Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • ela
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od ela » pre 14 godine

vidim da si na forumu kako da sanjim broj kg na tikeru
  • PaunovoPero
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od PaunovoPero » pre 14 godine

Ih dudo...meni stalno promet vode pravi problem :D ..Ja se izmjerim npr.sada...i posle 5-6 sati,i do 6 kg vise bude...I tako se i osjecam...I nikako da se ustanovi razlog tome kad sam ja u pitanju
    "AKO NE SAD,KAD CU?AKO NE JA,KO CE?"
  • Rea
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Rea » pre 14 godine

Dudo, nisi nam se upisala juče, sve u redu? :005:
    Slika
    "Ako želiš isceliti telo, najpre moraš isceliti duh." -Platon
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 14 godine

Ma imam gadne bolove... pa da ne bih kukumavčila ovde i bila negativna, sedim i izigravam Budu. (Ni-je mi ni-šta.) :010: Klopa pod kontrolom, napravila sam prekjuče tu pogaču-zeljanicu (neka dijetalnija verzija) i uglavnom na njoj i jogurtu provela dva dana, uz pomalo salate, ali mi je od lekova zakočilo SVE, dakle voda, crevca... ukočila sam se i ja jer spavam u nemogućim položajima, teško mi je i da hodam... dakle, totalni sam bljakson. Pa eto, strpljivo čekam da sve to prođe pa da nabacim :D na lice. Večeras nam dolazi student (od panike sam pogrešno rastumačila raspored, preostala tri ispita su iduće nedelje, ne ove), pa duplo više mrzim što sam ovakva, ima da se nasekira kad me vidi. :bas_tuzan:

Pufff... ala sam sam zamrčila dnevnik. :cry: Hajd' da probam da pišem ovde, možda će to da zavede malo reda u moj život. :D

D: 2 mandarine
    U: 1 mandarina
    R: salata, sir 100 g
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V1: tanjir juneće čorbice, dvopek od 50 g hleba
    V2: izmena - 2 parčeta zeljanice i 1 parče pite s mesom, ali sve dijetalno spremljeno
    Poslednja izmena od dudank u 02 Feb 2011, 10:38, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • Rea
    Početnik
    Početnik

od Rea » pre 14 godine

Meni je uvek drago čitati te. Zato i kada se stisnu zubići - piši, možda bude malkice lakše. Žao mi je što ti se sve to dešava. Baš grozan period, što te stislo sa svih strana. :(
    Koliko znam, dobar je onaj Iva čaj za izbacivanje vode, pa makar da ti olakša jedan problem.
    Drži se, malo oblaci da se razmaknu i eto tebe sa džakovima humora. :009:

Slika
    Slika
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 14 godine

Dudić, baš mi je žao što imaš bolive, razumem da ti je svega preko glave.
    No, raduj se dolazi ti dete, u međuvremenu je verovatno došao, uvek i u svakoj situaciji možemo naći bar zrnce radosti. :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pijem i ivu i jabukovo sirće i kalijum, ali kod mene kad zaglavi, ono zaglavi. :cry: Danas je kao za trun lakše, mislim da je juče bio vrhunac i bolova i naduvavanja, pa ako izdržim da do uveče ne pijem novalgetol, biću na konju. :) Strašno koliko ta voda pritisne dijafragmu, dahćem kao pas.

Sinoć smo se svi slatko odvalili od pite, preuzela sam stvar u svoje ruke i posle milion godina napravila dva pleha po svom ukusu... tj. kao starinske gužvare, bez trunke ulja, ali obilno zalivene mlekom, jedna sa gomilom zelja iz zamrzivača, druga s predivnom junetinom... kore mu dođu 25 grama testa po ogromnom parčetu, tako da sam bez griže savesti spucala tri komada. :NN04:

Pošto sam trenutno u fazi da bijem sebe po prstima da ne bih još od podne krenula s pitom... bolje da upisujem kako šta jedem, da ne bi bilo milion izmena. :007:

D: 2 mandarine
    R1: 2 parčeta zeljanice
    R2: još jedno parče :cry: , tanjir supe od pečuraka, tanjir kupus salate
    V: brrrrrrlj...
    Poslednja izmena od dudank u 03 Feb 2011, 11:05, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od 314pezos » pre 14 godine

I Giga bi te pite pa uz pifce :headbang:
    Slika
    Slika
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 14 godine

Dudic bas mi je zao sto te muce bolovi, odmah se provali po tvom pisanju da te to muci :bas_tuzan: nadam se da ce ti se ta rana uskoro sanirati pa da nam budes ona stara :020: kao sto rece Anny, pokusaj da uzivas u malim stvarima (kahm tu ne mislim na ovu pitu :nasilan:), pa ce vreme vec nekako proci :)

Drzim fige studentu da ispolaze ta tri ispita u svom stilu :009:
  • Rea
    Početnik
    Početnik

od Rea » pre 14 godine

R2: još jedno parče :cry:

Za te istrpljene bolove, zaslužio je organizam da se časti. :wink:
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Devojke, ne izdržah sinoć... planu pita s mesom. :cry: Inače su se milion puta u kući pravile pite a da ih i ne pogledam, u principu sam jaka na sva iskušenja sem na picu... ali ovo je bila (ponavljam se :D ) pita po mom ukusu, kakvu nisam jela godinama, onako debela i vlažna, kao lazanja. A koliko god da je dijetalno napravljena, šest parčića su šest parčića... triput sam večerala. :cry: E, da, i na kraju krunisala dvema pomorandžama, koje su valjda imale po pola kila svaka. I sad u celoj priči totalna nebuloza... danima jedem izuzetno malo a težina mi se povećava zbog vode, došla sam bila do 55... e, danas je mirno krenula da spada. :) Možda je bilo potrebno da nečim šokiram organizam. :17: (Recimo, pitom.)

U međuvremenu mi je pukao film i prešla sam na antibiotike bez pitanja, ne znam da li bi se moj dr baš oduševio, pošto mi ne odobrava da ih pijem bez nužde... ali ovo je stvarno bila nužda, rana je bila iziritirana od ove poslednje intervencije i krenula je užasno da se upaljuje. Imam utisak da je već malo bolje, noćas sam uspela da spavam u cela dva položaja. :)

Danas teram disciplinovano, u pokušaju da se malo očistim od UH iz pite... otprilike nešto ovako:

D: jogurt sa začinima
    R: juneća čorbica, salata
    V: dinstana junetina (možda s nekom kašičicom pavlake), salata, i trebalo bi da bude neko bareno povrće kao prilog
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Bas si se osvetila piti... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • marrayya
    Amater
    Amater

od marrayya » pre 14 godine

Ala je Dudic opalila po piti , mora da je shvatila da ima nekog antibiotika unutra :)
    https://www.TickerFactory.com/weight-loss/wznF5dQ/]
    Slika
  • Rea
    Početnik
    Početnik

od Rea » pre 14 godine

Hehe, da, možda se krije neki tajni sastojak unutra, čim vodica odlazi. :wink:
    Slika
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 14 godine

Dudo daj posalji neko parce te carobne pite :wink: kako bi bilo dobro da postoje takve neke stvari koje volimo da jedemo, a da nam jos pomazu da smrsamo (da da,znam da samo fantaziram :roll:)

Mozda je bolje sto si uzela antibiotike, kad ti vec pomazuu... :009:
Odgovori 9033 postova