Ja za fotku nemam reci
, o kom visku pricas, pa ti izgledas sjajno.
(stavila bih ja i druge smajlice npr
nego da me se svatis pogresno )
, o kom visku pricas, pa ti izgledas sjajno.
(stavila bih ja i druge smajlice npr
nego da me se svatis pogresno )
, a tetka u minjaku sam ja...
Ali svima još jednom hvala, i sve najlepše! 
Ali to na proleće, kad štepovi od operacije budu prošlost... 
jer student je odložio dolazak za sredu ili četvrtak, i biće tu samo neki dan, a posle opet predavanja (užasno glupo raspoređeno) i ispitni rok, pa ko zna kad ćemo se videti... tako mi i treba kad 'oću Čkolovano dete. 

Nemoj da nas vodiš na (po)grešni put, odlično mi vidimo sve.
A ja pre svega vidim jednu vrlo zgodnu i negovanu ženu!
A kad kajš olabavi, e, onda se ja zatežem sa hranom. 

Samo što sad ne znam da odgovorim tako poJetski... jedino da poželim vama sve to, i još više, i još lepše!
Ako, ako, tako mi i treba kad stalno nešto zvocam na svoj račun.
Ali stvarno je ovo bilo samo na račun mojih haljina koje su sad ponovo sve kraće (ovo na slici je otprilike "maksi" varijanta
), tj. da mi se ne desi "GospoDŽo bako, a jel' vam nije hladno u tom minjaku?"...
Ali van toga, prezadovoljna sam ja ovim što sam postigla, samo neću da se opustim... to je sad vežba karaktera, ta dva kila koja se stvarno vide samo u uskim farmerkama. (Odnosno, vide se preko farmerki, jer uredno kipe, kam' sreće da hoće da ostanu u farmerkama.) Eto, volim sebe u vrlo finoj razmeri 49:2, tj. ta dva kila baš i ne moram da volim, nit trebam ja njima, nit ona meni, pa šta ima da se volimo.
), sad samo još da odaberem minjak za doktora...
Još ne mogu prave pantalone zbog rane i ljudski se smrzoh ove zime, slabo pomažu helanke ispod suknje. Jelovnik ću da dopišem kad se vratim... i svima lep dan želim. 
Evo i jelovnika:
, pivo 0,33

dudank napisao:da mi se ne desi "GospoDŽo bako, a jel' vam nije hladno u tom minjaku?"...

ljudski se smrzoh ove zime, slabo pomažu helanke ispod suknje

marrayya napisao:Dudic prava si cica maca na onoj slicici! grrrr
Bas se nesto mislim, koliko bi to kg trebalo da imam na 170 visine, da bih imala liniju poput tebe? 58? hehe, znaci, nikad ..
Već sam zamislila sebe u nekom tigru/leopardu (vrlo primerenom mojim godinama, naravno), slatko sam se smejala.
E, ali i od goreg ima gore... Dolazi sinoć naš student kući, pa pošto je nešto radio i zaradio, svima nam krajnje nesebično uzeo poklone, i meni tu zapadne predivna haljinica, napred kraća, pozadi duža... ali to napred je toliko kratko da u životu kraće nisam videla. Rek'o, sine, nisi valjda rekao prodavačici da je za mamu...
To ne može da se opiše koliko je kratko. Dakle, moje dete je šašavije od mene, i još je tvrdio da uopšte nije toliko skandalozno, ali kad je mm izjavio da izgledam "kao lambada" i potom pao od smeha, ipak smo utanačili da mi zameni za veći broj ako može, a ako ne, nosiću je kao tuniku, u svakom slučaju je predivna i dete me je oduševilo. Ali trebalo je videti kad sam se pojavila u njoj, kao one brodvejske igračice u trikoima i frakovima, samo mi falio cilindar i štap.
(A u pozadini "Njujork, Njujork".)
Ali pola od toga ide u zamrzivač, a ostatak će većinom odneti dete. Lepa vest je da na vagi i dalje idem naniže, ipak se nije zalepio praznični višak... još samo da ne ubrljam previše sutra i za slavu, i na konju sam.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.