Hvala Gago,znaci voda nista prva dva meseca.314pezos napisao:Natalija napisao:Hocu da budem Giga umesto Gige![]()
- Eh Nato, sad si me baš slatko nasmejala i obradovala sa svojom željomnatasa92 napisao:gigo hvala na odgovoru i još jedno pitanjce u vezi moje ćerke.njoj je u subotu voćni dan a treba da ide na rođendan u piceriju. da li može zamena za uha dan?
- Po pravilu zamena dana nije predviđena u UNci, ali je naša konstatacija da je ipak neki put bolje zamenuti dan da bi se sprečio eventualni brlj. Zato je odgovor pozitivan, neka zameni UH i Vitaminski dan.JOVANA83 napisao:Imam jedno pitanjce.Da li smem da drzim mesecevu dijetu,zapravo samo taj jedan dan na vodi,iako mi nije vodeni dan po rasporedu UN dijete.Da li cu nesto time da poremetim ili ne i ako moze, kako nastavljam dalje tamo gde sam stala ili ponovo od proteinskog dana.Hvala.
- Što se tiče održavanje mena u toku UN dijete moja preporuka je ne u prvih mesec dana ako ne i dva jer ni ja nisam održavao mene prva dva meseca iako sam imao dovoljno snage da izdržavam jednostavno sam prvo organizam navikavao na manje hrane prva dva meseca pa sam krenuo sa održavanjem mena tek u trećem ... to je samo moja preporuka kroz moje iskustvo. Ako se ioak odlučiš da je održiš, ako ti mena pada recimo na proteinski dan taj period preskačeš i sutradan ti je već skrobni dan. Upamti dijeta traje 91 dan ni kraće ni duže.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.