Svašta lepo da se pročita u ovom mom ,,spomenaru,, otkako sam poslednji put pisala post.....Baš lepo što ste došle!
Maso, Marayya, Pufpufna, Teta Nedo, Hoću60, Tinčice, Divlja ružo, Anaaa, Alfa, Radice hvala hvala hvala!!!Teta Nedo, tako je, rešena sam potpuno (jer nema izbora)....mora se jednostavno, ali zaista i prija, ne samo zbog tickera, nego se od prvog UN dana osećam neuporedivo bolje, imam 400% više energije, više nisam baba bez energije (proklet bio i šećer i mleko u kafi), nego sam ja ja.....!!!!!!!!!!
I valjda neće biti toliko teško ....mislim buduća faza (ostatak života)...Vidim ja da ćeš i ti tu trudnoću da izguraš kako treba i ne sumnjam da ćeš se u kratkom roku vratiti u svoju punu formu...
Tinčice, imamo novi moto osim onoga da su slaktiši obična hrana, kao što ti reče: Ponavljanje je majka znanja! Repetitio est mater studiorum! Jel tako beše izreka, sve mi se pobrkalo, nisam odavno bila u Latiniji...
Divlja ružo,
ako tvrdiš da si takva veštica, prihvatam, meni odgovara! Moravka je moj anđeo mršavosti, ti budi moja veštica mršavosti i ne može mi niko ništa (ni kalorije, ni masnoće, ni aditivi ni dušmani)....Taman da imam obe strane, i anđela i vešticu....virni opet ponekad u tu kuglu...
Sličicu ti nemam osim možda neke prastare...nikad se skoro ne slikam (verovatno zato što sam glupa, a život prolazi)....Ako napravim nešto poslaću tebi lično..
Anaaa, svraćaj, dolazi, ključ je ispod otirača, kupi inspiraciju, kupi šta hoćeš...
Ja se eto skinuh sa slatkiša ali se navukoh na forum! Ali neću ni da se skidam sa ovog ,,poroka,, kad je tako! Ali da je koristan koristan je!
Alfa guram sve nego šta...jer ja nisam na dijeti

ja sam na pravilnoj ishrani, ja se vraćam staroj sebi, svom normalnom stanju...Tako da nemam šta da ne izguram...Znam ja da će biti još brljeva (i znam da će opet kišiti u listopadu...), biće momenata i kikirikija i votke i crnog vina i greha, hehe, i tokom UN održavanja, ali će da se ide dalje bez obzira na to....pa neću valjda da ukinem sve to...
Jao jedva čekam....
Inače u gužvi sam tako neviđenoj hronično da to već nije normalno....U stvari donedavno je vladao čak relativni mir nekih mesec dana (u odnosu na to kako sam navikla i kako je sada) ali evo opet sam u mašini....Posao, pa još neki testovi koje polažem i koji mi oduzimaju vreme, obaveze prema mojima, razni neki problemi, idi tamo idi ovamo...
Još nisam počela one tibetance (nikako da odvojim vreme ujutro, nemam izgovor znam..)....ali stvarno sam baš opterećena..
Danas sam imala jako važan dan, pa sam čak mislila da sam zabrljala to nešto, pa se malo indisponirala...(kakav izraz!) pa ušla u neko specifično stanje zbog toga...ali sam evo večeras postepeno shvatila da sam možda presamokritična po tom nekom pitanju i perfekcionista po istom...pa sam se evo uspela malo vratiti u normalno stanje i u novi stari optimizam....
Večeras mi bilo došlo da uzmem nešto iako sam naravno večerala (S dan) ali slatkiši nisu dolazili u obzir a imam ih ponekad u kući (imam i sada), kupim zbog ,,gosta,, , ne mogu i njega da podvrgavam mojoj ishrani, to što on ima sreće da mu metabolizam radi ko švajcarski sat ...to je druga priča, on nema probleme koje imamo mi ovde, pa moram nekad da imam nešto u kući .....Elem, slatkiši nisu dolazili u obzir i na kraju sam odlučila da popijem šolju supe (povrtna kocka ) pa šta bude....a nema šta da bude osim šolje za pranje...
Ovo je bio jelovnik danas:
24.Jan- S dan - 80/91
D: 1 banana
U: 1 pomorandža
R: Pirinač, šargarepa, kiseli krastavčići, parče beskvas.super hleba
V: Pirinač sa šargarepom pola, salata cvekla Eto tako, sve vas ljubim, hvala na društvu i dođite opet!
Vidimo se i kod vas!