Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • Love
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od Love » pre 13 godine

Bas bezveze,a bas je izasao neki novi hot pa kriziram :(
  • KrisSim
    Početnik
    Početnik

od KrisSim » pre 13 godine

Joj jeste!!! Istu muku mucimo :( Neka ti odgovori neko od iskusnijih UN- ovca ja na nasu zalost mislim da sam u pravu, i da cips ne bi trebalo nikako :(
  • Love
    Početnik
    Početnik

od Love » pre 13 godine

Nada umire poslednja :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 13 godine

Love napisao:Da li postoji bilo kakva sansa da smem da uzmem malo cipsa,znam da verovatno ne ,ali moram da pitam jer sam opsednuta cipsom i imam ogromnu potrebu za njim ,i to mi najteze pada u dijeti :(

Apsolutno nema nikakve šanse da uzmeš i listić čipsa 8) ... što ne reče da si opsednuta hodanjem na 10 km :D
    Slika
    Slika
  • mira86
    Početnik
    Početnik

od mira86 » pre 13 godine

imam jedno pitanjce ako neko bude skontao pa da mi odgovori, meni za 1. maj spada vocni dan, pa me interesuje jel bi smela da izbacim UH dan pa da tad bude vocni da bi za 1.maj bio proteinski, a jel onda 2.maj opet bude proteinski ili mi se sve menja??? :?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Onda danas izbacuješ UH dan i danas ti je Vitaminski dan a za 1. maj ti ej proteinski dan 2. maj Skrobni dan i dalje kako ide po redosledu.
    Slika
    Slika
  • malo debela
    Početnik
    Početnik

od malo debela » pre 13 godine

Gigo, postavila sam pitanje u UN održavanje, pa pošto vidim da si ovde malopre odgovrio, moram ovde pitati. Piše da je 87-mi dan vodeni. Je l' to poslednji dan? Meni po tabeli ne ispada tako, mada možda se meni pomera, jer sam ja počela u februaru da držim dijetu, pa se možda nešto poremetilo zbog manje dana u tom mesecu.
  • EnciMenci
    Početnik
    Početnik

od EnciMenci » pre 13 godine

I juče i danas se jako loše osećam, malaksala sam i izcrpljena, kao prebijena, ništa me ne boli, ali prosto nemam snage, pa sam popila juče jednu i danas jednu šumeću tabletu vitamina C (bez šećera)? Da li smem da unosim vitamine u tom obliku barem dok mi nebude bolje? Da li remeti djetu uzimanje ovog napitka 2x dnevno?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

malo debela napisao:Gigo, postavila sam pitanje u UN održavanje, pa pošto vidim da si ovde malopre odgovrio, moram ovde pitati. Piše da je 87-mi dan vodeni. Je l' to poslednji dan? Meni po tabeli ne ispada tako, mada možda se meni pomera, jer sam ja počela u februaru da držim dijetu, pa se možda nešto poremetilo zbog manje dana u tom mesecu.

Tamo je odgovoreno šta si pitala a ovde proširuješ pitanje i samo ti kažem da ti nešto nije u redu sa tabelom.
    EnciMenci napisao:I juče i danas se jako loše osećam, malaksala sam i izcrpljena, kao prebijena, ništa me ne boli, ali prosto nemam snage, pa sam popila juče jednu i danas jednu šumeću tabletu vitamina C (bez šećera)? Da li smem da unosim vitamine u tom obliku barem dok mi nebude bolje? Da li remeti djetu uzimanje ovog napitka 2x dnevno?

Vitaminske tablete kao i svi lekovi imaju slobodnu upotrebu, tako da možeš piti to šta si naumila bez posledica po dijetu.
    Slika
    Slika
  • jasminaw
    Početnik
    Početnik

od jasminaw » pre 13 godine

Zdravooo,...kad moze ajvar? I da li se smije jesti kiseli kupus,tursija,kiseli krastavci...? ako da na koji dan i koliko kolicinski? :)

Ah da i jos nesto,kukuruz je skrob,i negdje sam vidjela da smijem palentu da jedem na UH dan,sa recimo paradajz prelivom ili gljivama? I sta je sa domacom kobasicom,ili sunkom? Sigurno ne smije,ali reko da pitam... :oops:
    Poslednja izmena od jasminaw u 30 Apr 2012, 21:00, izmenjeno 1 put ukupno.
  • KrisSim
    Početnik
    Početnik

od KrisSim » pre 13 godine

Joj ja nikako0 da skontam to pomeranje dana :( Meni je sutra UH dan, da li mogu da ga zamenim za proteinski? Pozzzz svima, lepo provedite 1 maj :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

jasminaw napisao:Zdravooo,...kad moze ajvar? I da li se smije jesti kiseli kupus,tursija,kiseli krastavci...? ako da na koji dan i koliko kolicinski? :)
    Ah da i jos nesto,kukuruz je skrob,i negdje sam vidjela da smijem palentu da jedem na UH dan,sa recimo paradajz prelivom ili gljivama? I sta je sa domacom kobasicom,ili sunkom? Sigurno ne smije,ali reko da pitam... :oops:

- Ajvar i salate iz turšije što si nabrojala su neutralne namirnice i mogu svim danima u količini umerenosti za porciju salate,
    - kukuruz u "zrnu" ide na skrobni dana a palenta koja se pravi od kukuruznog "brašna" ide na uh dan i može sa tim prelivom
    - kobasice treba izbegavati zbog povišene masnoće u njima a šunku zbog povišenog sadržaja soli 8)

KrisSim napisao:Joj ja nikako0 da skontam to pomeranje dana :( Meni je sutra UH dan, da li mogu da ga zamenim za proteinski? Pozzzz svima, lepo provedite 1 maj :009:

Ne ... i ti se lepo provedi sa lepim i vrlo ukusnim grilovanim neutralnim povrćem u nekom lepom somunu :09:
    Slika
    Slika
  • jasminaw
    Početnik
    Početnik

od jasminaw » pre 13 godine

Hvala sefe na odgovoru 8)
  • Visak kila
    Početnik
    Početnik

od Visak kila » pre 13 godine

Ja ovo ne mogu da verujem!!!!!! :veseljak: :skakutalo: nisam mogla da spavam kako treba od nervoze da vidim koliko imam kila!ustanem ja lepo u pet i na vagu a ono vaga neverovatna 91,8 kg!!!! :013: znaci za 29.dana 10kg!!!!!! Vauuuuuuu!!!!!Nije li ovo divno?!?!
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Iskrene moje čestitike :headbang:
    Slika
    Slika
Odgovori 4679 postova