ja sam se bas raocarala, obim struka mi se smanjio za 1cm, bokovi za 2cm, obum ruke za 2cm, obim grudi za 2cm.....a na vagi kao da su se 2kg vratila.....

Nisam previse aktivna, ali pocela sam da idem u teretanu, i trudim se da budem redovna, bar na kardio vezbama... Iako ih najvise mrzim...
To je ukratko, ako sam nesto ispustila, a zanima vas slobodno pitajte... 

i srecan ti pocetak dijete .
Nadam se da cu biti uspesna... 

hoces,samo ne odustaj 

Imam jedno pitanje.
Da li postoji odredjen razlog zbog cega ne sme da se ima vise od jedne uzine? Ako je ova dijeta namenjena ubrzanju metabolizma (a koliko sam ja upucena, ispravite me ako gresim) vide obroka dnevno, a manje kolicine, ubrzavaju metabolizam... Ne zalim se, nije 4 obroka malo, ali meni licno vise odgovara da je ta hrana predvidjena za rucak i veceru rasporedjena u 4, previse mi je za rucak kolicinski, a ne drzi me dugo sitom (zvuci kontradiktorno ali je na zalost tako). Na primer, ima dana kada sam zbog fakulteta budna i po 17-18h dnevno, ne mogu da izdrzim samo na jednu vocku za uzinu, popodne ne sme, a vecera bi mi bila, ako ustanem oko 7h, vec oko 17h, i sta da radim do 23-00h? Ne mogu toliko da izdrzim da ne jedem nista... Ima li neke pomoci za mene u tim danima, ili moram da prekrsim ili da trpim...

Korisnika u ovom forumu: Vanja i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.