Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od dudank » pre 15 godine

Sad me Beo podsetila kako sam kao dete jela knedle sa šljivama - šljivu izvadim i kradom bacim da ne vidi majka, a knedlu pojedem... :16: Sad treba da nadoknadim sve te bačene šljive, klot bez knedli. :D
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Joj, nije lako, ali ziva dusa. Ja veceras izasla da prosetam, pa prosla pored rostilja, uh, kako mirise. Odolela sam.
  • jedna mala
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od jedna mala » pre 15 godine

to je karakter uvek zbog necega ispastamo al eto moramo da izguramo i da budemo zgodne cice :D
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 15 godine

od Misha79 » pre 15 godine

Sasvim te razumem i saosecam.
    Malopre setamo ja i M. i kroz koju god smo ulicu prosli, SVUDA mirise no-no-za-mene-hrana: pomfrit, pizza, kolaci, rostilj, lisnato testo... M. ujak iz Moskve kaze da mu je stan blizu nekakve ''fabrike kolaca'' i da uvece ceo taj deo mirise na cokoladu, kremove... Leeleee ja ne bih tamo izdrzala na dijeti ni po' minuta...il' bih zivela kao akrep sa stipaljkom na nosu... :09:
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Uzas! :D

Ja sam vec jednom negde pisala da bi bilo mnogo lakse kad ne bi imali culo ukusa i mirisa .. jer znam da ono kad imam prehladu, sta god da jedem svejedno mi je .. sve je bez ukusa i mirisa .. pa mi se i ne jede :)
  • biljka
    Amater
    Amater

od biljka » pre 15 godine

I što je najgore, ne znam da li ste primetile, uvek neko nešto jede, ali stalno gde god se u gradu okrenem neko gricka čips, neko kiflu, neko sladoled, u bašti ovi "žderu picu", tamo čekaju pljesku ... samo izazivaju naš dobre stvorove koji to "ne volimo" ... :(
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 15 godine

Hvala na popijenom pivcetu i sve Gigine pohvale za izgled ... kao što reče Las mali glanc i biće perfektno :headbang:

a sad nešto od mene, tebi u prilog :D

izvor PRESS 14.08.2009 napisao:Pivo za zdravlje ženskih kostiju
    Rezultati španskog istraživanja pokazali su da su kosti žena koje redovno piju pivo snažnije, što znači da imaju manje šanse da obole od osteoporoze. erje se da visoki nivoi silikona u pivu usporavaju smanjenje gustoće kostiju, usled čega teže dolazi do lomova.
    Pivo je takođe bogato i fitestrogenima, biljnom verzijom estrogena, što održava zdravlje kostiju. Osim toga, pokazalo se da čak i povremeno pijenje piva ima jednak učinak kao i redovno uživanje u tom piću.

šta kažeš 8)
    Slika
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hehe, Gile, car si... :D Hvala TEBI na pohvalama, a pogotovu na informaciji o pivcetu. Taman razmišljam kako da editujem prekjučerašnji i jučerašnji jelovnik i da pokajnički ubacim pivo (prekjuče sam zaboravila da upišem, a juče nenadano iskrsla neka sedeljka), kad ono ti, k'o kec na deset! :D Mada nije da me osteoporoza opravdava za dva dana zaredom, ovo sad jesam ubrljala. :oops: Biće bogme malo duža pauza do sledećeg piva, dok plaknem ćelije Lasatinom čudotvornom vodicom. ;)

Današnji jelovnik:

D: breskva
    R: čorba od povrća, jogurt
    U: isto
    V:
    Edit*: pica, sok od višnje, ne smem da brojim kalorije

(Danas dobila, šeta mi šećer, pa će verovatno biti neka kombinacija skrob + meso. Ili da iskoristim ova gore nabrojana iskušenja kao inspiraciju, pa da pojedem jednu lepu domaću picu. :evil: )
    Poslednja izmena od dudank u 29 Aug 2009, 23:04, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Lepo, a ja zbog lekova ne smem pivo :placljivko:
    na beer festu, jedva smo na jednom mestu nasli bezalkoholno za mene, nista gore nisam okusila :muka:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ne daj se, Neno! :D Što ne smemo - ne smemo, ja npr. godinama ne smem da okusim slatkiše, nije lako, ali zdravlje je ipak najpreče! :)
  • Liki
    Amater
    Amater

od Liki » pre 15 godine

Žao mi je što je tako :cry: , zar baš ništa ne smeš?
    http://ljiljaprica.blogspot.com
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Naterala me muka da i tu provrtim rupu, Liki. :D Eksperimentisala i otkrila da mi ne smetaju klot ratluk, žele bonbone i domaće slatko, tako da kad mi tih nekoliko puta godišnje baš dođe... 8) Obično strada za slobodu "Takovo" od 250 g, sa sve ružama. :roll: Uz kilo hladne vode, uh.
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Misha79 » pre 15 godine

'De me nadje sa ratlukom... znas da je ovde to no-no tema? ... i da se ratluk zvanicno ovde na forumu naziva Ra. a cokoladni Co.Ra. :D
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Ne znam je li dozvoljena samo ovakva poruka
    :16: :16: :16: :16: :ljubav2: :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

AHA, sad sam vas na'vatala na delu, grešnice... :16: ...to kažem ja koja ne smem ni ruže u vazu da stavim jer mi se odmah prijede Ra. (Jel' dobro sad, Misha? :D Ne izazivam grešne misli nikome?)
Odgovori 9033 postova