..Ja se izmjerim npr.sada...i posle 5-6 sati,i do 6 kg vise bude...I tako se i osjecam...I nikako da se ustanovi razlog tome kad sam ja u pitanju

Klopa pod kontrolom, napravila sam prekjuče tu pogaču-zeljanicu (neka dijetalnija verzija) i uglavnom na njoj i jogurtu provela dva dana, uz pomalo salate, ali mi je od lekova zakočilo SVE, dakle voda, crevca... ukočila sam se i ja jer spavam u nemogućim položajima, teško mi je i da hodam... dakle, totalni sam bljakson. Pa eto, strpljivo čekam da sve to prođe pa da nabacim
na lice. Večeras nam dolazi student (od panike sam pogrešno rastumačila raspored, preostala tri ispita su iduće nedelje, ne ove), pa duplo više mrzim što sam ovakva, ima da se nasekira kad me vidi.
Hajd' da probam da pišem ovde, možda će to da zavede malo reda u moj život. 

Danas je kao za trun lakše, mislim da je juče bio vrhunac i bolova i naduvavanja, pa ako izdržim da do uveče ne pijem novalgetol, biću na konju.
Strašno koliko ta voda pritisne dijafragmu, dahćem kao pas.
, tanjir supe od pečuraka, tanjir kupus salate

nadam se da ce ti se ta rana uskoro sanirati pa da nam budes ona stara
kao sto rece Anny, pokusaj da uzivas u malim stvarima (kahm tu ne mislim na ovu pitu
), pa ce vreme vec nekako proci 

R2: još jedno parče![]()

Inače su se milion puta u kući pravile pite a da ih i ne pogledam, u principu sam jaka na sva iskušenja sem na picu... ali ovo je bila (ponavljam se
) pita po mom ukusu, kakvu nisam jela godinama, onako debela i vlažna, kao lazanja. A koliko god da je dijetalno napravljena, šest parčića su šest parčića... triput sam večerala.
E, da, i na kraju krunisala dvema pomorandžama, koje su valjda imale po pola kila svaka. I sad u celoj priči totalna nebuloza... danima jedem izuzetno malo a težina mi se povećava zbog vode, došla sam bila do 55... e, danas je mirno krenula da spada.
Možda je bilo potrebno da nečim šokiram organizam.
(Recimo, pitom.)

kako bi bilo dobro da postoje takve neke stvari koje volimo da jedemo, a da nam jos pomazu da smrsamo (da da,znam da samo fantaziram
)
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.