malena89 napisao:Pozdrav...
Citala sam dosta o dijetama na internetu.. nekako mi se cini da bih mozda UN dijetu mogla da izdrzim... Odlucila sam da od sutra pocnem i nadam se da cu uspeti da izdrzim...
Imam 23 godine i dvoje dece... Visoka sam 172 cm... posle nekoliko meseci od drugog porodjaja tacnije proslo leto spustila sam kilazu na idealnih 63kg... a onda sam se ovu zimu opustila, jela puno slatkisa i pila puno koka kole... a bez ikakvih fizickih aktivnosti...
Trenutno imam oko 70kg... cilj mi je da smrsam 7-8kg ne vise...
Ako imate neki savet za mene recite...
Anjuska napisao:Imam jedno pitanjce... Krecem ponovo sa dijetom, prosle godine sam smrsala 10 kg i nisam izdrzala do kraja... Ali sada hocu!Za razliku od vecine, meni je vecera na UH danu bila najgora, jer ja ne volim slatko, i sto je jos gore, samo mi poveca apetit, pa cesto brljam to vece.. Da li mogu umesto kolaca da pojedem neku vocku i 4 kockice crne cokolade umesto kolaca?
adrian napisao:Jedno pitanjce.A jel se smiju jesti bombone bez šećera?Mislim ako su bez šećera ili možda koka kola zero?Sve je to bez šećera pa rekoooo
Ako smije,dal smije scaki dan?
adrian napisao:Jedno pitanjce.A jel se smiju jesti bombone bez šećera?Mislim ako su bez šećera ili možda koka kola zero?Sve je to bez šećera pa rekoooo
Ako smije,dal smije scaki dan?
EnciMenci napisao:Pitanjce, sutra su mi po redosledu proteini na meniju, kuvala sam sladak kupus sa junetinom, da li ide i supa posle ovog ili da ubacim kockicu u kupus?
malena89 napisao:hvala na dobrodoslici...
pokusacu da istrajem u odluci da idem na dijetu... jedino sto je meni problem je to sto tokom dana i nisam toliko gladna ali oko 17h pocinje mnogo velika glad i ponekad posustanem... zbog toga sam nekoliko puta pocinjala dijetu pa stala...
tako sam danas lepo izdrzala i uvece muz mi donese sladoled porodicni i ja sam posustala i jela sladoled... sutra opet pokusaj pa sta bude...
ali ovog puta cu se pridrzavati Un dijete bez improvizacija kao danas....
malena89 napisao:od danas ipak po UN za dorucak sam evo pojela jabuku, kivi i negde sam procitala na forumu da moze to da se isecka i da se u to sipa 2 kasike muslija...
malena89 napisao:za rucak su moji spremili djuvec a u njemu ima pileca bubca da li bi to smela danas na proteinski dan da jedem?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.