Danas smo zbirci dodali i prvu desetku... totalno sam se![]()
Cestitancija, cestitancija...

Danas smo zbirci dodali i prvu desetku... totalno sam se![]()

Valjda neću mnogo da smaram s detinjim ispitima, ovo su bila prva dva pa sam se baš izbezumila.
(Mislim, koja je poenta da kupiš pantalone gde je glavni fazon dugme, a onda se dugme ne vidi jer preko njega u elegantnim slapovima pada salo.
)
Mada ko zna zašto je to dobro, očigledno je kod mene najbolji način da mi se nešto smuči. Juče ujutru sam imala takvo lupanje srca da sam već mislila da ću da mrem... neće mi skoro pasti na pamet, to možeš da mi veruješ.

Valjda neću mnogo da smaram s detinjim ispitima, ovo su bila prva dva pa sam se baš izbezumila.
e, onda kreću iskušenja, jer je opštepoznato da su najslađi slavski "ostaci" (a u mom megalomanskom slučaju, ostaci su dovoljni da se nahrani još 20 ljudi), pa tako...
Mislim, koja je poenta da kupiš pantalone gde je glavni fazon dugme, a onda se dugme ne vidi jer preko njega u elegantnim slapovima pada salo.

To je bio jedini ustupak gostima, ne ide bez kolača... a sve ostalo je ove godine po našoj meri, možda malo sebično, ali stvarno ne želimo sebi da nabijamo holesterol. Trebalo bi u stvari da nam budu zahvalni.
Mogu da premestim dugme na pupak, ala bi bila fora. 

Nešto stomačno i užasna groznica, totalno sam stradala jutros. Sreća pa je većina poslova odrađena, danas mogu da ulaganim... ne znam kakva je ovo boljka, ubi i želudac, kao da sam se otrovala. (A nisam.) Jela sam skroz OK (za ručak sir i trun hleba i šunke, za večeru barenu šargarepu), nisam prepušila... ništa mi nije jasno, sem ako nije virus, a ni virus baš nemam gde da pokupim.
Danas mi duša traži samo voće, gadi mi se hrana.
Sad pauza pa od iduće srede nova tura... lepo smo krenuli. 

Sad ću sebi da nastružem i malo morskog orašćića pa posle možda i neki lep čajić... ovo mi je, btw, kazna s neba što sam kukala da se naprave tolike pihtije... sad nema ko da ih jede. 

! Želim ti da izdržiš da završiš posao koji ti je preostao, i da se lepo odmoriš do sutra.
, mama samo da raste kao kvasac
! 

I sretna slava!
Taman si mi bila idol u čaršiji, nemoj da me razočaraš sa tim dimnjacima. 

Za divno čudo, vaga je super, mada to ništa ne znači jer je kuća još puna klope. Ovako mamurna i brljiva išla sam danas i kod doce, i hvala mu
, ništa me nije čačkao. Tako da je umesto doručka pala dupla neskafica u povratku od dr, a plan je da pokušam da uklopim postojeća jela u svoj režim, pa šta bude. S redovnim jelovnikom nastavljam čim se dojedu ove lepote.

na svim poljima.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.