Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od lasata » pre 14 godine

Danas smo zbirci dodali i prvu desetku... totalno sam se :placljivko:

Cestitancija, cestitancija... :skakutalo:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Rea
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Rea » pre 14 godine

Čestitke! :013:
    A za cigaretice - :nasilan:
    Slika
    "Ako želiš isceliti telo, najpre moraš isceliti duh." -Platon
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 14 godine

Hvala, lepe devojke! :skakutalo: Valjda neću mnogo da smaram s detinjim ispitima, ovo su bila prva dva pa sam se baš izbezumila. :)

Opet nisam pisala šta jedem jer sam skroz neorganizovana... nešto sam na sto strana, pa samo štrpnem usput šta se nađe pod rukom (tipa sir, jogurt, komadić pršute, salata s nogu), i otprilike tako će biti i danas i sutra, verovatno i preksutra, e, onda kreću iskušenja, jer je opštepoznato da su najslađi slavski "ostaci" (a u mom megalomanskom slučaju, ostaci su dovoljni da se nahrani još 20 ljudi), pa tako... šta sam uradila ove nedelje, uradila sam, posle toga potrudiću se iz petnih žila da se uozbiljim i skinem ova već legendarna dva kila koja me dele od potpune sreće. :D (Mislim, koja je poenta da kupiš pantalone gde je glavni fazon dugme, a onda se dugme ne vidi jer preko njega u elegantnim slapovima pada salo. :16: )

Anny, uopšte ne znam kako su mi se otrgle cigarete, poslednjih meseci smo nekoliko puta imali sedeljke, i iako sam tih večeri popušila više nego kad brojim, to je i dalje bilo baš dosta manje od mojih nekadašnjih količina... a prekjuče sam odvalila kao u najbolje dane (2,5 paklice, da budem precizna). :cry: Mada ko zna zašto je to dobro, očigledno je kod mene najbolji način da mi se nešto smuči. Juče ujutru sam imala takvo lupanje srca da sam već mislila da ću da mrem... neće mi skoro pasti na pamet, to možeš da mi veruješ.

Nasrkala sam se kafe, odoh da spremam đakonijice... svima lep dan želim. :mahac:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Valjda neću mnogo da smaram s detinjim ispitima, ovo su bila prva dva pa sam se baš izbezumila. :)

Ma nemoj... Da si prijavila svaki polozen ispit... I ja sam prijavljivala Miloseve ali sad vise nemam sta da prijavljujem osim onog poslednjeg, diplomskog... Ali nesto se olenjio dasa, dade godinu za godinu pa se sad valjda malo opustio... Rece da ce danas da ide do fakulteta da vidi za mentora a vec je u pregovorima i za master pa ce valjda biti skorije nesto od toga... :)

e, onda kreću iskušenja, jer je opštepoznato da su najslađi slavski "ostaci" (a u mom megalomanskom slučaju, ostaci su dovoljni da se nahrani još 20 ljudi), pa tako...

I ja sam u spremanju kojecega danas za sutra i prekosutra... Interesantno da mi pripremanje klasicne hrane tipa ruske salate, kojekakvih pita, torte, ne pada uopste tesko... Cak ne vidim nikakav izazov u tome... Mislim stvarno, zabrinucu se za sebe... Lepo napravim fil za tortu pa pojedem svoje ovsene, pa napravim fil za pitu sa mesom pa rucam svoj veganski rucak... Mnogo sam bre fina... :16:

Mislim, koja je poenta da kupiš pantalone gde je glavni fazon dugme, a onda se dugme ne vidi jer preko njega u elegantnim slapovima pada salo. :16:

Nemoj tako... To je sada trend... Suknjica preko farmerki... Recimo da je to jedna elegantna kozna suknjica... :roll:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ja od jutros ne uspevam ni da jedem... toliko mi je šećera, butera, brašna itd. prošlo ovih dana kroz ruke, a naročito danas, da mi je više muka i od samog gledanja. :cry: To je bio jedini ustupak gostima, ne ide bez kolača... a sve ostalo je ove godine po našoj meri, možda malo sebično, ali stvarno ne želimo sebi da nabijamo holesterol. Trebalo bi u stvari da nam budu zahvalni. :D

Suknjica je super ideja, btw... :16: Mogu da premestim dugme na pupak, ala bi bila fora. :headbang:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ljudi, nadrljah... :cry: Nešto stomačno i užasna groznica, totalno sam stradala jutros. Sreća pa je većina poslova odrađena, danas mogu da ulaganim... ne znam kakva je ovo boljka, ubi i želudac, kao da sam se otrovala. (A nisam.) Jela sam skroz OK (za ručak sir i trun hleba i šunke, za večeru barenu šargarepu), nisam prepušila... ništa mi nije jasno, sem ako nije virus, a ni virus baš nemam gde da pokupim. :neznalica: Danas mi duša traži samo voće, gadi mi se hrana.

Eeeee... sad stiže SMS da me obraduje, imamo još dve devetke. :) Sad pauza pa od iduće srede nova tura... lepo smo krenuli. :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Bravo, bravo, bravo... Ljubi ga majka... :skakutalo:
    Puzicu, ne znam da li pijes cesmovacu... Ne znam da li se kod tebe u kraju i pije cesmovaca... Ali bilo bi dobro da predjes jedno vreme na flasiranu vodu... Mada ima i neki stomacni virus... Burgija po zelucu i nabija temperaturu na 37-38 stepeni... Majku mu pa gde sad pred slavu... :(
    A ja dosla da ti kazem da zvizdis dok spremas njopu... :-P
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Česmovača nam je opako dobra (jedino što ima malo više kamenca), ali to ne znači da nije nešto zalutalo u nju... danas ću te poslušati i piću flaširanu, neću da rizikujem. Toliko sam se tresla da me noge i ruke još ne slušaju. A već da ne pričam za konja... oružje... :16: Sad ću sebi da nastružem i malo morskog orašćića pa posle možda i neki lep čajić... ovo mi je, btw, kazna s neba što sam kukala da se naprave tolike pihtije... sad nema ko da ih jede. :D

Odoh u spremanje, svima lep dan želim. :mahac:
  • madam mim
    Amater
    Amater

od madam mim » pre 14 godine

Oooo, draga Dudićka, baš si nadrljala, i to u sred slavskog spremanja :( ! Želim ti da izdržiš da završiš posao koji ti je preostao, i da se lepo odmoriš do sutra.
    A za studenta....nemam reči - svaka mu čast :013: , mama samo da raste kao kvasac :D ! :009:
  • Rea
    Početnik
    Početnik

od Rea » pre 14 godine

I ja sam u razmontiranom stanju, nadajmo se da je sve ovo prolazno, ili ima nečeg u našem vazduhu komšijskom. :?
    Čestitam takvo ređanje uspeha! :013: I sretna slava!
    A za te cigaretice, grrr! :nasilan: Taman si mi bila idol u čaršiji, nemoj da me razočaraš sa tim dimnjacima. :cry:
    Slika
    "Ako želiš isceliti telo, najpre moraš isceliti duh." -Platon
  • madam mim
    Amater
    Amater

od madam mim » pre 14 godine

Srećna slava Dudićka! Da još mnogo godina slavite u zdravlju i blagostanju!
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Srecna slava Puzicu... :009:
  • Selma
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od Selma » pre 14 godine

Srecna slava i od mene :009: :009:
    U ruci nosim karte za provod, i vedro vrijeme na licu svom...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mamuran pozdrav svima i hvala sa zakašnjenjem!!! :)

Juče nam je bila jedna od boljih slava, divno smo se proveli, a klopu smo tako dobro organizovali da maltene nije bilo tupkanja i šetkanja, mogli smo skroz da se opustimo... kad smo već kod opuštanja, spucali ortak i ja sami ogromnu činiju sarme, ovo zapisujem kao raritet. :D Za divno čudo, vaga je super, mada to ništa ne znači jer je kuća još puna klope. Ovako mamurna i brljiva išla sam danas i kod doce, i hvala mu :01: , ništa me nije čačkao. Tako da je umesto doručka pala dupla neskafica u povratku od dr, a plan je da pokušam da uklopim postojeća jela u svoj režim, pa šta bude. S redovnim jelovnikom nastavljam čim se dojedu ove lepote. ;)

Svima lep dan želim! :mahac:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 14 godine

Dudo, nemam vremena da čitam propušteno, ali kako vidim na brzinu, sve je u redu kod tebe i drago mi je.
    želim ti samo uspeh za uspehom :009: na svim poljima.
Odgovori 9033 postova