Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Uh što volem kad se probudim sednem za komp, konektujem se, otvorim forum, uđem u dnevnik i dočeka me Jaga :)
    Hvala Jago, tu si u pravu, stvarno i nije niko pre mene imao toliko kila 8)

03.03.2009 dan 02/91 Skrob
    D: 2 Jabuke
    R: Pirinač sa povrćem, salata od cvekle i feferone, parče integralnog hleba (finopek)
    V: Pola od ručka, salata ista i bez hleba
    Slika
    Slika
  • Alien
    Početnik
    Početnik

od Alien » pre 16 godine

Stvarno si ljudina i po...karakter pravi. Dokaz da se sve moze kad se hoce...svaka cast :) Srecno u drugom krugu UNke :)
  • diki
    Početnik
    Početnik

od diki » pre 16 godine

Evo pitanja Gile... mislis li ti, da npr. kad si na dijeti, treba iskusavati sebe, tipa - pravim kolace za ukucane, ili bolje to ne raditi?...posto ima i onih koji misle da treba, kao celicis svoju volju i tak, bla, bla, bla :wink:
    SVE STO MOZE DA SE MERI, MOZE I DA SE KORIGUJE!
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Diki, sto ljudi sto ćudi, nismo svi isti, ja sam sad toliko pelcovan od svega toga da mogu da pravim šta god hoćeš a da me nimalo ne zaintrigira da probam nešto spremam. Jeste mislim da treba da praviš, ne kolače za ukućane, nego bilo koju đakoniju koju ti ne jedeš a oni se dave u tome.
    Slika
    Slika
  • Lela Bacvanski
    Amater
    Amater

od Lela Bacvanski » pre 16 godine

Giga, svratih da te :009:
    Drago mi je sto si tako zadovoljan i pun elana kreces ponovo i sto cemo se druziti i u narednom periodu.. 8)
  • asreta
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od asreta » pre 16 godine

Gile druže evo me posle sto godina!!! :D
    Vidim tiker je otišao još dole :013:
    Dobra ti je ona konstatacija za protiv u vidu kupovine nove garderobe,vi muški i niste neki kupoholičari :D ali videćeš kako će ti biti lepo.

Puno :009: :009: :009: :009: od Asretice
  • jedna mala
    Amater
    Amater

od jedna mala » pre 16 godine

gigo jedno pitanjce dali ces pratiti i mene ili samo vodene dane koji sleduju u un dijeti
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Oću Maleno, pratiću mene, jer mi jako gode a i naravno sve vodene dane kako kod se uklopili.

Asreto, tu si apsolutno u pravu za naš muške, mene neki put mrzi i pantalone da kupim pa kažem Mimi izmeri mi struk pa u kupovinu. Al će sad biti malo druga situacija, jer me očekuju veće nabavke pogotovo pantalona, šorceva itd. Majica dukseva ima dovoljno u starim zalihama jer ih ima i neobučenih koje sam podobijao, al niko ne poklanja pantalone. :D
    Slika
    Slika
  • jedna mala
    Amater
    Amater

i ja razmisljam da pratim mene ustvari samo da preskocim onaj dan koji pada na menu i to je to :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Naravno sutra voće za doručak, pa preskačemo ceo UH dan i nastavljamo sa vitaminskim danom, Imamo sve preduslove za lepo čišćenje organizma.
    Slika
    Slika
  • jedna mala
    Amater
    Amater

meni je to rano da doruckujem ja sutra ceo dan nista

a za gardarobu zaboravi malopre da napisem ja sam prosle godine morala kompletno svu gardarobu da menjam pogotovo kad sam krenula na more :013:
  • cikla
    Amater
    Amater

od cikla » pre 16 godine

Malena zelim ti i sad da promenis gardarobu.. :009:
  • Nicky_72
    Amater
    Amater

od Nicky_72 » pre 16 godine

Cek,cek,sutra mena,pa vitaminski i plus svaki vodeni redovno?I ja bih to ako budem mogla izdrzati,cini mi se da bi se tada istopila.Uf samo kada pomislim na jun i nas vitke...
  • dragana
    Početnik
    Početnik

od dragana » pre 16 godine

Gigo, i ja se pridruzujem divljenju i cestitkama. i htela sam da vidim kad je nova mena. Sutra zar ne? Veliki pozdrav za mimu i tebe :pozdrav:
  • krcko
    Početnik
    Početnik

od krcko » pre 16 godine

314pezos napisao:Diki, sto ljudi sto ćudi, nismo svi isti, ja sam sad toliko pelcovan od svega toga da mogu da pravim šta god hoćeš a da me nimalo ne zaintrigira da probam nešto spremam. Jeste mislim da treba da praviš, ne kolače za ukućane, nego bilo koju đakoniju koju ti ne jedeš a oni se dave u tome.

prvo svaka cast i srecno sa novim pocetkom

ja takodje mislim da je sasvim u redu spremati ukucanima slatkise i djakonije to je samo vid discipline i karaktera a ne celicenje
    ja volim da kuvam i da spremam i slatkise i sve pa zar i tog zadovoljstva da se odreknem :D milo mi je kad neko drugi uziva u tome.

pitanjce: gigo hoce li se sada ova donja cifra na tikeru promeniti ? :wink:
Odgovori 9479 postova