Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Nako dijete i kruga održavanja kad se zatvara ciklus imaš dve opcije, jedna je novi ciklus a druga je povratak normalnoj ishrani. Šta za nas može iti notrmalna ishrana više od ove što je i sada kombinujemo već 6 meseci u ciklusu koliko traje, niko ne kaže da povremeno ne možeš recimo pojesti pohovano, ili recimo neku mesiku sa pomfritom ili bilo kakvu drugu kombinaciju koja je za ovo vreme bila zabranjena pravilima UN načina ishrane. To će da budu samo izleti ka starom načinu ishrena i to sa količinom koja sad odgovara kapacitetu našeg sad smanjenog želuca. A i dalje ćemo se zadržati na razdvajanju namirnica kao što smo i dosad radili.
    Slika
    Slika
  • YetiX
    Početnik
    Početnik

od YetiX » pre 16 godine

Hvala svima na odgovorima...Shvatila sam sada sve i mnogo mi je lakse da istrajem...procitala sam i pravila o odrzavanju...Videla sam da se samo u okviru jednog obroka ne smeju kombinovati namirnice..Mnogo mi je lakse..jedwa cekam odrzavanje :013:
  • DanicaB
    Početnik
    Početnik

od DanicaB » pre 16 godine

Da, naši manji stomaci nakon UNke vrlo brzo će ponovo postati veliki ako se budemo vratiti klasičnom načinu ishrane. Ali, poštovanje pravilnog kombinovanja namirnica može da omogući relativno normalnu ishranu i nakon završetka dijete. I da se jede sve ali ne u isto vreme, tako da se ne dovede u pitanje kilaža. I, normalno, pokretljivost, pa makar i samo šetnja. To svi moramo imati na umu, posebno mi u najlepšim godinicama :013:
  • Maya
    Početnik
    Početnik

od Maya » pre 16 godine

toga je mene strah :cry:
    da nakon prvog kruga i kruga odrzavanja ne vratim se na pocetak :(
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Nema šta da te bude strah, već duže vreme razmišljam o tome i mislim da strahu od toga t.j. povratka na staro nema mesta.
    Slika
    Slika
  • JOVANA83
    Početnik
    Početnik

od JOVANA83 » pre 16 godine

314pezos napisao:
    Natalija napisao:Hocu da budem Giga umesto Gige :ZZ05:

- Eh Nato, sad si me baš slatko nasmejala i obradovala sa svojom željom :)

natasa92 napisao:gigo hvala na odgovoru i još jedno pitanjce u vezi moje ćerke.njoj je u subotu voćni dan a treba da ide na rođendan u piceriju. da li može zamena za uha dan?

- Po pravilu zamena dana nije predviđena u UNci, ali je naša konstatacija da je ipak neki put bolje zamenuti dan da bi se sprečio eventualni brlj. Zato je odgovor pozitivan, neka zameni UH i Vitaminski dan.

JOVANA83 napisao:Imam jedno pitanjce.Da li smem da drzim mesecevu dijetu,zapravo samo taj jedan dan na vodi,iako mi nije vodeni dan po rasporedu UN dijete.Da li cu nesto time da poremetim ili ne i ako moze, kako nastavljam dalje tamo gde sam stala ili ponovo od proteinskog dana.Hvala.

- Što se tiče održavanje mena u toku UN dijete moja preporuka je ne u prvih mesec dana ako ne i dva jer ni ja nisam održavao mene prva dva meseca iako sam imao dovoljno snage da izdržavam jednostavno sam prvo organizam navikavao na manje hrane prva dva meseca pa sam krenuo sa održavanjem mena tek u trećem ... to je samo moja preporuka kroz moje iskustvo. Ako se ioak odlučiš da je održiš, ako ti mena pada recimo na proteinski dan taj period preskačeš i sutradan ti je već skrobni dan. Upamti dijeta traje 91 dan ni kraće ni duže.
    Hvala Gago,znaci voda nista prva dva meseca. :wink:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Jovana to ti je samo preporuka na osnovu mog iskustva, nakon isteka dva meseca će organizam već biti naviknut na manje zahteve a i proće ti dva redovna vodena dana pa ćeš sama videti kako ti je prošao prvi a kako drugi vodeni dan pa ćeš doneti konačnu odluku da li ćeš ići na mene ili ne ... šta god da odlučiš, znaj da sam uz tebe i na te dane ću te podržavati maksimalno kao što to i činim.

Pozz od Gige
    Slika
    Slika
  • gaga_81
    Amater
    Amater

od gaga_81 » pre 16 godine

Gigo,dobro jutro ti zelim i ugodan dan!
    Padal vam snjegic jos..joj gledala preko tv-a ma katastrofa vam je tamo :shock:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Gago, kod nas je padao malo, čak mnogo manje od onog što si gledala na tv, ono što si videla je sneg koji je pao kod Asrete i Lole. 8)
    Slika
    Slika
  • Zelena
    Početnik
    Početnik

od Zelena » pre 16 godine

Gigo samo da te pozdravim. :)

I da ti zahvalim na svim korisnim informacijama. Ja sam se bas pitala sta posle ciklusa odrzavanja, da li se moze ponoviti dijeta. Ne kazem da cu to sigurno uraditi ali razmisljam o tome svakako. Vidim da se ipak gube kilogrami i na odrzavanju. To je super zaista.

keep on smiling

:009:
    you can be anything you want to be
  • Milaga
    Početnik
    Početnik

od Milaga » pre 16 godine

Veliki pozdrav Gigo.
    Mislim da da je 25. mlad mesec ali ne znam od koliko sati pocinje mena, pa da li znas.Probala bih i mene, tada mi je UH dan.
  • jedna mala
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od jedna mala » pre 16 godine

mena je 25 u 2 i 35 ujutru pocinje

dobro jutro Gigi i Mimi
  • nini
    Amater
    Amater

od nini » pre 16 godine

Gileeee, da se Mima nije predomislila i "odvela" te na onu plazu? :wink:
  • jaga
    Amater
    Amater

od jaga » pre 16 godine

Nemam nista da kazem ali sam dosla da vas pozdravim :) :009:
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
  • Lola
    Amater
    Amater

od Lola » pre 16 godine

Cao Gile!
    Gde si ti to video da je za vikend kod nas padao sneg. :shock:
    Nije bilo snega ni od korova. Samo se topio onaj sto nas je zavejao prosle nedelje.
    Jedini problem je sto je jutros kod nas bilo -10 stepeni. 8)
    Smrzla sam se ko riba.
    Cmokic :009:
Odgovori 9479 postova