Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • jedna mala
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od jedna mala » pre 16 godine

gigo bas si neki pravis ovde zazubice al dobro je to za jacanje karaktera

citala sam da se kostunjavo voce treba jesti svaki dan po 30 gr samo sto je svima nama problem kad krenemo da ga jedemo da se zaustavimo kod tih 30 gr a naslov je bio zdrave grickalice tu je bio i opis sta je za sta dobro
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Ja se tu i zaustavim, al moja Mimica ne :nasilan:
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

22.10.2008 dan 52. UH

D: Ananas iz konzerve
    U: Ako se setimo
    R: Pogača i salata od praziluka i ajvara
    V: Bakljava :09: i naravno crna kokolada.
    Slika
    Slika
  • Bucolina
    Početnik
    Početnik

od Bucolina » pre 16 godine

314pezos napisao:22.10.2008 dan 52. UH

Aaaaaaa, pa sto cutite :013: :013: :013: :013:
    Ja sve kontam da li se to smije.... Gigec, koliko konzervi pojedes za dorucak :D :D Salim se.... Opet ja s kolicinama.... Koliko smijem tog ananasa da pojedem...... Svakako nisam doruckovala, a danas jos vocni....
    thnx Gigo, pravi si :wink: :wink:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Bucolina napisao:
    314pezos napisao:22.10.2008 dan 52. UH

Aaaaaaa, pa sto cutite :013: :013: :013: :013:
    Ja sve kontam da li se to smije.... Gigec, koliko konzervi pojedes za dorucak :D :D Salim se.... Opet ja s kolicinama.... Koliko smijem tog ananasa da pojedem...... Svakako nisam doruckovala, a danas jos vocni....
    thnx Gigo, pravi si :wink: :wink:

Sme, a pojedem koliko stane u šoljicu za kafu, pa ako ogladnim onda za užinu još jednu šoljicu.
    Slika
    Slika
  • Nicky_72
    Amater
    Amater

od Nicky_72 » pre 16 godine

Bas mi se dopada ova ideja sa ananasom iz konzerve,ja za dorucak uvek jedem dve sveze vocke jer sam mislila da to tako treba.Prekinula mesecarenje i poslusala tvoj savet da budem na vodi samo odredjenog dana.Salim se,bilo mi je bas lose pa sam nastavila sa skrobnim danom.Danas UH kako treba.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Nicky_72 napisao:Bas mi se dopada ova ideja sa ananasom iz konzerve,ja za dorucak uvek jedem dve sveze vocke jer sam mislila da to tako treba.Prekinula mesecarenje i poslusala tvoj savet da budem na vodi samo odredjenog dana.Salim se,bilo mi je bas lose pa sam nastavila sa skrobnim danom.Danas UH kako treba.

Dopušteno je voće iz konzerve i kompoti ali ako ima u izboru kompota pod naznakom zdrava hrana (jes da je malo skuplje od redovnog) slobodno uzmite.
    Slika
    Slika
  • MIRANDA
    Početnik
    Početnik

od MIRANDA » pre 16 godine

314pezos napisao:V: Bakljava :09: i naravno crna kokolada.

covece opet baklava!mnjam!jel mima pravila?
    :) :) :)
    SVAKI DAN VISE-DAN MANJE DO CILJA!!!!-samo napred
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

To je ona od pre 4 dana, ostalo je taman za večeru (napravila mima punu tepsiju ... ali imamo mi i naših termita koji to sve očiste).

Za sledeći UH dan ja pravim plazma tortu sa alvom i suvim voćem.
    Slika
    Slika
  • asreta
    Amater
    Amater

od asreta » pre 16 godine

Au Gigice kad sam videla sliku mesa prvo sam pomislila da je gulaš ispod sača,jer mi liči na njega.A kad sam pročitala recept :09: još ja mesečarim :x .
    Moj tata i ja smo veliki gurmani,sve što ima veze sa mesom obožavamo(tata mi ima 120kg i visok je 182cm).On je majstor za gulaš ispod sača,kad ga spremi više se "bijemo"za krompir unutra nego za meso. :16: Onda kupus u grne,lovački gulaš itd. da ne nabrajam dalje,ostali forumaši će da me linčuju zbog "ovog reča" :16:

Videla sam da si bio karakter kod drugara kad si mu pekao roštilj-to cenim :23: .Jer i ja dok sam držala dijetu strogo sam se pridržavala pravila,zato sam i imala uspeha.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ćao ženska srećno u mesečarenju a roštilj je bruka kad Vam ja kažem a za taj gulaš ispod sača sledi molba za recept a kad bude gotovo ako treba ješćemo meso i krompir odvojeno :D :D :D a i za taj kupus, lovački gulaš ... i još šta ima taja u svom gurmanskom repertoaru a ja ću to da prilagodim našoj ishrani, pa da vidim ko će da nas linčuje.
    Slika
    Slika
  • asreta
    Amater
    Amater

Recepte moraš da saćekaš neki dan da pitam oca šta sve stavlja unutra,ja znam otprilike šta sve ide a on tačno.Pa ću pitati njega i ispisati ih tebi.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Će sačekamo, vrlo sam strpljiv a i ti mu daj moj recept. A vido sam kod las da si spominjala poparu i tamo sam te nešto zamolio.
    Slika
    Slika
  • asreta
    Amater
    Amater

Popara ti nije neka umetnost,ali ja je volim.
    Ovako;treba ti star hleb(od pre dva-tri dana),iscepkaš ga na što sitnije komadiće,ja sredinu maltene skroz izmrvim,a na ringlu staviš puno vode da ti provri.Kad iscepkaš hleb posoliš po ukusu i isečeš dva-tri listića margarina na hleb(može maslac ili bilo šta od tih namaza).Kad voda provri sipaš je u hleb i promešaš da sav hleb upije vodu.Hleb nesme da bude suv a nesmeš ni kašu da napraviš već nešto između.I mešaš tako mešaš a ,ovo možeš a i nemoraš mada dobije lepšu aromu,na ringlu zagreješ do ključanja vrlo malo ulja i sipaš to u poparu staviš na riglu šerpu i mešaš još jedan minut,skloniš i odmah možeš da jedeš.
    Ja je volim sa svim vrstama sireva,a može i pavlaka ili jogurt(samo postane kaškasta sa jogurtom).Normalno dodatak koji hoćeš uz poparu stavljaš u tanjir ne u šerpu.

Nadam se da si sve razumeo,nije komplikovano,najveća stvar je u količini vode i zapršci.
  • jaga
    Amater
    Amater

od jaga » pre 16 godine

Gigo brate, ovde kod tebe treba doci i oprobati karakter :009: samo se prica o jelu :) Sada sam videla da je i Mimino tikerce tu. Svaka cast Mimi, njene kilice mi se bas dopadaju :)
    O baklavama necu ni da komentarisem :010: ali ananas i ja ceswto konzumiram. kupim vec ociscen i mlatim ga do besvesti. Inace ja pijem i kapsule Bromelain (nalazi se u ananasu) jer su one zamena za svez ananas a verujem da znas da fantasticno tope masne naslage u organizmu :) Zato Gigo, navali po ananasu :wink:
    Pozdrav Mimi i tebi :009:
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
Odgovori 9479 postova