Love napisao:Da li postoji bilo kakva sansa da smem da uzmem malo cipsa,znam da verovatno ne ,ali moram da pitam jer sam opsednuta cipsom i imam ogromnu potrebu za njim ,i to mi najteze pada u dijeti
malo debela napisao:Gigo, postavila sam pitanje u UN održavanje, pa pošto vidim da si ovde malopre odgovrio, moram ovde pitati. Piše da je 87-mi dan vodeni. Je l' to poslednji dan? Meni po tabeli ne ispada tako, mada možda se meni pomera, jer sam ja počela u februaru da držim dijetu, pa se možda nešto poremetilo zbog manje dana u tom mesecu.
EnciMenci napisao:I juče i danas se jako loše osećam, malaksala sam i izcrpljena, kao prebijena, ništa me ne boli, ali prosto nemam snage, pa sam popila juče jednu i danas jednu šumeću tabletu vitamina C (bez šećera)? Da li smem da unosim vitamine u tom obliku barem dok mi nebude bolje? Da li remeti djetu uzimanje ovog napitka 2x dnevno?
jasminaw napisao:Zdravooo,...kad moze ajvar? I da li se smije jesti kiseli kupus,tursija,kiseli krastavci...? ako da na koji dan i koliko kolicinski?
Ah da i jos nesto,kukuruz je skrob,i negdje sam vidjela da smijem palentu da jedem na UH dan,sa recimo paradajz prelivom ili gljivama? I sta je sa domacom kobasicom,ili sunkom? Sigurno ne smije,ali reko da pitam...
KrisSim napisao:Joj ja nikako0 da skontam to pomeranje danaMeni je sutra UH dan, da li mogu da ga zamenim za proteinski? Pozzzz svima, lepo provedite 1 maj
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.