Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • Winnie
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od Winnie » pre 13 godine

Imam pitanjce vezano za održavanje, a vjerujem da će Giga da uskoči sa odgovorom pošto smo na istom danu :wink: . U nedelju je mom mužiću rodjendan a pada da nam je vitaminski dan. Da li možemo vitaminski dan da održimo u subotu a UH u nedelju tako da možemo da večeramo torticu koju ću mu spremiti? :) Pretpostavljam da može al ajd da provjerim.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 13 godine

Pogrešno predpostavljaš jer održavanje ima svoj vrlo specifičan raspored gde je uh i vitaminski dan na svakih 6 dana (za razliku od perioda dijete gde je na 4) a nakon uh dana uvek ide vitaminski a ne proteinski tako da ti ne mogu pomoći u rasporedu ili da je odluka samo tvoja.
    A što ne bi pravili torticu u subotu pa proslavite kao i deca što slave par dana ranije ili kasnije :D
    Slika
    Slika
  • Winnie
    Početnik
    Početnik

od Winnie » pre 13 godine

Auuuuuu :shock: nisam imala pojma. OK hvala ti na odgovoru. Onda će vjerovatno tortica u subotu.
  • Rajacica
    Početnik
    Početnik

od Rajacica » pre 13 godine

za UH dan jel moze za veceru npr onaj mali eurokremic, ili red neke cokolade i tako nesto? nemam sta vise praviti.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 13 godine

To nemoj, bolje uzmi neki welness keksić ili neki drugi 8)
    Slika
    Slika
  • EnciMenci
    Početnik
    Početnik

od EnciMenci » pre 13 godine

Prijatelji, desava mi se da kada sam u PMS-u imam velike napade gladi (ne uvek, ali se desava) koji traju 3-4 dana, lepo ja doruckujem vockice, rucam po propisima za taj dan, ali sam izmedju obroka jako gladna, posle dorucka (koji je oko 8h), imam uzimu oko 11h i ne mogu da docekam 14h da rucam, a da ne govorim izmedju rucka i vecere, a onda poranim sa vecerom, pa veceram oko 18h i do spavanja strasno....... Nalivam se vodom, al ne vredi... Hormoncici samo pice... Pojedem ja kolicinski dovoljno, ali brzo ogladnim... Inace mi se to ne desava... :oops:
  • Visak kila
    Početnik
    Početnik

od Visak kila » pre 13 godine

Ja nemogu da se snadjem :oops: na UN dijeti sam od 2.aprila i interesuje me dali smem uz dijetu da koristom kupusne kapsule? :o za sada mi dobro ide,oko 5 kg do sada sam skinula ali sa obzirom da sam imala 101kg na pocetku ja bi sve ovo nekako da ubrzam :neznalica: pikusavam da otvorim dnevnik ali videcu dali cu da uspem :cry: posto ovo sve radim preko fona....
  • Praslin
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od Praslin » pre 13 godine

5kg za dve i po nedelje je vise nego odlican rezultat, svakako nema potrebe ni za kakvim ubrzavanjem, a bilo bi i kontraproduktivno.
  • Visak kila
    Početnik
    Početnik

Da,verovatno bi mi to ostavilo neke posledice :cry: mozda nebi ni dijeta bila uspesna zato sto u kapsulsma ima kupusa....ja se plasim da necu skinuti te kile sto pise da obicno ljudi skidaju (od 18-25)a narucila sam sebi i knjige prvi i drugi deo pa cu videti kakvi ce dalje rezultati biti...neznam dali je problem sto ujutru obicno ne mogu da pojedem 2vocke?obicno jedem jabuke...i onda u 12sati rucam i izmedju 16 i 16:30 veceram i to mi je sasvim dovoljno.....
  • Praslin
    Urednik
    Urednik

To je veoma malo kalorija. Neces uneti sve sto ti organizmu treba i nastace problemi. Pocece da te udara glad, zaglavice ti se tezina i tako svasta.
    UN dijeta podrazumeva sama po sebi veoma smanjen unos kalorija, pa ako ti jos smanjis, to je stvarno premalo. Jedi tacno sve kako pise, i onda ce rezultati dugorocno biti najbolji, veruj mi. Ne zelis da se zaglavis u drugom mesecu (kao mnogi) ili da pocnes da dobijas panicne napade gladi.

Srecno!
  • Visak kila
    Početnik
    Početnik

:placljivko: ja se plasim da ne pojedem previse hrane,ali dorucak mi je bas puno....ja ako pojedem jabuku ona je negde oko 250gr tezine od prilike...onda obicno volim bareni krompir to mi najvise prija,to skuvam od prilike koliko mislim da mi je dovoljno,dali mozda neko zna koliko bi mogla pojesti?meni je nekako kakse kada znam koliko moze da se jede kao na primer sa mesom...ovako imam strah stalno da nije previse ili da nije premalo....mozda vama zvuci ovo glupo ali stvarno je tako :neznalica:
  • Praslin
    Urednik
    Urednik

Ne zvuči glupo uopšte. Polako, biće to u redu.
    Nadam se da će se javiti Giga, on zna baš sve detalje oko UN dijete. U međuvremenu, okreni ovu temu od prve strane, verujem da je neko već postavljao ista pitanja.
  • Visak kila
    Početnik
    Početnik

U svakom slucaju hvala i tebi :skakutalo: ja citam trazim pokusavam da otvorim dnevnik ali vise neznam ni sta sam procitala ni kako dnevnik da napravom :010:
  • rebeca92
    Početnik
    Početnik

od rebeca92 » pre 13 godine

U UN dijeti ti nije bitna količina, već način na koji kombinuješ namirnice. U početku ćeš jesti koliko ti se traži(čitaj više), a kasnije ćeš i sama osetiti da ti se apetit smanjuje i svashodno tome jesti manje.
    "Being Queen means nothing. All I care about is you." ♥
  • EnciMenci
    Početnik
    Početnik

od EnciMenci » pre 13 godine

Kada je neophodno da se na UH dan jede kupovna pizza, za koju se treba odlučiti? Čini mi se da je Vegetarijana najprilagodljivija, ali molim za pomoć :)
Odgovori 4679 postova