)!! Iskreno, ono što mi ponekad nedostaje jeste neko parče pite, koju u poslednje dve godine prilično retko jedem. Dala si mi ideju, pa ću da probam na tvoj način.
, lepo da provedete vikend sa studentom!!!
)!! Iskreno, ono što mi ponekad nedostaje jeste neko parče pite, koju u poslednje dve godine prilično retko jedem. Dala si mi ideju, pa ću da probam na tvoj način.
, lepo da provedete vikend sa studentom!!!
Uf, to je pita mog detinjstva, takvu je baba pravila u šerpi... pa kad se ohladi i isečeš, ona bude kao puding.
A gornja kora se premazuje mlekom sa nekoliko kapi ulja, pa i ona bude meka... da ne meračim previše, ali zapravo uopšte nije strašna jer džinovsko parče takve pite ima oko 250 kcal, e sad, ko je normalan pa za ručak ili večeru pojede dva parčeta... a ne šest kao neki...
U svakom slučaju, da li zbog pite ili zbog antibiotika, meni je bolje, vodu još izbacujem (od prekjuče imam 2,5 kila manje!), rana se polako smiruje, još boli, ali nije onoliko strašno. 

lep provod sa mamom, uzivaj za vikend 

za vodu....Drago mi je da ide na bolje 

Dosad sam se oslobodila tri kila vode, sad je još samo malo stomačić naduven, ali uspevam da dišem. 

Sad svaki put upala sve kraće traje, iako boli isto
, pa se nadam da će tako, malo-pomalo, upale jednom i da prestanu. (A vala bi im i bilo vreme.) Danas je još za trun bolje, pa ako budem imala sreće, možda ću od sutra smeti pomalo u šetnju.
Bar sam se skinula s novalgetola, on je moj najgori košmar.

cuvaj tu ranu i polako, nemoj sad da opalis setnju od 5km u tvom stilu
jedino ti odobravam neko pivec usput 
jel to da utemeljis pa da vise ne pipas u toku godine?
ja tako tamanim cokoladu, u ritualima od po 3 dana

Nije šala, kad je neko jelo koje volim, ja sam u stanju da ga jedem ne 3 dana nego 30 dana, takva sam bila i kao mala. (Znala bi to moja majka da opiše bolje, kad su mi nailazile faze da je teram svaki dan da mi sprema isto jelo, i tako danima.) Tako da prvi dan jedemo svi, a drugi i treći dan obično samo ja, dok moji u međuvremenu krkaju nešto što oni vole... tako se kombinujemo stalno.
A kod nekih jela desi se čak da dva dana zaredom iznova spremam isto jer mi se jede još, to je već slučaj za posmatranje.
Evo, upravo sam dokrajčila ovu moju sarmu i već tugujem što je nema i za sutra. 

apsolutno te razumem 

dudank napisao: kad je neko jelo koje volim, ja sam u stanju da ga jedem ne 3 dana nego 30 dana

, i biće prvi na spisku čim počnem normalno da se krećem i vežbam. I to iz domaći kiseli 'leba i mlad luka.

)Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.