U slučaju mm, "nije lako Hrvat biti"... pa započeti kulturno 25. decembra, a onda "sa Srbima nastaviti"...

Šala, ovog puta smo bili krajnje umereni za sve praznike, samo smo godišnjicu braka valjano overili.

E sad, tiker... danas sam se izmerila nakon što sam popila tonu vode onako sanjiva, da ne kažem mamurna (kajsijevača je bila smrt

), plus što se jelo u tri noću, tako da to opet nije baš realno stanje, ali evo, beležim da je danas bilo 52,1... tiker ne bih pomerala dok ne prođe slava, jer ona mi je najkritičnija što se jela tiče, pa će to onda taman biti rezime svih praznika.
Danas me ispališe, imala sam (konačno!) zakazano kod žene koja radi kožu i krzno, imam silne neke stvari da sredim i prepravim... i poljubismo vrata onako s punim kesama, ne zna se zašto ne radi... a u međuvremenu mi nije stigla nova tura posla, tako da ću umesto predviđenih 1000 obaveza danas otprilike da blejim.

Edit* - ja ne upisa jelovnik...
D: voda
R: voda
U: sarma (sa 100 g mesa, po tome računam porciju), veća kriška sira, 2 barene šargarepe i 1 baren peršun
V: komad čistog mesa 200 g, nekoliko krastavčića