Hvala, lepe devojke!

Valjda neću mnogo da smaram s detinjim ispitima, ovo su bila prva dva pa sam se baš izbezumila.
Opet nisam pisala šta jedem jer sam skroz neorganizovana... nešto sam na sto strana, pa samo štrpnem usput šta se nađe pod rukom (tipa sir, jogurt, komadić pršute, salata s nogu), i otprilike tako će biti i danas i sutra, verovatno i preksutra, e, onda kreću iskušenja, jer je opštepoznato da su najslađi slavski "ostaci" (a u mom megalomanskom slučaju, ostaci su dovoljni da se nahrani još 20 ljudi), pa tako... šta sam uradila ove nedelje, uradila sam, posle toga potrudiću se iz petnih žila da se uozbiljim i skinem ova već legendarna dva kila koja me dele od potpune sreće.

(Mislim, koja je poenta da kupiš pantalone gde je glavni fazon dugme, a onda se dugme ne vidi jer preko njega u elegantnim slapovima pada salo.

)
Anny, uopšte ne znam kako su mi se otrgle cigarete, poslednjih meseci smo nekoliko puta imali sedeljke, i iako sam tih večeri popušila više nego kad brojim, to je i dalje bilo baš dosta manje od mojih nekadašnjih količina... a prekjuče sam odvalila kao u najbolje dane (2,5 paklice, da budem precizna).

Mada ko zna zašto je to dobro, očigledno je kod mene najbolji način da mi se nešto smuči. Juče ujutru sam imala takvo lupanje srca da sam već mislila da ću da mrem... neće mi skoro pasti na pamet, to možeš da mi veruješ.
Nasrkala sam se kafe, odoh da spremam đakonijice... svima lep dan želim.