E pa malo sam brljnula juche

Naime onu vecheru (pola pileta )sam podelila na dva dela pa jela u 5 popodne i uveche oko pola 9. Nisam ni mogla da pojedem pola pileta jer je pile bilo veliko ( gladne ochi i dalje pa kupili veliko

) .Plus nisam odolela kozici od pileta

I umesto shargarepe ja jedem salatu i za ruchak i za vecheru. Najveci "brlj" mi je bio shto sam popila flashicu cedjenog soka od pomarandze (koga nije bilo na jelovniku) uz onaj fajbr zbog zatvora shto sam popila.Ali ajde
Danas ce biti dug dan da dochekam vecheru jer ruchka nema...duze sam spavala pa izguracu.
Sutra
8/13 DANSKA dijeta
D kafa i tost
R 2 kuvana jaja , jedna krishka shunke,salata
V kuvani celer ( mi cemo kuvanu shargarepu) , 1 paradajz, 1 vocka
Necu se meriti dok ne uspem u wc da odem a na kraju dijete izmericu se na onoj apotekarskoj vazi da vidim pravo stanje.
PS Ipak se izmerih

(djavo nikad ne spava

) i 100.8 na mojoj vazi ( -800gr shto vaga pokazuje vishe).I za to malo sam promenila ticker , da se ohrabrim za dalje

. Cera nije tu ovih dana ali obecala je da ce se drzati i ponela neshto od hrane. Njoj je KONACHNO pocheo da spada stomak ( podvaljak slabije spada zbog njenog okruglog lica). Meni su pak pochele da spadaju one "hifne" na bokovima. Razocharavajuce mi je , gledala sam , da chak i kad budem dostigla zeljenih 85 kg BMI ce mi i dalje biti onaj najgori

Ma jbsh BMI

vazno je da cu ja biti zadovoljna sobom, svojim zdravljem pa chak i izgledom