Hajde, čajevi, limun i beli luk, kako si napisala, pa da brzo ozdraviš. Volim da čitam sve što pišeš.

Sve redno... a sinoć sam lepo i ja sebi zabiberila, špajz je okrečen pa smo krenuli da vraćamo i prebiramo stvari... s time što nama špajz ne služi za zimnicu kao svem normalnom svetu, nego su tu knjige i svakojaki krš, pa je sve to trebalo istresti i obrisati, a ponešto i baciti, i taman smo se fino zahuktali, kad ono cvrc, nestade vode pa nastavismo nasuvo... a prašina do neba. To mi je baš onako bilo super za pluća. (Da ne bi piva, ni grlo ne bih imala čime da plaknem.
) Elem, sva sam polomljena, nemam snage ni da iskoristim ovaj lepi dan.
), može da se desi da nam neko i bane... jednom rečju, kreće veselje, i prijavljujem da u praznike ulećem sa 51,1 kg (toliko imam već nekoliko dana), živo me zanima na šta će izaći ove godine. 
U saksiji... pa će posle praznika da se sadi. 

Ozdravi nam brzo...
Pitaj me da li sam ga odmah napravila. Danas je duplo lakše.

Ubi čovek noćas.

Neko će goreti u paklu zato što me požuruje u prodavnicama... pouzdano znam.

I kad bih ti zamerila, oprostila bih ti zbog onog hleba i kajmaka... kako ga slatko opisa, ih!
Srećni i tebi praznici! 
jer imam punu šolju propolisa u ljuspicama, direktno iz košnice, i nikako da ga rastvorim i počnem da ga pijem. Uopšte sam se nešto olenjila, ma vidim i ja da pomalo padam duhom. Oteglo se ovo, zalazim u četvrti mesec s ranom i drenovima. Ali umesto da mračim (sad ću još jednom sebe
), bolje da dignem goozu i da odmah stavim propolis da se topi, valjda imam neki alkohol u kući... ako se i to nije popilo za Božić... 

Korisnika u ovom forumu: Vanja i 0 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.