Minus je već tri dana, ali uvek pričekam neki dan da budem sigurna, tako da je danas to ZVANIČNI minus, jupiiii!
Hehe, večeras izlazimo pa ću se potruditi da se udenem u nešto malecno, da se osetim šlang.
A mogla bih danas i ponovo da prekopam ormar, da vidimo šta još leti u đubre...
(Nadam se samo da neće ovih dana da zahladi, imam samo jedne farmerke i ništa drugo toplo, ali mi je bar ormar prilično uredan.)

Mada je jadna bila moja istrajnost dok nisam došla ovamo, znaš ono korak napred, pa pola nazad... pa još pola nazad...

Može i pivo, Beo, kad baš INSISTIRAŠ...

Nešto začangrlja u oluku, verovatno komšije s krova nešto petljaju, a ja pomislila da je kiša pa izvirujem. 

Što to ne volim, ista stvar kod mene...doduše još uvek ne izbacujem(uskoro ću, nadam sedudank napisao: A uzgred sam otkrila da mi se muž raširio po ormaru, tj. šta god sam ja bacila, on se uvalio na moje ofingere.
, on se širi i širi...tratinčica napisao:Negooo, tak'a mršava, ima se skočopizdiš od 'ladnoće

Sinoć smo pokasno došli kući, pa sam tek sad videla. Bili u nekom etno selu na večeri, predivan vazduh i sasvim dobra klopa, lepo uređeno, ima i jezerce, samo što se neko... zbunio, umesto moravskog stila (Morava protiče na jedno 300 metara odatle) turio brdsko-planinski, tako da nema baš mnogo veze sa životom.
Ali je svejedno lepo za porodične izlaske, a ja baš prijatno iznenađena, nisam ni znala da takvo mestašce postoji toliko blizu. 
...nego da vraćaš kilograme, šta da radimo, tak'i nam horoskop za ovu godinu.
Meni su samo problem pantalone, kad god krenem u kupovinu, ispadne da nema za Rajka kapa, očigledno imam neke pogrešne razmere.
Zadnjica br. 40 i noge br. 36... 
Ovo drugo mi deluje efikasnije.

ubila sam se od njih prošli voćni, al da se razumemo, gomboce su gomboce 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.