A raduje me što vam je bilo lepo, zašto brinuti za mali brljić...ima nas mnogo gorih, pa se volimo

ja samo da pozelim mami srecan ispit podmladku sutra, drzim fige da padne jos jedna 10ka 

, ima da puca vatromet.
, rana opet proradila, pa menjaj gaze i udri po novalgetolu iz ampule, e sad sam još i ljupko naduvena od novalgetola... tešim se činjenicom da se to sad sve ređe događa, što je valjda dobar znak, samo predugo traje, br'te...
), a kakva je situacija, izgleda da ću pre ja da smršam nego što će dr konačno da me zakrpi...
Ne može i jare i pare. 
)
)
, 50 g sira

Dudic smanji malo akciju, ocigledno mora da prodje jos vremena (na zalost) da bi ti lepo sve to zaraslo
polako, pantalone su tu, ucices ti u njih ali prvo zdravlje pa sve ostalo 
ljubim te 

Ako ništa drugo, makar da se proredilo, za utehu. Drž' se, mašem sa terase!

Imam taj grozni dren zbog kog moram da nosim sve široko... a ja nisam izdržala i izašla sam pre neki dan da se prošetam u farmerkama, kao 27 su mi malo komotnije, i naravno da su me iscimale (u povratku su mi već oči iskakale) i bilo je samo pitanje trenutka kad će da bukne.
Koza... meee...

) i velikih krugova šetnji. 

Dobro je, danas se smirilo, bila jutros kod dr i zadovoljan je, i odsad su pregledi na 10 dana.
(Mislila sam prvo da zamolim nekog frizera da mi to odradi, ali stvarno nisam imala hrabrosti... "Dobar dan, ja dovela bundu na šišanje... ne brinite, ne ujeda...") Tako da eto ideje kako da se jeftino spase bunda, malo kvalitetnija mašinica i može da traje još godinama ako je očuvana poddlaka. Baš ispada onako predivno plišano... više mi se sviđa nego pre. 

ali moram priznati da ti je ideja i vise nego odlicna! To ti je onda bunda 2 u 1, staro kao novo
sa tako vrednim detetom, ne mogu da izostanu dobri rezultati
uraaa za brlj dan, to stvarno treba uvesti u nedeljnu ishranu 

uraaa za brlj dan, to stvarno treba uvesti u nedeljnu ishranu

Šalim se, vidim da si nam lepo raspoložena, i samo napred. 
Odoh da vidim za šta glasa narod... upisaću posle.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.