Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 14 godine

Mir božji, Hristos se rodi!
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od 314pezos » pre 14 godine

Vaistinu se rodi :013:
    Slika
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Deluje mi da se još slavi Božić... slabo nešto ima naroda na forumu danas. :005:

S ponosom prijavljujem da nimalo nisam brljala, samo je sinoć palo trun više pivca, jedino što mi je skrob od Badnjeg dana napravio totalnu pometnju, pa se još oslobađam viškova vode. Grozan osećaj, jednog dana ustaneš sa 51,3, a drugog sa 53,4... računam da ću sutra imati pravo stanje, pa ću prijaviti. Usput želim javno da zahvalim "Frikomu" što me je spasao brljanja... napravila sam divnu laganu tortu s kesten pireom i taman se nameračila da je jedem pošto-poto, kad ono cvrc, pire pun ljuščica od kestena. :x A pošto zbog trenutne situacije ne smem da jedem ništa slično, tortu sam samo tužno gledala. :bas_tuzan:

Ovih dana biće glavna sarma, pošto nam se but potrefio mastan pa jedva može da se probere malo mesa, a sarma je standardno od čiste junetine, s minimumom masnoće i pirinča, tako da je dušu dala za dijetu. :) Sad ne bi trebalo da bude nekih većih padova do slave... možda će sutra uveče biti brljanja s pićem, ako mi bude dovoljno dobro da proslavimo godišnjicu, ali to je otprilike sve. :)

D: jogurt sa začinima
    R: dinstane pečurke sa malo krompira (neka moja izmišljotina od jela), salata
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka, verovatno 1-2 mandarine
    V: sarrrrrme, čaša mleka, komadić mesa, salata (to planiram da delim na dve večere)
  • Rea
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Rea » pre 14 godine

Retki su oni koji se mogu pohvaliti ne brljanjem za ove praznike, bravo! :009:
    Slika
    "Ako želiš isceliti telo, najpre moraš isceliti duh." -Platon
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 14 godine

Deluje mi da se još slavi Božić... slabo nešto ima naroda na forumu danas. :?

Pa kulturan narod... Nece da pisu sa punim ustima... :16:

Nego, srecna vama godisnjica... :D

Slika
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Rea
    Početnik
    Početnik

od Rea » pre 14 godine

O, u komšiluku se slavi! :D Srećno vam! :009:
    Slika
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Misha79 » pre 14 godine

Slika

Srećna godišnjica, Pužiću! Sve najbolje!
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, narode forumski! :pivo: Brljovnik sutra, ako može... zasad je sve po propisu (ne računam sinoć, tu sam imala brlj dostojan mene, upisaću kasnije), ali upravo se sprema otvaranje šampanjca, a posle toga ko zna šta može da mi padne na pamet. :010: (A fala bogu, kuća puna klope. :D ) Nažalost, nije mi dovoljno dobro za izlazak... ali sam srećna što nije -20 kao te znamenite večeri, od svega uglavnom pamtim samo da smo se smrzli dok smo razmenjivali ljubavne izjave. :D

Sve vas :009: !
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Dobar dan... mamurni dan... :) Dugujem jelovnike, ali sad vidim da to ne može da se napiše u standardnoj formi jer je sve brlj... preksinoć je mm u ponoć ispovrteo dve pice, pa smo ih smotali, to je bio brlj jedan; onda je juče doputovala njegova mama, pa smo u njenu čast svi seli za klasičan ručak, tako da sam jela supu s rezancima, a uz sarmu hleb, to je mali brlj, ali ipak brlj... pa sam onda rešila da uz šampanjac probam njene vanilice... i "probala" sam jedno 10 komada najmanje :010: , a onda ide vrhunac, u ponoć je banula kuma s momkom, i do jutra smo počistili dva tanjira mezeta i mnogo pića... i tako. :D Danas vodenarim do daljeg, pašće neki obrok, ali ne znam kad i šta, jer imam nekih 1000 obaveza.

Svima lep dan želim! :mahac:
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 14 godine

Postoji izreka, dušo: ‚‚Nije lako Srbin biti, po tri dana jesti, piti, a četvrti nastaviti!!!'' i što je Giga jednom mudro napisao ‚‚pa onda stati na vagu''. Upravo to očekujem od tebe: vaganje, promenu tikera i start. Ja sam upravo pošla da to uradim, ali nisam mogla da prodjem pored tvog dnevnika, a da ne svratim... :hi-fi:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

U slučaju mm, "nije lako Hrvat biti"... pa započeti kulturno 25. decembra, a onda "sa Srbima nastaviti"... :16: Šala, ovog puta smo bili krajnje umereni za sve praznike, samo smo godišnjicu braka valjano overili. :) E sad, tiker... danas sam se izmerila nakon što sam popila tonu vode onako sanjiva, da ne kažem mamurna (kajsijevača je bila smrt :010: ), plus što se jelo u tri noću, tako da to opet nije baš realno stanje, ali evo, beležim da je danas bilo 52,1... tiker ne bih pomerala dok ne prođe slava, jer ona mi je najkritičnija što se jela tiče, pa će to onda taman biti rezime svih praznika.

Danas me ispališe, imala sam (konačno!) zakazano kod žene koja radi kožu i krzno, imam silne neke stvari da sredim i prepravim... i poljubismo vrata onako s punim kesama, ne zna se zašto ne radi... a u međuvremenu mi nije stigla nova tura posla, tako da ću umesto predviđenih 1000 obaveza danas otprilike da blejim. :bas_tuzan:

Edit* - ja ne upisa jelovnik... :D

D: voda
    R: voda
    U: sarma (sa 100 g mesa, po tome računam porciju), veća kriška sira, 2 barene šargarepe i 1 baren peršun
    V: komad čistog mesa 200 g, nekoliko krastavčića
    Poslednja izmena od dudank u 10 Jan 2011, 22:05, izmenjeno 1 put ukupno.
  • lasata
    Urednik
    Urednik

kajsijevača je bila smrt :010:

Tzv. mucenica... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

E, da se danas malo pravimo važni... student je zvanično dao prvi ispit, ljubi ga majka. :ljubav2: (Tj. položio juče, ali se "setio" da mi javi tek noćas, a ja nisam ni znala da im je profesor pomerio ispit. :cry: ) Sad kaže da mu je krivo što mu je za dva poena izmakla desetka... meni uopšte nije krivo, i devetka je velika kao greda. :) Noćas sam mahnitala ovde od sreće... drmnula dva piva, razume se... radost. :)

Danas ću opet u malu šetnju, nije mi ovih dana baš sjajno, mada nije ni strašno... pa ne mogu u neke veće ture hodanja, ali makar koliko da protegnem noge i kičmu. Već mi svaki milimetar tela vapi za nekom aktivnošću, ali još ništa od toga, rana je još otvorena i sporo zarasta... ipak je tu odstranjen deo mišića.

D: jogurt sa začinima
    R: barena zelena boranija prelivena sa malo masl. ulja, kriška sira 200 g
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: opet sarma i parče mesa (valjda ćemo danas više da dokrajčimo), salata, možda čaša mleka
  • Rea
    Početnik
    Početnik

od Rea » pre 14 godine

Čestitke za komšiju! :D
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Eh brucos... Ili kako to vec ide... Ja sam vec zaboravila... :roll: Cestitam mama... :pivo:
Odgovori 9033 postova