JOgurt balans može

KrisSim napisao:Da li se za rucak proteinskog i skrobnog dana, striktno mora jesti crni hleb? Ili moze i obican, beli?
athena napisao:Htjela sam samo da pitam da li je ok sto sam pocela sa turbo unkom, posto mi je ovo prvi put da drzim un dijetu, a naravno u drugom mjesecu sam pocela sa turbo tretmanom ?:)
Rajacica napisao:sutra treba da mi bude prvi vodeni dan. Ali mislim da ga necu odrzati zato sto mi nije dobro. Ukoliko mi sutra bude bolje, da li smem da ga odrzim? inace, ne znam hocu li ga izdrzati.. a i URLAM (preblaga rec) kada sam gladna. ne znam sta da radim...
athena napisao:Giga, danas mi je prvi proteinski dan u drugom krugu TURBO un-ke. Htjela sam da te pitam postoji li mozda mogucnost da poslije drugog kruga prekinem turbo tretman i nstavim sa normalnim ili moram do kraja da izdrzim turbo ako sam ga vec pocela?
E da, kada smijem da jedem soju a kad posni sir? Moze li mozda na pizzu na uh dan da se stavi neki posni sir?
Hvala
EnciMenci napisao:Da li je dozvoljeno mesanje mesa u smislu piletina, ali jedan batak i parče belog mesa? Ili se mora isključivo opredeliti za jedno?
KrisSim napisao:Ja imam jedno pitanjce, da li ja mogu da izbacim hleb skroz iz ishrane tokom UN dijete?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 20 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.