pišem šta sam pojela svuda nosim sa sobom. Sledeća dva vikenda ću opet biti službeno odsutna. Prošlog vikenda me je naročito zamaralo kada me je ljubazno osoblje u hotelu opsedalo sa pitanjima "Zašto nećete malo šunke???". "Malo torte?". Priznajem, Giga, pila sam vino, ali crno :D
    Juče sam se merila, kilica 81, struk sa 90 na 80cm, kukovi sa 110 na 102cm. Pantalone, komada dva, kupljene u januaru, brpj 44, sada su mi široke. Idealna težina za moju visinu (188cm) je 74kg. Šta ako ranije stignem dotle? Danas mi je 34 dan dijete ali me brine što ću od 12-19aprila biti službeno u inostranstvu. Šta tada? Kako to da preguram, Mislim da zbog obaveza neću moći u nabavke po radnjama.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

krcko napisao::D pa tvom posto ima malo do cilja
    bice tu mnogo vise u minus u ovom drugom krugu
    ja sam jos daleko da bih menjala ciljnu tezinu

A to Krcko pa ja cilj menjam na svakih 10 kg moj pravi cilj je recimo 100

jaga napisao:
    314pezos napisao:Uh što volem kad se probudim sednem za komp, konektujem se, otvorim forum, uđem u dnevnik i dočeka me Jaga :)

Hvala Gigili ako stvarno tako mislis ali ne znam cime sam to zasluzila :009:
    Voleo, ne voleo, nagledaces me se za ovih 90 dana :D jer necu da te ispustam iz vida :-P

Jagili, ti si jedini osmeh koji vidim ujutru kad ustanem.
    A što se tiče gledanja pa gledamo se već 6 meseci na forumu odkako sam došao na forum a vala dao bog i još dugo dugo, i treba da se pazimo međusobno.

Nego da se pohvalim, ako zatvorim neku finans konstrukciju eto meni radosti, jer ovo već dugo planiram da kupim.

Slika

- Eliptični trenažer sa USB portom Capriolo 291001
    - Mogućnost prebacivanja podataka na PC preko USB memorije + Software za analiziranje treninga
    - Magnetni sistem opterećenja
    - Zamajac težine: 8 kg
    - Maksimalna dozvoljena težina vežbača: 120 kg
    - Automatsko uključenje i isključenje kompjutera
    - Funkcije kompjutera: Vreme, brzina, rotacija trenutnog vežbanja po minutu, rastojanje, kalorije, puls, watt vrednost tokom vežbanja, povratak na početak, temperatura, kalendar, sat

Sad sam na 126 kg ali me proizvođač uverava da mu je max težina vežbača 130 kg, tako da, samo da se oparičim :D
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Gile, zamajac tezine bi trebao da ima 10kg... U toku sam jer ovih dana pazarim Orbitek... 8)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • braankaa
    Početnik
    Početnik

od braankaa » pre 16 godine

E jos kad bi rekao koja je cena i u kojoj radnji to mislis da kupis :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

darada napisao:Dragi Giga i dragi svi,
    stižem i ja ponekad na forum :D . Napravila sam ticker - to je napredak. Koliko god da sam zauzeta knjigu u sveščicu u kojoj pišem šta sam pojela svuda nosim sa sobom. Sledeća dva vikenda ću opet biti službeno odsutna. Prošlog vikenda me je naročito zamaralo kada me je ljubazno osoblje u hotelu opsedalo sa pitanjima "Zašto nećete malo šunke???". "Malo torte?". Priznajem, Giga, pila sam vino, ali crno :D
    Juče sam se merila, kilica 81, struk sa 90 na 80cm, kukovi sa 110 na 102cm. Pantalone, komada dva, kupljene u januaru, brpj 44, sada su mi široke. Idealna težina za moju visinu (188cm) je 74kg. Šta ako ranije stignem dotle? Danas mi je 34 dan dijete ali me brine što ću od 12-19aprila biti službeno u inostranstvu. Šta tada? Kako to da preguram, Mislim da zbog obaveza neću moći u nabavke po radnjama.

Ako si pila crno vino a svemu drugom odolela, neka ti to bude jedini greh. Šta ako ranije stigneš do cilja, ništa teraš dalje, jednostavno tvoje telo će se samom ishranom štititi i održavati neku svoju meru. A kad odeš preko e tamo je mnogo lakše, tamo samo kažeš da si na specijalnom režimu ishrane i oni te odma pitaju imate li kakve upute šta da Vam spremimo (bar sam ja to doživljavao), stvaro hoće po restoranima da sve učine za gosta.

lasata napisao:Gile, zamajac tezine bi trebao da ima 10kg... U toku sam jer ovih dana pazarim Orbitek... 8)

I ja bi onaj od 16-22 kg al to su već profesionalne sprave i cena je ohoho, meni lično koji je probao dotični orbitrek je odličan, večeras nakon pola sata jedva me spustiše sa njega

braankaa napisao:E jos kad bi rekao koja je cena i u kojoj radnji to mislis da kupis :D

Cene se kreću od 45-50.000 dinara ja ga dobijam po proizvođačkoj ceni a to je nekih 37.000 dinara
    Proizvođač je Capriolo iz Bačke Topole. Kupujmo domaće.
    Slika
    Slika
  • braankaa
    Početnik
    Početnik

od braankaa » pre 16 godine

Hvala sad sam izgubila svaku nadu da cu to da kupim :cry:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Branka uobičajena cena solidnih orbitreka je od 16-22.000 dinara sa diskom od neki 5 kg, ovo je ipak sprava koja tera i veću težinu vežbača. Za tebe lično možeš da se uklopiš u prve cifre.
    Slika
    Slika
  • Maya
    Početnik
    Početnik

od Maya » pre 16 godine

Giga moj vidim ja da ti meni to nesto uveliko se spremas za predstojecu ljetnu sezonu :009:
    nova kilaza, nova figura i helanke :013:
    ma ima da budes ko bombon :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Mayo pa neću valjda helanke usred leta :shock: al neki erotski šorc :D
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Biciklisticke bezmudice bi bile po meni hit... :16:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

:) :D :16:
    Slika
    Slika
  • jaga
    Amater
    Amater

od jaga » pre 16 godine

314pezos napisao:
    Nego da se pohvalim, ako zatvorim neku finans konstrukciju eto meni radosti, jer ovo već dugo planiram da kupim.

:D

Secam se da si mi se nadao jos pre NG. Cesto sam se pitala da li si ga priustio. Pravu stvar si odabrao, isti je kao moj. Ja sam prezadovoljna. Ne mogu da verujem da su kod nas tako stravicno skupi :shock:

Gigili, zelim ti da ga sto pre priustis i uzivas u rezultatima :wink:
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
Odgovori 9479 postova