Da ste vi meni žive i zdrave, devojke!
(Ovo je večeras voda, dovoljno se brljalo.
)
Da ste vi meni žive i zdrave, devojke!
(Ovo je večeras voda, dovoljno se brljalo.
)

I hvala, Najo, i tebi sve najlepše!
), sad samo da vidim šta će da se klopa... s težinom tupkam u mestu (nije ni čudo kad količinski jedem vrlo solidno), a htela bih do slave da spadnem na bezbednu težinu na tikeru. Sinoć me je uhvatila klasična bolesnička kriza, u stilu "ja se patim s jelom, a ko zna kad će ovo biti gotovo", pa mi je došlo da sednem i slatko se najedem svega onog što ne bih smela... ali nisam, pregrmela sam uz krišku sira, to taman dođe akonto toga što za večeru nisam popila mleko, tako da sam ostala u okviru planiranog. Još pomalo kriziram, pa mi drž'te pesnice. 
)

), postoji jedan trik koji je preporučivao pok. dr Atkins, a to je da se 3 dana provedu samo na mesu i jajima (što nije zdravo, ali pomaže da se podstakne dalje sagorevanje masnoća), pa da se nastavi, ali da se sada opreznije mere ugljeni hidrati, tj. da se za svaki slučaj unos UH malo smanji. Razlog što si se "zakucala" verovatno je i to što jedeš samo povrće i meso, to nije pravi Atkins i na takvu kombinaciju nakon 7 meseci autor dijete nije računao kad ju je osmišljavao i ispitivao. Što bi rekao naš narod, "sve ima svoje", i nije bez veze to što se u Atkinsovoj dijeti postepeno uvode i druge namirnice. I dalje, povrće ume da krije dosta ugljenih hidrata, više nego, recimo, mlečni proizvodi, tako da nemaju mnogo opravdanja te nezvanične "varijante" u kojima se uskraćuju mlečni proizvodi. Znači, i tu je mogla nastati greška, da si kroz povrće švercovala u organizam više UH nego što mu odgovara. 
, a onda sam krenula da uvodim "planirane brljeve" vikendom, nekad jedan dan brljanja, a nekad bogme i dva
, tako da je metabolizam proradio, sad normalnim danima unosim oko 1600 (samo povremeno manje), a jednom nedeljno ne brojim... i težina ne mrda naviše, ne računam ove sad praznike i nepokretnost zbog operacije, dodalo se malčice.

, išla do dr (nije me mučio
), šetala, šetala i šetala, pa nastavila s kućnim aktivnostima... silom prilika sad moram da se zakucam za stolicu i krenem s redovnim radom, inače ne bih stala, željna sam mrdanja.

Čeka me lepa fizikalija, imam svašta nešto na tapetu, nožice i kičma se raduju.
Klopa pod kontrolom, čekam da prođe pms pa da me vaga počasti minusom.
(Koji ću posle taman da ubrljam sa slavom, to je već neminovno.)

) Ne brojim više toliko kalorije koliko pazim na raspored namirnica i da obroci budu u isto vreme i u normalnim količinama, i mogu ti reći da funkcioniše. 
Nije mi se čak ni jeo, to je poenta, znači da se eksperimenti s kolačima nisu "primili" i definitivno mi nisu nužni slatkiši.
(Što ne znači da nikad nijedan neću pojesti, ali sad me baš ne mame ni trun.)

, brzinski, i čestitancija na prvom ispitu!!!! Čitaću detaljnije kad se očitavim od posla što me je sačekao posle odmora.
Hvala na čestitanciji. 
. A već sam nešto sva pogubljena, treba da se bacim na pripreme za slavu, a uhvatio me neki neizdrž... juče sam provela celo popodne na jezeru i vazduhu, posle zaginusmo kod ortaka na večeri, danas se oporavljam... nije se mnogo jelo i pilo, ali su mi se posle dužeg vremena otrgle cigarete kontroli, pa sam danas sva bljak-bljak. Utešno, vaga se stabilizovala na težini kao na tikeru. 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.