Inače ne, samo u četvrtoj fazi kad se uvode "bele" žitarice.Mishko, tebi šaljem na pp.

Inače ne, samo u četvrtoj fazi kad se uvode "bele" žitarice.
Još sa tvojim komentarisanjem, haha. 
Čim kupim, javljam utiske, mada, iskreno nisam viđala po prodavnicama... postoji li neki poznatiji proizvođač? 

Stvarno, ovde maltene u svakom marketu i marketiću ima bar od po dva proizvođača, uglavnom Španci.
Ovo što ja uzimam (cvrc, potrošeno a flaša bačena - sad ne znam koje je bilo) košta 115 dinara pola litra, to je polurafinisano i super je za spremanje jela, nerafinisano je malo skuplje i nema ga baš u svakom marketu, ali vidi u DIS-u, bar ovde DIS ima jedno 4-5 vrsta, i inače su solidno opremljeni zdravom hranom.

Kada sam ubacivala lokaciju, navela sam Smederevo, kao veći grad kome pripadamo, a inače živim u Plani... mislila sam zbog samog mesta, ali sada ne znam da li da menjam. 

, komšinice! 
Noćas sam malo dodatno brljnula (ipak mi je bila pretanka večera), ali pošto je to bilo u pola pet ujutru, pišem u današnji dan:
)
komšinice!
imam male šake, da se zna

Nisam pravila tortu da vas poslužim, pa ako može pićence.
desiree napisao:Pokažem joj najlon,a u njemu koja kila pasulja.![]()
Da si greškom ponela još i ekspres lonac, mogla si da se opravdaš. 

Da li si čula za naprstak???? Ja imam dva, pa mogu da ti pošaljem. Redovno čitam tvoj dnevnik, a ovo zaista nisam mogla da previdim. Jadni tvoji prstići...dudank napisao:ušivala sam neke vrlo nezgodne stvari, rašila se koža... sad mi otpadaju prsti.

Taman se uklapa smanjivanje cigara, sad mogu da štedim sinku za mobilni jer ga je sinoć izgubio. Ako se ovako nastavi, neću uskoro šta imati da odnesem krojačici... ni pikavac.
mvera napisao:Da li si čula za naprstak????
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.